Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

ssfan odpad!

všechny recenze uživatele

Jako televizní pořad jasný odpad. Proti zpěvákům nic nemám, ale tento pořed se mi vůbec nelíbí. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Nedovolím dětinským vtípkům Laďky Něrgešové, aby pokazily dojem ze Superstar. Nově se opět díky komerci, marketingu a reklamám povedlo udělat ze Superstar hit. Moje favoritka první řady, Šárka Vaňková, se mi zhnusila v komedii Panic je nanic a Anetě Langerové jsem dosud nepřišel na kloub. Možná leckoho překvapí, že jsem ve druhém pokračování fandil "Orionu", který nakonec vyhrál. Ve finálových kláních jsem poctil svou odeslanou smskou jak Vaňkovou, tak i Horvátha. Superstar mě pohltilo a byl jsem rozhodnut vstouopit do třetí série. Bohužel jsem promeškal datum podání přihlášky. A tak to nemohlo dopadnout jinak, než špatně. Třetí série už zbytečně nastavený čas. Zajímavý souboj se měl ukončit po druhém poločase. Třetí už byl pochopitelně navíc. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

První řadu jsem viděl téměř celou, Aneta Langerová zakotvila pevně na naší hudební scéně a má i pár Slavíků, ale další řady to byl už jen postupný sešup úrovně dolů. Bohužel Česko asi není tak velkou zemí, aby každá řada takovéhoto pořadu dala světu několik špičkových zpěváků, kteří budou zářit pár desítek let. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, dobrá súťaž ,ale ruku na srdce koľko tých spevákov sa zatiaľ v branži poriadne uplatnilo? Jedna ruka nám na to postačí.... ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Dal bych tomu podobný komentář jako jsem dal Vyvoleným, pouze porvní řada byla úspěšná. S vývojem dalších řad můj zájem opadal z důvodu přesycení soutěže Superstar.... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Když to začínalo, bylo to něco nového, doslova to strhlo celou ČR. Další série už byly horší, což se dalo v podstatě očekávat. Pokud to ale srovnám se slovenskou verzí, která byla na špičkové úrovni už od začátku a tuto laťku si udržela po několik sérií, musím tomu našemu pořadu dát minimálně o jednu hvězdičku míň. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Ohledne superstar obecne a podobnym "soutezim nebo spise realityshow" si myslim, ze ikdyz podstatne mene vydelecne, tak by bylo podstatne vice uzitecne, kdyby zasedli na zadek odbornici a ne tluchubove, ktery v poslednich kolech(finalovych) uz ani nemaji potrebny slovnik pro to, aby rekli, jak se jim to libilo a nedokazi nic vytknout. Kdyby z toho alespon nedelali divacke orgie pro 11lete divky... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Přesto, že podobný typ pořadů není ani zdaleka můj šálek čaje, první řada mě dokázala zaujmout. Bylo to něco nového, zajímavý formát, dobrá interakce s diváky a nové, sympatické a hlavně neokoukané tváře. Díky tomu všemu jsem první řadu sledoval celou a byl jsem i lehce napjatý a zvědavý, jak to bude pokračovat. Bohužel další řady byly horší a celý formát se ještě více odklonil od mého zájmu. Z druhé řady neznám už ani jedno jméno. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Kdo poctivě nepřizná, že se bavil, tak je u mě srab!:-) Ne, vážně, tohle mělo úroveň i po třetí řadě, bylo to zábavné a hlavně něco nového (myslím první řadu). Člověk se měl o čem bavit v autobuse, měl komu fandit a pro hnidopichy tady byl bulvár a jejich minulost, přítomnost... ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Davam jednu hvezdicku za to, ze byl mezi prvnimi porady tohoto druhu. Jinak nejde o nic jineho nez zlaty dul na prachy prostrednictvim SMSek teenageru, kterym rodice plati kredit. :-/ ()

VIPerson 

všechny recenze uživatele

na první řadu vzpomínám celkem rád...:)....PS:jen tak mimochodem minimálně polovina lidí odtud na to kouká a vyhlíží každý další díl (ať už jde o superstar,faktor,vyvolený či jiný brak)...ale prostě se nikdo neodváží tu dát větší počet...a to je podle mě "pozéřina" prvního stupně.... ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně velmi se přimlouvám, aby už NOVA tu SuperStar našla a nezahlcovala televizní pořad takovými braky!!!! ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Kdo alespoň na chvíli nemiloval "Anetku", není chlap! Na další řady už jsem - a nebojme se to říci takhle otevřeně - moc nekoukal... :)) Ale na té první, na tý jsem UJEL! Njn, adolescence... --- EDIT // LOL @ Zemi11's comment ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Bavil sem se občas u těch exotů, a tím myslim ty co neměli už od začátku nejmenší šanci se dostat přes úvodní casting... To byla zábava opravdu zajímavá :)) Ale co si budem povídat, celkově se jedná o hudební odpad na nejnižší úrovni, ale naštěstí to všechno skončí v hudební žumpě dějin.. Tak jak to má bejt.. Lidi, kteří něco umí se prosadí i bez nějaký komerčně-trapný soutěže! ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Jediná SuoerStar, která se mi opravdu líbila!Tak co bylo to první ze všech a na poprvé se většina věcí daří, tak proč ne, ale další už stály za velký hovno. ()

Reklama

Reklama