Reklama

Reklama

Kryštof - Ži(v)je

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2005, 155 min

Hrají:

Richard Krajčo

Obsahy(1)

Záznam koncertu české skupiny Kryštof v pražské Lucerně z 22. dubna 2005 představuje 18 skladeb z dosavadní tvorby této kapely. Krajčo jako textař a zpěvák se v pauzách mimo jiné prezentuje jako výborný showman a vyšvihává koncert do vyšších příček.

Seznam skladeb:
Pan sen
Brouci
Sqěle
Ženy
Tuning
Vodné stočné
Líbej mě
PoHádkách
Srdce
Tramvaje
Poezie
Střemhlav
Fantomska
Cosmoshop
Zrcadlení
Obchodník s deštěm
Nasavač
Lolita (iHyik)

(více)

Recenze (11)

iHyik 

všechny recenze uživatele

Neexistuje živáč, kterej způsobil, že se můj DVD přehrávač po vložení filmu Medvídek nezeptal: "A opravdu nechcete pustit Kryštofy?" ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Krajča sice příliš v lásce nemám, ale je to veliký muzikant a šoumen. Koncert je kvalitní, ale jak říkám, nemám ho rád... ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Super koncert...troufám si říct, že ten v Opeře byl ještě o kapánek lepší, ale to na kvalitě tomuto neubírá. Richard Krajčo je šoumen a z vlastní zkušenosti z jejich živých koncertů vím, že tu není nikdo (snad možná Jiří Macháček z MIG 21) kdo by uměl tak rozproudit publikum a na podiu ze sebe dostat úplně všechno...musí mít skvělou kondici , protože během koncertu se nezastaví a furt blbne. Škoda, že teď na rok přerušují...ale aspoň se dočkáme třeba skvělé nové desky. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Pro mě moc příjemné překvapení, neboť jsem netušil, že z toho popíku lze při koncertě vyždímat tolik energie (zvláště dechová sekce působí velmi profesionálně). ()

Oyer

všechny recenze uživatele

nádherné, dokonalé a naprosto odreagující koncert. Vzpomínka na mé vysokoškolské léta. Srdeční záležitost. Krajčo umí a umí tak aby to vše dokonale ladilo a bylo neskutečně precizní. Tady mu Praha doslova a do písmene ležela u nohou. ()

Vrata88 

všechny recenze uživatele

Na pět hvězdiček to není, pětihvězdičkový koncert by ve mě měl zanechat nějaký pocity ale tohle mě přišlo takové nijaké, nemělo to tu „šťávu“. Pozn. Viděl jsem sestříhanou verzi co běžela na ČT2. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Seznam skladeb a autoři DVD 1. Pan sen (Radovan Šťastný, Richard Krajčo/Nikolaj Atanasov Arichtev, Richard Krajčo) 2. Brouci (Pavel Studník/Richard Krajčo) 3. Sqěle (Pavel Studník, Richard Krajčo/Richard Krajčo) 4. Ženy (Richard Krajčo/Richard Krajčo) 5. Tuning (Richard Krajčo/Richard Krajčo) 6. Vodné stočné (Radovan Šťastný, Richard Krajčo/Richard Krajčo) 7. Líbej mě (Dušan Neuwerth, Richard Krajčo/Richard Krajčo) 8. PoHádkách (Nikolaj Atanasov Arichtev, Richard Krajčo/Pavel Studník, Richard Krajčo) 9. Srdce (Richard Krajčo//Richard Krajčo) 10. Tramvaje (Dušan Neuwerth, Richard Krajčo/Richard Krajčo) 11. Poezie (Richard Krajčo/Richard Krajčo, Vlastimil Třešňák) 12. Střemhlav (Nikolaj Atanasov Arichtev, Richard Krajčo/Pavel Studník, Richard Krajčo) 13. Fantomska (/Richard Krajčo//Richard Krajčo) 14. Cosmoshop (Evžen Hofmann, Nikolaj Atanasov Arichtev, Richard Krajčo/Pavel Studník, Richard Krajčo) 15. Zrcadlení (Richard Krajčo/Richard Krajčo) 16. Obchodník s deštěm (Richard Krajčo/Richard Krajčo) 17. Nasavač (Richard Krajčo/Pavel Studník, Richard Krajčo) 18. Lolita (Richard Krajčo/Pavel Studník, Richard Krajčo) VIDEOKLIPY Lolita (ČR) (Richard Krajčo/Pavel Studník, Richard Krajčo) (Monitor-EMI s.r.o. 2001) Lolita (PL) (Richard Krajčo/Pavel Studník, Richard Krajčo) (Monitor-EMI s.r.o. 2001) Ženy (Richard Krajčo/Richard Krajčo) (Monitor-EMI s.r.o. 2001) Cosmo$hop (Evžen Hofmann, Nikolaj Atanasov Arichtev, Richard Krajčo/Pavel Studník, Richard Krajčo) (Monitor-EMI s.r.o. 2001) Obchodník s deštěm (Richard Krajčo/Richard Krajčo) (EMI Czech Republic s.r.o. 2002) Tramvaje (Dušan Neuwerth, Richard Krajčo/Richard Krajčo) (EMI Czech Republic s.r.o. 2002) Po Hádkách (Nikolaj Atanasov Arichtev, Richard Krajčo/Pavel Studník, Richard Krajčo) (EMI Czech Republic s.r.o. 2002) Srdce (Richard Krajčo//Richard Krajčo) (EMI Czech Republic s.r.o. 2004) Sqěle (Pavel Studník, Richard Krajčo/Richard Krajčo) (EMI Czech Republic s.r.o. 2004) ()

axis774 

všechny recenze uživatele

Už jen za ty kousky kterými prokládaji skvěle namíchanou muziku si zaslouží 5 hvězdiček. vždy to zpříjemní poslech :) mám namysli dechovku, po schodoch, nebo jak pražáci zpívají pro baník, atd atd. velmi příjemný koncert, u kterého se nedá nudit ani na DVD. jen si myslím, že by měli zavčasu vyměnit zvukaře a vyhodit ty nasamplované věci jako jsou ty smyčcové části u některých písnček trošku to ruší. ()

Reklama

Reklama