Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (532)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Symbol „nekonečna“ se mění v neúprosnou realitu. I ze záhrobí „Jigsaw“ dál neúnavně ovládá svou mašinérii přisluhovačů, a to s jediným záměrem; pomstít se. ..Až do „nevyhnutelného“ závěru..(?) Pasti řízené sebedestrukce jsou stoupající číslicí vynalézavější a krutější, jen výsledný efekt žít/zemřít je neměnný:) Vychytávka „Seznam se… s Strahmem“, převzatá z filmu Stav milosti, též splnila to, pro co byla určena. A tak můžeme volat po VII, VIII, IX, X, …. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Vy si myslíte, že o životech druhých rozhodují živí. Nu, možná se budete divit." Zatímco v kinech řádí Jigsaw, já se pustil opětovně do šestky. Kromě originální jedničky jsou samozřejmě všechny díly postaveny na vynalézavých pastích a šťavnatém gore - uřezávání si kusů těla, drcení trupů, provrtávání lebky, veselý kolotoč či nevyzpytatelná kyselina, avšak zde funguje dobře i samotný příběh. Snad jen těch flashbacků mohlo být méně. Na podruhé to sice není už ono, ale čtyři hvězdy ponechám. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Já se série Saw vždycky zastával. Myslím, že všechny díly (krom čtyřky) jsou minimálně průměrné horory, které nejde brát moc vážně, ale jde si je užít. Jednička byla promyšlená a do jisté míry chytrá. Od dvojky to šlo strmě dolů a teď už jsme jen u samoúčelného krvavého popcornu, ale opět si ho jde užít. Postavy se chovají stupidně, děj a styl je pořád o tom samém, ale jednou do roka se na to podívat mě stále neuráží. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Poisťováci, poisťovne, poistky, nelezte na skálu, jež je hodné vysoká. Asi to všetci poznáme: kým musíme platiť, je dobre, ale len čo od poisťovne niečo chcete, často, hoci nie vždy, ale väčšinou, sa musíte obrniť obrou dávkou trpezlivosti. A nejeden raz to dopadne tak, že sa dozviete, že ste si to celé roky platili úplne zbytočne, pretože práve na to, čo sa vám stalo, sa vaša poistka nevzťahuje. Po svojom sa s týmito osobami rozhodol vysporiadať Jigsaw, takže Saw 6 okrem rozvíjania dejovej línie v prítomnosti hojne siaha i po flashbackoch. Už to ale vážne nebaví a asi jediné, čo tomu zostalo, sú drastické pasce. Pretože kvalitné postavy to ozaj nemá. Ani dialógy, ktoré by sa dali počúvať. No a scenár? V tom sa určite ťažko orientujú už i fanúšikovia série (resp. si šestku musia pozrieť viackrát po sebe, aby všetko pochopili). Je to na môj vkus už až príliš zamotané a všetky tie twisty na mňa už do značnej miery začínajú pôsobiť absurdne. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tak som sa po predchádzajúcich výčitkách na stranu tvorcov a počet pokračovaní nakoniec dokázal povzniesť nad vec s argumentom, že aj mnohé svetoznáme kapely hrajú dlhé roky tú istú hudbu a predsa si ich albumy kupujú milióny ľudí a sú stále žiadaní. (Karla Gotta som nemyslel). Čiže polemiku o správnosti existencie ďalších dielov nechám tak a sústredím sa na kvalitu filmu: Takže ani v sérii Saw sa nič na zabehnutom scenári sa nemení ani pri šiestom dieli, mašina ide ďalej a šestka nám hlavne ukáže návod, ako sa vysporiadať s krkavými zamestnancami zdravotnej poisťovne. Nemôžem sa ale zbaviť pocitu, že keď už chceme pomaranč vyžmýkať, tak treba aj poriadne zatlačiť... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Director's Cut (režisérský sestřih) byl hotový už 6. června 2009. (Duoscop)
  • Rozpočet filmu byl 11 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Ve filmu zazní celkem 37x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama