Reklama

Reklama

Mexický kartel

  • Španělsko Sólo quiero caminar (více)
Trailer

Obsahy(1)

Aurora je ve vězení za nepodařenou loupež. Její komplice - Anu, Glorii a Palomu - nechytili. Čtyři ženy, pro které život není zrovna snadný. Ana je prostitutka, která má ráda peníze. To je důvod, proč se stěhuje do Mexika a přijímá nabídku k sňatku od Félixe, nebezpečného a mocného mexického překupníka s drogami. Gloria přijíždí za Anou. Ta nyní pracuje v podniku, který patří Félixovi. Gloria zjistí, že Ana s despotickým mužem trpí. Obě ženy připraví odplatu. Všechno musí být dokonale provedeno, aby riskantní plán dokázal změnit jejich životy. S pomocí Palomy a Aurory, která již vyšla z vězení, se vydávají na cestu kruté pomsty... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Budu přísný a jen dvě *. Podobných počinů je hromada, když tento neuvidíte, o nic nepříjdete. Přesto Vás může překvapit, tak jako mě, ústřední kvarteto - totálně emancipované, totálně skamaráděné, totálně mazané, že by i Danny Ocean záviděl a totálně technicky zdatné, že se Kutil Tim může jít klouzat! - ovšem dojet do nemocnice je pro ně velký problém, hlavně když má jedna z nich díru v pupíku. A byla tam i špetka romantiky. Na zabití času ok. Jinak škoda očních buněk. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Latinoamerická telenovela...Tedy, aby bylo jasno, nekladu rovnítko mezi Mexickým kartelem a náhodným dílem latinnoamerické telenovely a to jak po obsahové tak i po kvalitativní stránce. Mexický kartel chce být kriminální drama a také jím objektivně vzato je. Ono to spíš vypadá, jako by se filmový štáb scénáristou počínaje přes režiséra až po posledního herce v minulosti výrobou telenovel živil a chtě nechtě je to teď ovlivňuje i při nynější práci. S telenovelou spojuje Mexický kartel osudovost, trýznivé utrpení spojené s rafinovanou pomstou, exotičnost, sázka na ženský prvek, na vnější vzhled svých hrdinů od půvabu desperátek po uhrančivý pohled hlavní mužské postavy a tak by se dalo dlouho pokračovat. Především se to stejně jako telenovela bere strašně vážně ( to mám vážně věřit na ženský kasařský gang?) tam, kde by byla na místě úsměvná nadsázka... Celkový dojem: 40 %. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Španielsko-mexická koprodukčná gangsterka už tak nejak z princípu nemôže dopadnúť zle... Najmä počas úvodnej hodiny som mal občas pocit, že tento film musel pôvodne mať o čosi dlhšiu stopáž a pred svojím uvedením prešiel nejakým finálnym zostrihom, čo malo za následok, že príbeh miestami plynul akosi prirýchlo a niektoré, naoko možno menej podstatné udalosti a detaily, ktoré predchádzali dianiu na obrazovke a mohli do neho vniesť viac svetla z neho vďaka tomu vypadli, ale zrejme išlo iba o môj subjektívny dojem... Inak ale ide o zatiaľ najlepší filmový výtvor s rokom výroby 2011, ktorý som k dnešnému dňu (17.4.2011) mal možnosť vidieť. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Myslíce si, naivně, že když se vyhnu nálepce Hollywood, mám šanci vidět méně blbý film. Pustil jsem se tedy i do sledování tohoto škváru. Ženy nám tu kasaří, vrtají, řežou trubky flexou a ovládají nějaké počítače sloužící ponurému zločinu. Bos mafie si bere kurvu za ženu a pak si ztěžuje, že je to kurva. Všichni včetně ctihodnosti(má to být kněz, nebo mafián, nepochopil jsem) si ho nechávají kouřit v oblečení, jiné nápady na sex nemají(já bych jich měl...). Vydržel jsem u tohoto sajrajtu 29 min. Do kontejneru! ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Stačí vykouřit soudce a dostaneš kámošku z kriminálu. Okradeš ruskou mafii a Ivani usoudí, že pro děvče, které chytnou u vykradeného trezoru, bude největší trest odevzdat ji do rukou španělské justice. A mexický kartel to jsou vyloženě holubičí povahy. Kdo chce znásilnit holku, odloží zbraň. Taky jsou naprosto tupí. Když vrazí Mexičan do bytu, neprohlídne ostatní pokoje a když ti vykradou centrálu (a to už je sleduješ od příjezdu do země, protože jim nevěříš), pokračuješ jen ve sledování asi abys opravdu, ale opravdu vyloučil možnost, že bys ublížil nevinnému (nevinné). Je to ( holky jsou) koukatelné, ale blbé. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Scénář napsal Agustín Díaz Yanes za dva týdny. (Caelos)

Reklama

Reklama