Reklama

Reklama

Yul a Melissa se právě vzali. Během své svatební cesty se rozhodnou navštívit rodinu Yula, která bydlí v jedné čínské vesnici. Když dorazí na místo, ukáže se, že obyvatelé vesnice očekávají bestii, která jednou v roce navštíví náš svět. Na Zemi hledá oběti, aby tak zahnala svůj hlad. (LIVINGDEAD)

Recenze (116)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je fajn, ikdyž je tady provdaná za Číňana, co je naprostá bačkora a navíc ani neumí Kung-fu. Co už není fajn, je epileptická kamera, která podělá i to minimum scén, kde není díky tmě vyloženě hov.. nic vidět! Stejně tak neschledávám za děsivé nahé, albínské, humanoidní cosi, co ani pořádně neublíží. Chaotická ztráta času. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo něco jako Pád do tmy po čínsku. Alespoň mně to tak připadalo. Atmosféru Sánchez vytvářet umí, ale to už je od Záhady Blair Witch vlastně jeho povinností, i když si tímto jeho prvním snímkem posadil laťku dost vysoko a je to na jeho dalších filmech vidět. Herci byli velice sympatičtí a čínské a celkově asijské tajemno je moje oblíbená pochoutka. Pochválit taky můžu příšery, které byly velice "pohledné", stejně jako se mi líbili skřeti v The Descent. Nejpůsobivější byla jistojistě scéna z jeskyně. Stopáž byla akorát a povinností je určitě dívat se na Seventh moon v noci. Až tak vypracované to ale nebylo a opět dávám lepší průměr. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Prvních 45 minut je to dost slušná žánrovka s parádní atmoškou i slušnejma lekačkama, od příchodu do toho baráku už ale začnou typický klišé a tempo uvadne.Docela mě překvapuje těch 51%, má to takovej ten parádní look a vůbec všechno je prostě v pohodě, žádná trapárna ani amatérská kreč, herci dobrý, bohužel ta klepavá kamera tomu nepřidá.Dost možná Sánchezův nejlepší film, když nepočítám Blair WItch samozřejmě.Pohodovka na jeden večer, 60%. ()

Loki81 

všechny recenze uživatele

Zacatek pomerne vydareny, atmosfera by se dala krajet jak byla husta... Skoda jen, ze misto 80% filmu vidime pouze pred roztresenou amaterskou kamerou mihajici se neurcite fleky. Chapu pokus o nizkorozpoctovou kopii Blair Witch Project (resp. reziserovu touhu o navrat na titulni strany) ale toho nam dnes filmovy prumysl serviruje mraky a divak je namlsany o poznani vice nez pred 10 lety. Opravdu nevim v jakem psychickem rozpolozeni bych musel byt abych hodnotil plnym poctem... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film chválím za: Rozjezd hned od prvních minut, zajímavou atmosféru a 2 dobré lekačky. Kdyby mé hodnocení v tuto chvíli končilo, dal bych filmu bez problému 60% - 70%. Jenomže... to, co předváděli kameramani, za to bych je umlátil. Protože na to se nedalo koukat. V klidnějších scénách to celkem šlo, ale jakmile byla nějaká akce, vypadalo to, jako by kameraman onanoval. Dojem z filmu šel rázem do kytek. Škoda, myslel jsem, že tvůrci mé oblíbené Záhady Blair Witch předvedou pěkný horor se vším všudy, ale kamera to celé totálně zazdila. 40% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama