Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Diskuze

Fire#2

Fire#2 (hodnocení, recenze)

První sérii/řadu sledovalo hodně lidí. Bylo to něco nového. Koukatelného. I já jsem to dost sledoval. Další řady už prostě bylo to samé, okoukané, nudné.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Ta nostalgie, žrala jsem to, musím dát čtyři hvězdy, mám dokonce jedno, jediné, ale ne originál CD s písničkama z první řady. Nelituji toho, že jsem to sledovala a že na stále vzpomínám a to jenom v dobrém, je to už dávno pryč, novější verze Superstar nestojí za nic, lituji toho, že český showbyznys ani nemůže nabídnout dobré uplatnění a zvýražnění těmto lidem. Ale pokud jim to vyhovuje, tak klidně i nadále mohou účinkovat v muzikálech v Praze či občas se někde objevit na pódiu. Já osobně bych jela pryč za hranice.

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

já už se ani nedivím. za chvíli tu bude i to hovno, co upadlo Vladimíru Železnýmu II. (nevím, jak se jmenuje novej šiditel tv N@va) z nosu :D

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

cože, už i tohle na FILMOVÉ databázi??? no proti gustu... kdy přibude Stardance a snídaně s H@vnou?!

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Panebože, už se tady nahazuje snad úplně vše. Z 30 Superhvězd je slyšet tak cca o třech ( Langerová,Bende,Horváth ) a zbytek ? Prostě skončili tak rychle jako začali. První řada byla nejlepší i O. Brzobohatý poměrně slušně moderoval narozdíl od Něrgešové a hvězdná pěchota jako fakt dobrý. Druhou řadu už jsem nesledoval ale každou neděli jsem ji z obývaku slyšel, protože když někdo fandí Bendemu jako naši tak tomu nelze utéct. Třetí řada mi už byla úplně u zadku. Vzpomenu si tak maximálně na jméno David Spilka (ten v šátku) ani nevim co dělá ale zpíval celkem obstojně a vítěz Drda ? Hnus sám o sobě...Hodnotit to pak jako celek je těžké. Takže co na závěr ? Za toho maníka co se snažil interpretovat Tilla z Rammstein musím dát druhou hvězdu navíc.

Reklama

Reklama