Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke značne útlm v dejovej línii a autori sa taktiež až príliš snažili kopírovať High school musical sériu tým, že pri pesničke zaradili tanečné čísla čo mi išlo dosť na nervy ( našťastie v druhej polovičke filmu sa zjavne spamätali a zvolili overený systém z jednotky Camp rock-u). Inak opätovne nesklamala hudba a pesničky....ktoré sa dobre počúvali a tvorili príjemnú atmosféru ( a to i napriek tomu, že išlo zväčša o pop, max pop-rock). O čom je vlastne Camp rock?...O láske k hudbe, o tom aby sme nebrali všetko príliš vážne a robili veci z lásky,....a nemáme sa pritom prestať baviť. Ja som si skvele oddýchol, a príjemne sa naladil na zvyšok dňa **/*** ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát 2*, ale nemohla jsem se přenést přes to, jak na konci Mitchi, u ohně, tu hubu otevřela jak Lucka Bílá a bohužel u toho vypadala hůř. Příběh - ha, ha, sezbírané všechno kolem. Písničky, choreografie; high school musical (1,2,3), Let's dance (1,2,3) + trocha originality. Silná jedna hvězdička. Děkuji, že jste pomohli mému supersarkastickému úsměvu na svět. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Dan Berendsen, Karin Gist, Regina Hicks / Charaktery: Julie Brown, Paul Brown, Karin Gist, Regina Hicks | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Kevin Lafferty, Alan Sacks | Distribúcia: Disney Channel | Štúdio: Coin Flip Productions Ltd., Alan Sacks Productions || Neni to taká sračka, jak by sa napohľad mohlo zdať. Pubertálna neznášanlivosť naokolo voči úspešným teen kapelám často zamlží skutočnú umeleckú úroveň diela. Ako film to nie je žiadný nadpriemer, sám by som zaň dal tak za 2 päticípe, ale kapela hraje na úrovni, pesníčky sú fajn, a chorošky sú tiež nápadité. Dík bratovi, že ma k tomuto kusu doviedol, aby som si urobil objektívni obraz o Jonas-ovinách. Aj napriek príjemnému prekvapeniu to môj šálok kávi asi nikdy nebude. Ps: Je v tom filme jedna veľko-peratá dievčina, mohla by pouvažovať nad zmenou. I keď možno vtom tkvý tajomstvo jej úspechov :D 50% | HD, DD, EN DTS | ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Vím, že tohle není natočené pro mou věkovou kategorii, ale snad nebude vadit, když se také vyjádřím. Tak rozhodně je dvojka lepší než jednička a to je fakt milé překvapení, protože první díl je nejen po hudební stránce poměrně děs. Resumé : dvojka má mnohem kvalitnější hudbu a to je u tohoto druhu filmu to nejpodstatnější .. a .. místy to moc pěkně jako "school´s rock" opravdu znělo … ()

Yambo odpad!

všechny recenze uživatele

aaaa moje oči, vykřikl jsem a zakryl je. Nepomohlo, protože tu hlavní sodu dostávali uši. Ne nevydržel jsem to celé. Jednička mi naštěstí ušla, ale dlouho jsem chtěl vïdět jeden z dílů protože jsem bláhově čekal něco jako Školu ro(c)ku. Odkazy na skutečně rockové kapely, jejich melodie, jejich kulturu. Jaký to hrozný omyl. Nic z toho, i když si odmyslíme infantilní děj, tak ta muzika (a že muzikály mám rád) rozhodně není rock. Rozumím že v cílové skupině se to asi ujme. Ale každý starší dvaceti let ať se tomu raději vyhne. Místo toho raději doporučuju zmíněnou Školu rocku, kde je skutečná muzika a která si navíc na nic nehraje a kde nezabere děj, tak zabere nadsázka. Dodatek: právě jsem si v ostatních příspěvcí všiml a v titulku ověřil že má jít o komedii :) dobře že to tu je napsané. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Před natáčením si Demi Lovato musela vyzkoušet přes 40 rtěnek a lesků na rty, aby měla tu pravou "jahodovou" barvu. Herečka také miluje umělé řasy. (odmocnina)
  • Joe Jonas (Shane Gray) a Demi Lovato (Mitchie Torres) spolu krátko tvorili pár aj v súkromí. (Cherry_Bomb)
  • Při natáčení scény ke skladbě "Wouldn't change a Thing' byla venku velká zima, přičemž Demi Lovato na sobě měla jen letní šaty. Aby nebyla jí ani Joemu Jonasovi vidět pára, jdoucí od úst, dostali oba ledové kostky, které si dali do úst. Pára, která se přesto objevila, byla odstraněna digitálně. (odmocnina)

Reklama

Reklama