Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nesedím každý den před televizi naladěnou na Disney chanel, nemám kluky Jonasovy vylepené nad postelí, zkrátka nejsem fanoušek tohoto druhu zábavy. Ke Camp Rocku jsem se dostal vlastně jen proto, že ho dávali v TV a já se neměl zrovna na co jiného na práci, ale hodíme-li za hlavu zaujatost, pomineme stokrát omílané téma, jde o neškodnou zábavu pro náctileté s příjemnými písničkami a choreografiemi. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o totožný počin, jakým byl první Camp Rock. Opět hromada teplých písniček, příjemná letní atmosféra, dětští herci hrají pořád stejně, tempo rovněž ujde. Příběh není nikterak složitý, do komedie tohoto typu je však plně dostačující. Nepatřím rozhodně mezi cílovou skupinu, nicméně přežil jsem to ve zdraví a s přimhouřením očí musím uznat, že pro teenagery to ve své době musela být ideální záležitost. 4/10. ()

Reklama

Yambo odpad!

všechny recenze uživatele

aaaa moje oči, vykřikl jsem a zakryl je. Nepomohlo, protože tu hlavní sodu dostávali uši. Ne nevydržel jsem to celé. Jednička mi naštěstí ušla, ale dlouho jsem chtěl vïdět jeden z dílů protože jsem bláhově čekal něco jako Školu ro(c)ku. Odkazy na skutečně rockové kapely, jejich melodie, jejich kulturu. Jaký to hrozný omyl. Nic z toho, i když si odmyslíme infantilní děj, tak ta muzika (a že muzikály mám rád) rozhodně není rock. Rozumím že v cílové skupině se to asi ujme. Ale každý starší dvaceti let ať se tomu raději vyhne. Místo toho raději doporučuju zmíněnou Školu rocku, kde je skutečná muzika a která si navíc na nic nehraje a kde nezabere děj, tak zabere nadsázka. Dodatek: právě jsem si v ostatních příspěvcí všiml a v titulku ověřil že má jít o komedii :) dobře že to tu je napsané. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Sama nevím co mě to popadlo se na to dívat, když jednička byl nejhorší film co jsem v životě viděla, ale asi jsem si řekla, že když někdo natočil pokračování tý kraviny, nemůže to být horší než jednička. A navíc když už to dávali v televizi. No, musim říct, že to nebylo tak příšerný jako jednička, ale stejně to neni film na kterej bych se chtěla dívat něják častějc. Demi Lovato už jsem nechtěla zabít tak často jako u jedničky, přece jen už se neusmívala tolik, ale stejně, příšerně napodobuje Vanessu Hudgens. Některý písničky byli docela dobrý, ale stejně to nedá víc jak 2* ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Oproti vyslovenej debilite prvého filmu (pretrpela som si ho celý...) tvorcom došlo, že vytvorili ďalší "teenage-kult", tak sa trochu polepšili. Naďalej je scenár priemerný, na zopár svetlých výnimiek a musím sa priznať, že ako "znalec problematiky" som roflovala pri srandičke o úzkych nohaviciach a tamburíne:) Veľmi sa mi páčila Heart and soul, ostatné piesne sa aspoň ten raz určite dajú vypočuť. Herecky a režijne to občas celkom príjemne prekvapí. Sú ľudia, čo vypnú mozog pri Kuriérovi, maratóne Saw či trilógie Underworldu, tak prečo nie aj pri Camp Rocku dva ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • 1 500 šťastných fanoušků bylo pozváno, aby se stali komparzisty ve scéně Camp Stars. (LUKICKK)
  • Role Dany (Chloe Bridges) byla původně psaná pro houslistku. Chloe Bridges na ně neuměla, tak si na casting přinesla klavír, přesto ho vyhrála a role Nateovi přítelkyně byla přepsána na pianistku. V písni „Introducing me“ i přesto zůstal text: „I love sound of violens,“ v čestině „Miluji zvuk houslí.“ (Vitox)
  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)

Reklama

Reklama