Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit jen atmosféru, bylo by to minimálně za čtyři. Jenomže u atmosféry veškerá pozitiva končí. Filmaři ve snaze předvést svůj „mimořádný talent“ vyrobili něco, čemu se v některých pasážích prostě ani nedá říkat film. Kamera neustále zmateně kmitá po okolí, což v kombinaci s faktem, že se celý děj odehrává v noci, degraduje film na shluk tmavých, roztřesených snímků, které divákovi přinesou tak maximálně bolest hlavy z toho, jak se ten zmatek snaží dešifrovat. Přitom samotný příběh je docela prostý, takže by z něj šel natočit sice jednoduchý, ale z hororového hlediska výborný film. Tohle dílo zkrátka mělo potenciál, který sami filmaři zašlapali do země. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Kameramanovi bych vzal kameru a omlátil mu ji o hlavu. Po půl hodině se mi oči rozjely tak, že jsem film vypnul. Ani Chytilová ve svých vrcholných experimentech nemrská kamerou od začátku do konce. Možná, že jde o slušnou duchařinu, atmosféra vypadala dobře, zvuky a hudební podkres taky, jen obraz je totálně v háji. Sledovat to epileptik, dostane poslední záchvat v životě. Díky, ale raději klasický horror, třeba od Hammeru... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

První polovina tohohle celkem solidního hororu se drží zaběhnutých kolejí, využívá tradiční hororový zbraně v podobě odlehlýho nočního místa kdesi v číně, rychlých zmutovaných a žravých parchantů a sice čekaných, ale minimálně z poloviny fungujících lekaček, jenomže tohle je jen v první půlce, pak se to pokusí o nějaký rádoby nečekaný odhalení a celý to jde do prdele a už se to jen dovleče do konce. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je fajn, ikdyž je tady provdaná za Číňana, co je naprostá bačkora a navíc ani neumí Kung-fu. Co už není fajn, je epileptická kamera, která podělá i to minimum scén, kde není díky tmě vyloženě hov.. nic vidět! Stejně tak neschledávám za děsivé nahé, albínské, humanoidní cosi, co ani pořádně neublíží. Chaotická ztráta času. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Prostředí asijského venkova mi moc nesedlo. Všudepřítomná kukuřice, vlhko, vysoká tráva a pocit, že jste v tropickém pralese mě ničím nezaujal. Další, co filmu v mých očích moc nepomohlo jsou rituály, náboženství a pověrčivost která ze všech místních přímo sálá. Provedení bestií je na dnešní dobu hodně slabé a ani žádná scéna mi v paměti nezůstane do dalšího měsíce, tím jsem si jistý. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama