Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je malá pohádková země napadena zlým diktátorem, je princezna Rosalinda převezena do ochranného programu na Zemi ve Wisconsinu kde se pod svým novým jménem Rosie (Danni Lovato) musí za pomoci Carter (Selena Gomez) naučit chovat jako obyčejný teenager. Rosie na oplátku pomůže Carter s královským chováním a s láskou... (chmíří)

(více)

Recenze (60)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +zaujala Selena Gomez, a trochu i Demi Lovato, příběh, nálada snímku -na můj vkus už moc přepálené, přeplácané, moderní a trapné (aspoň v některých momentech)/// Tento film je na té pomyslné hranici kdy se na něj ještě dá dívat, aniž by jste museli studem strkat hlavu do písku, za to že se na něj díváte. Je ale taky fakt, že jsem se na to díval sám a před nikým jiným bych si to nelajznul. Tohle je film, který vyběhl z Disneyho stáje a je určen převážně a především holkám cca do 15ti let. Myslím si, že pro ně to bude hezký film, takový na jaké jsme před lety koukali i mi, když nám bylo míň. Je ovšem škoda, že autoři úplně pozapoměli na starší publkum. Protože jak víme jsou pohádky na které se může divat celá rodina včetně babičky. V tomto případě to neplatí a je to škoda./// Celkem 56%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný jak jsem čekala. Selena mi tady (i přestože vypadá furt na 12) přišla docela sympatická a Demi se konečně netvářila jako by jí někdo vrazil do pusy ramínko, takže mi nevadila. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Trochu přemrštěné a dětinsky šílené ve stylu Spy Kids, což kapánek kazilo dojem. Přiznám se však, že jediný důvod zhlédnutí pro mě byla Selena Gomez, takže jsem nic víc neočekávala. Na jedno podívání to ale nebylo nejhorší a kupodivu jsem se i docela bavila. Myslím, že je však důležité poznamenat, že například Monte Carlo (taktéž se Selenou Gomez) dělá jako film mnohem lepší dojem, přestože má tady na csfd téměř stejné hodnocení jako tohle. Myslím, že by se mělo rozlišovat mezi lepšími filmy pro mladé (které, ač v nich jde hlavně o zábavu a případně romantiku, mají pěknou atmosféru a možná i nějakou tu myšlenku) a filmy jako je tenhle, které jsou už přece jenom blíže nějaké vyumělkované slátanině. Škoda, že většina lidí hází tento typ filmů do stejného pytle a dále nerozlišuje. ~(2,2)~ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vezmi Bravíčko, MTV, Disneyho, Bodyguarda, Protivný sprostý holky, zamíchej protřepej a nalij do formy standardní televizní středoškolské teen komedie. Výsledkem je naivní pohádka určená primárně princeznám školou povinným, která si nedělá si hlavu s realitou ani reáliemi, občas pobaví nějakým jednoduchým vtípkem, občas pobaví nechtěnou komikou, ale se spokojenými dcerami po boku se dá přežít bez újmy na dobré náladě. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rád si občas pozriem aj rozprávky takéhoto princeznovského typu, ale táto ma zrovna až tak nezaujala. Je mi jasné, že od takéhoto typu rozprávok nemôžem žiadať nejaký komplikovanejší dej a posolstvo ako to, že dobro a pravda napokon zvíťazia (kiežby to tak fungovalo aj v reálnom svete). Neviem prečo, ale Selena Gomez na mňa nepôsobí absolútne sympaticky (ani tu, ani v iných jej filomoch), no s Demi Lovato je to o kúsok lepšie - u nej je aspoň tá sympatia. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Příjemná Disneyovská pohádka. Skutečně se mi líbila, ale nevím proč, ale víc * dát nemůže, přestože to nebylo vůbec špatné. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná od Disney'e pro celou rodinu i jejich ratolesti, Selena Gomez ve spojení s Demi Lovato do svých rolí dali úplně všechno a ani film o princezně v "obyčejném" světě nebyl vůbec k zahození, mě osobně se to celkem líbilo. Podle mého názoru je to nejlepší film, co kdy byl na Disney Channelu odvysílán (kromě tří dílů HSM), proto hodnotím průměrně. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Vidět tento film znamená být ve špatnou dobu na špatném místě s přesností na sekundy. Řeknu to takhle: kdyby to byl toaleťák, dali byste přednost šmirglpapíru. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka pro náctileté dívenky. Kdo nehledá hluboké myšlenky či společenská poselství, nečeká oscarové herecké výkony a chce se jen pobavit, tak tato oddechovka ze školního prostředí jeho očekávání splní. Viděla jsem už horší. ()

Reklama

Reklama