Reklama

Reklama

Hlavní roli v tomto velmi oceňovaném seriálu má všemi milovaný roztomilý dinosaurus Barney a jeho nejlepší kamarádi Malá Bop, BJ a Riff. Barney dětem předává zkušenosti a dovednosti, které jim pomáhají v rozvoji a růstu. Učení s Barneym je zábavou. Barney rozvíjí v dětech lásku, city, kreativitu, představivosti a pohyb. Seriál je doplněn množstvím jednoduchých písniček a končí vždy songem Mám tě rád (I love you). (katuska006)

(více)

Recenze (28)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je neskutečný mazec. Americká klasika, ze které si mnoho lidí tak rádo utahuje konečně navštívila jeden z nespočetných dětských kanálů (asi JimJam, ale nejsem si jistý) a "vysloužila si" český dabing. A to je ultimátní zábava. Seriál, ve kterém se takřka v jednom kuse zpívají jednoduché písničky mají sice fajnový překlad, ale úporná snaha některých dabérů o vyluzování zvuků alespoň vzdáleně připomínajících zpěv je úžasná. Především ve chvíli, když chlap zvýšeným hlasem zpívá text malé holčičky. Ty tři hvězdy dávám proto, že už se mi dlouho nestalo, abych smíchy spadl pod stůl (ne, alkohol v tom opravdu nehrál roli). P.S.: První dvě zde uvedené "herečky" si pak pod svá bezpohlavní křídla vzal Disney Channel. Bůh s nimi. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Od toho dne, co se z našeho bytu co pár hodin line ,,mám tě rád, ty zas mě, žijem v šťastné rodině, pojď mě obejmout, malou pusinku mi dej, nám je spolu vždycky hej", se po partajích rozkřiklo, že jsme utajení jehovisté a připravujeme svůj potěr na službu. Snaha o kontraakci v podobě nenápadných náznaků, že máme jen pederastní sklony, tedy děti skutečně! milujeme, nevyšla, budu si tedy muset počíhat třeba na listonošku a ukřižovat ji nad schránky hlavou dolů, aby ta dehonestační kampaň umlkla. K samotnému utrpení s gejoidním plazem - růžovoučký plyšmoň předává dětem i nějaké ty správné vzorce chování, rozvíjí jejich kreativ.... ale šit, jde-li vám o to, aby pinďa chvíli seděl bez kravení a konečně držel hubu, pak Bárný docela funguje. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Když večer nemůžu spát, tak přepnu na Jim Jam a s vysokou pravděpodobností přepnu na Barneyho a díky českýmu dabingu mám o zábavu postaráno...:D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak kdy a jak co. Některé díly jsou mravně naučné, jiné jen naučné, nutností je alespoň jedna písnička. Barney i ten zelený dinosaurus (Dorotka?) vypadají poněkud pedofilně, co se výrazu týče, ale tak dejme tomu. Někdy jsou však díly velmi trapné až neskutečně blbé. za tu mravní osvětu hvězda navíc. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Moja sestra to rada pozerá, síce tomu nerozumie ale je zjavné že ju to baví. Ja tomu rozumiem a baví ma to len preto, pretože to je celkom haluz. Pesničky sú v pohode - textovo - ale ten dabovaný spev ... tam ta sranda začína. Mám pocit že DJ Obelix to vystihol všetko. Pre deti to je aj by som povedal že poučné, pre tých odrastených to po veľkom množstve častí začína byť otravné. Na záver len dodám že najobľúbenejšie diely sú so Selenou (dôvody radšej vynechám :D) ()

Lentia 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se muze zdat, ze jde o strasnou "ptakarnu", ale male deti to miluji. Hodne zpevu, poučného povidani.Dcera v necelem roce a pul Barneyiho naprosto zboznuje. ()

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Možná to zase tak strašný neni, ale když mi to sestřenčiny dcerky pouštěly furt dokola, dosáhnul jsem totální averze! ()

Koda odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, viděl jsem to očkem na JimJam, ale už při pohledu na toho růžového dinosaura mi připadá, že s tímto seriálem není něco v pořádku. Dětem se to myslím bude líbit. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku za to, že se to líbí dětem a to myslím vážně. Zpívá se tam, skáče, tancuje, točí, učít se základní věci apod. Takže z edukativního hlediska to asi taková katastrofa není. ()

Fowl 

všechny recenze uživatele

Tak jistě že vám to přijde jako volovina a o českém dabingu nebo výkonu "herců" ani nemluvě, ale tohle má účel uplně jiný vy inteligenti. Moje malá švagrová, který jsou sotva tři se podle tohohle seriálu naučila dbát na čištění zubů, dívat se přes ulici rozeznávat geometrické tvary a základní věci a podobně. Protože to super dinosaur Barney neustále opakuje. Takže řekl bych že účel splnil. ()

yazik 

všechny recenze uživatele

Mě osobně se Barney a jeho přátelé moc nelíbí, ale mému špuntovi to nesmím přepnout jinam, takže to má nejspíš úspěch. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Dětem se to líbit může, plno písniček, říkanek, pohybu a bláznění s poučnými texty v americkém stylu s dinosaury. Hodnocení: 50 % ()

gu-staff 

všechny recenze uživatele

Ano, můžete se tomu smát, a říkat, že je to píčovina. Pravdou je, že až budete mít děti, a tohle bude jediný pořad, který je dokáže udržet na půl hodiny v klidu, budete tvůrcům blahořečit. Tohle a Potkali se u Kolína spolehlivě zabere vždy. Kdyby jste byli malí, tak by jste tomu dali 5 a ani by jste nemrkli, tak tady nedělejte chytráky, intelektuální elito. Sami beztak sjíždíte kdejakou akční sračku, a pak to v hospodě u piva a utopenců vynášíte do nebe, jakoby jste v tom hráli sami. Takže: Vyndat hlavu z prdele a nedělat ze sebe mistry světa! ()

Reklama

Reklama