Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapná soutěž,neskutečné nafouknutá mediální bublina,kolem který se jen točí neskutečný prachy! Vždycky jsem si říkal,jak mi je líto rodičů náctiletých holčiček, co doma bědovaly a naříkaly, ať jim rodiče koupí kredit,že potřebujou podpořit svého miláčka SÁMERA KRYSU...pak nemáme mít nejdražší operátory v Evropě,když náš stupidní národ utratí miliony za SMSky kvůli nějaký stupidní soutěži,njn s jídlem roste chuť --->tohle a jim podobný srágory--->odpad jak vyšitej! ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Čtyřhvězdičkovou palbu si zaslouží porotci Vodník Česílko Hejma a drsoň Habera ("Tvůj zpěv je stejně potřebný jako klimatizace v jeskyni."). Rovněž svěží moderátorské duo Mareš - Banášová, které to do sebe hustě šilo. Soutěžící buď potěší krásným zpěvem, nebo pobaví svým neuměním. Za výběr rádoby moderních písní by však někdo potřeboval pořádně zfackovat.... ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Prvá séria bola skvelá, potom to už išlo z kopca. Moderátorská dvojka 1. série Něrgešová/Brzobohatý skvele zohraná, finalisti talentovaní, porotcovia sympatickí a napriek tomu, že som vo finále držal palce Šárke, Aneta nakoniec svojím prvým albumom dokázala že si titul Českej Superstar skutočne zaslúžila. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Přesto, že podobný typ pořadů není ani zdaleka můj šálek čaje, první řada mě dokázala zaujmout. Bylo to něco nového, zajímavý formát, dobrá interakce s diváky a nové, sympatické a hlavně neokoukané tváře. Díky tomu všemu jsem první řadu sledoval celou a byl jsem i lehce napjatý a zvědavý, jak to bude pokračovat. Bohužel další řady byly horší a celý formát se ještě více odklonil od mého zájmu. Z druhé řady neznám už ani jedno jméno. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

1. řada je pětihvězdičková... Skvělá Aneta a skvělá Šárka (ano, obě moje favoritky se dostaly do grand finale, ovšem ta větší to nakonec projela...), finálová "Ladies night" byla opravdu zážitek... Hysterické davy dvanáctek pištících při vteřinovém záběru na strašlivého Juliána (či v trochu lepším případě na Sámera, říkejte si co chcete, ale i když ho nesnáším, určitě zpíval z kluků nejlíp...) k tomu už tak nějak patří. Dodnes mě šokuje, jak se těm dvěma holkám (o několik délek lepších než všichni ostatní) mohlo podařit dostat se až na vrchol, když o tom rozhodují ty malé nepřející závistivé čůzy. A šokuje mě to hlavně u Šárky, pže je to krásná holka... Aneta je nehezká (nic proti, Anet, jsi mi moc sympatická), takže u ní se to dá pochopit trochu líp. Jop, abych nezapomněl, Češi prý "dokázali", jak strašní jsou rasisti. Oni totiž tu nesympatickou můru Balogovou evidentně nevyhodili proto, že se chovala jak namyšlená pizda, ale proto, že je cikánka... Za mě ne, díky. 2. řada je za jednu hvězdičku. Pro Kláru Zaňkovou. Tady už byla "síla dvanáctek" o hodně patrnější, když ti skutečně dobří (Klára... mno, to je vlastně všechno...) vypadávali na úkor Petra Bendeho, Aliho Amiriho, Michala Hudčeka/Foreta... Jop, vyhrál Vlastík "nejsme rasisti" Horváth. Aspoň, že uměl zpívat. 3. řada taktéž za jednu hvězdu. Za Terezu Najdekrovou a Báru Zemanovou. Jedna z nich to měla vyhrát. Ale "síla dvanáctek" už teď byla moc silná... Pro Drdu byly ty dvanáctky, které se za sebe nestydí, a pro Spilku zase ty, které si myslí, že emooblečením a černými vlasy učesanými do ksichtu ze sebe udělají něco lepšího, než jsou ty ostatní. Nic víc, nic míň. Vzato kol a kolem, jediné dvě hvězdy, které tři ročníky superstar vyplodily, jsou pro mě Aneta se Šárkou z první řady. P.S. zaokrouhluji nahoru, tedy na tři hvězdy, protože znám osobně Aničku Dajdou. Chodila se mnou do školy. Tedy o ročník výš... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama