Reklama

Reklama

Céline Dion se narodila do velké, chudé, ale hudebně založené rodiny. Ve dvanácti letech ji objevil manažer a budoucí manžel René Angélil. Po vítězství v pěvecké soutěži Eurovize se stala mezinárodní hvězdou a vpadla na americká pódia nahrávkou pro film z produkce studia Disney “Kráska a zvíře”. Jak léta plynula, Céline a René si tajně byli stále bližší a jejich vztah se změnil v romantický. Přes nelítostnou kritiku a veřejný odpor Céline s Reném zůstali a zaměřili se na Céliinu kariéru, během níž tato popová hvězda prodala více než 200 miliónů hudebních alb po celém světě. Za píseň “My Hear Will Go On”z velkofilmu Titanic posbírala snad všechny hudební ceny, které existují. Toto je neautorizovaný příběh jejího romantického a komplikovaného života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Žiadny trhák, ale na televízny film celkom slušné, na Hallmarkovú produkciu tiež (vrátane typicky hallmarkovského pomalého tempa - čiže priveľa vaty). Sklamalo ma však, že - určite preto, že nejde o "oficiálny životopis", neboli tým pádom autorské práva a, citujem: "Céline Dion sa na výrobe filmu nepodieľala" - nebol použitý originálny hlas speváčky, ale náhrada, samozrejme slabšia a v citeľne nižšie položenej tónine. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Melo to dej a ja mela dojem jako by tam zadny ani nebyl a presto me to do sebe vtahlo .. zvlastni. Ani vlastne nevim proc a jak,ale vcuclo me to a libilo se mi to .. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Pekne televizni zpracovani zivotniho pribehu Celine,alespon jsem se konecne dozvedel jak prisla k tomu dedeckovi co ji neustale doprovazi!:) ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Naprosto trapná a směšná fraška se špatnými herci úměrná televizní produkci. Hotový výsměch takové pěvecké legendě jakou Celine Dion bezesporu je. ()

Mamie 

všechny recenze uživatele

Tak jak začít, na jednu stranu jsem jako fanynka Céline ráda, že je konečně nějaký film. Ale tenhle neoficiální životopis mě celkem dost zklamal. Je v něm hromada nepřesností, které pozná snad každý fanoušek. Třeba bych vytkla to že se nikde neobjevila francouzština, což je její rodný jazyk...Ale tak celkově možná i ty 3* dát můžu. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh, zajímalo by mě jestli je to skutečná realita a vše bylo použito je pravda, protože o její osobní život se nijak nezajímám. Přestože nemám podobný druh filmů zrovna v oblibě, musím přiznat, že mě zaujal. Když se natočí po umělcově smrti film o jeho životě je to pro mě něco jiného než v případě umělcova vrcholu - ale rozhodně pro mě film nebyl zklamáním. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Možno že film samotný nie je práve dokonalý, ale atmosféra z neho sála obrovská. A aj napriek tomu, že sa na ňom Celine Dion nijak nepodielala zaznievajú v ňom jej piesne (i keď len prespievané), ktoré sa vám dostávajú pod kožu. Film samotný je za ***.....ale Celinin príbeh za *****. A ja mám teraz chuť ísť si zohnať celú jej diskografiu.... ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Film není špatný, ale chybí mu napětí nebo alespoň pořádná zápletka. Jenže to v životě Céline chybí. Ona je taková milá sympatická hvězda, která se neválela ve špíně drog, s neúspěchem se setkala jen málo, nikdy nebyla na dně... Její jediný problém, dá-li se to tak nazvat, byl utajovaný vztah s manažerem Reném. Nedostatek zvratů dělá z filmu Céline divácky neatraktivní snímek. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi televizní zpracování, ale to, že film není o Céline Dion. Raději si přečtěte Wikipedii. Nevadí mi, že nezpívá Céline Dion, ale to, že… jeden příklad za všechny: ve filmu Céline od začátku zpívá anglicky (a jen anglicky!)… Ve skutečném životě je jejím rodným jazykem francouzština. Detail? Pro Céline Dion něco, na čem stojí její osobní a profesní život. A tak se při předávání cen Félix stala aktérkou jednou z mála kontroverzí této soutěže, když otevřeně odmítla přijmout cenu za nejlepší anglickou umělkyni… protože ona je Francouzska. Vždyť její album D’eux je nejprodávanější francouzsky zpívané album všech dob (a to není z Francie), nemluvě o tom, že obdržela čestný doktorát právě pro svůj přínos francouzské kultuře. Její skutečný život je daleko poutavější než film, který byl natočen jen… aby zneužil jejího jména a přilákal diváky/divačky? ()

kocourMour 

všechny recenze uživatele

Může být něco nudnějšího než samotný život Céline Dion? Ale jistě...přece tento televizní film o jejím životě z produkce Hallmarku! A titulní píseň k Titanicu nemám opravdu hodně rád. ()

bajahor 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to "jen" TV film, se to vážně povedlo! Dospělá Céline byla téměř dvojnice té pravé, film byl krásně proložený jejími nejznámějšími písněmi (což je na filmu to nejlepší), jen tam chybí ta francouzština :-( ()

Reklama

Reklama