Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

rublik05 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o totožný počin, jakým byl první Camp Rock. Opět hromada teplých písniček, příjemná letní atmosféra, dětští herci hrají pořád stejně, tempo rovněž ujde. Příběh není nikterak složitý, do komedie tohoto typu je však plně dostačující. Nepatřím rozhodně mezi cílovou skupinu, nicméně přežil jsem to ve zdraví a s přimhouřením očí musím uznat, že pro teenagery to ve své době musela být ideální záležitost. 4/10. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke značne útlm v dejovej línii a autori sa taktiež až príliš snažili kopírovať High school musical sériu tým, že pri pesničke zaradili tanečné čísla čo mi išlo dosť na nervy ( našťastie v druhej polovičke filmu sa zjavne spamätali a zvolili overený systém z jednotky Camp rock-u). Inak opätovne nesklamala hudba a pesničky....ktoré sa dobre počúvali a tvorili príjemnú atmosféru ( a to i napriek tomu, že išlo zväčša o pop, max pop-rock). O čom je vlastne Camp rock?...O láske k hudbe, o tom aby sme nebrali všetko príliš vážne a robili veci z lásky,....a nemáme sa pritom prestať baviť. Ja som si skvele oddýchol, a príjemne sa naladil na zvyšok dňa **/*** ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Davat tomuhle odpad jenom z principu je dost zoufaly. Davat tomu pet hvezdicek "za skvelou Demi" je zase padly na hlavu :)) Herecky je to dost zoufaly film, snad jen ti Jonas Brothers nejsou uplne k zahozeni. Tanecni kreace a pisnicky az na dve (zrovna od tech tri supr cupr chlapecku) tragicky, co me ovsem prekvapilo, byl vyvoj scenare. No jasne, dialogy jsou na presdrzku, ale tak nejak to vsechno sedi dohromady, az mate pred sebou konec a vubec vam neprijde "ruzovy a nerealny". Takze mile prekvapeni. Ale co byste chteli, je to holt odnoz High School Musical (ktery uz prestal male deti bavit), taky televizni film a k tomu vsemu pro Disney Channel... ()

rogger 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť ako obrovsky vážny kritik filmov. Sám síce nie som na seba moc hrdý, že som film ktorý je určený pre teenagerov a deti videl 2 krát,no podotýkam , že vždy to bolo za účelom odpočinku po prekalenej noci. Čiste z pohladu detského(či rodinného) muzikálu je Camp rock 2 tak isto ako jednotka úplne neškodnou a dokonca mierne poučnou zábavkou. Jednoducho disneyovka posledných rokov. Takže veselo do toho a neberte sa príliš vážne. Určite zo mňa neubudlo a uvedomil som si to, že dnes puberťákom stačí k zábave to isté, čo pre rokmi stačilo mne. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Za jedno odpoledne jsem se podívala na oba díly a musím říct, že dvojka byla daleko lepší, nejvíce se mi líbilo to nadšení a odhodlání vyhrát, i když se jim to nepodařilo, vyhráli jinak, například Shane a Matchie, jsou oba spolu a co jeho brácha a dcera majitele camp staru. Nemám co vytknout, tento film sice nepatřil mezi ty nejlepší, ale musím se na něj podívat znovu, moc mne překvapil. Vřele doporučuji všem, kteří chtějí zahnat dlouhou chvíli a trošku se i pobavit. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)
  • Celkem bylo pro film nahráno 52 písní, většina však byla vyřazena (odmocnina)
  • Joe Jonas (Shane Gray) a Demi Lovato (Mitchie Torres) spolu krátko tvorili pár aj v súkromí. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama