Reklama

Reklama

Hvězdný reportér

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 25 min

Účinkují:

Tomáš Kraus, Michal Suchánek, Viktor Tauš, Jan Antonín Duchoslav, Václav Kopta, Eva Jeníčková, Veronika Freimanová, Juliana Johanidesová, Dorotka Dědková, Jitka Čvančarová, Miroslav Táborský (více)

Obsahy(1)

Filmový magazín kanálu Nova Cinema, zaměřený především na českou filmovou produkci a filmové festivaly v ČR. Přináší informace jak o mainstreamové tvorbě, tak i o malých filmech, uváděných v rámci filmových přehlídek a festivalů. Pořadem provádí moderátor Tomáš Kraus. Režie Martin Hammerschlag. (Rosomak)

Recenze (36)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých věcí tu je, ale nejhorší je moderátor, Tomáš Kraus je dost nesympatický. / Viděné epizody cca *4.díly / ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Trapné scénky, trapné hlášky, informace stejné jako všude jinde a reportér, díky kterému mi vstávají chlupy na rukou. Děkuji, nechci... Kde je, sakra, starej dobrej Kinobox?!? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Moderátor Kraus svým projevem to celé dost kazí. Zajímavosti z oblasti filmu a celebrit jsou dobré, ale i nepřehledně řazené a chaoticky komentované. Chtělo by to víc skloubit mluvené slovo s obrazem a kladné výsledky se časem dostaví. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

S přivřeným okem dám dvě * za některé hlášky, které Tomík Kraus vypotí a za jeho čepičku. Některé rozhovory stojí opravdu za to, jindy to zase rychle přepnu na něco jiného. Přesto uznávám, že se zde dá někdy dozvědět opravdu zajímavé věci. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem na odpadem, ale když koukám, že na to lidi koukaj, tak koukám a nevím co napsat. Moderátor by se měl naučit mluvit, pohybovat možná i žít, raději by žít vlastně neměl. Hloupý pořád plný hloupých věcí s hloupým moderátorem. To dobře vědět! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jistě nejtrapnější z Krausů - Jen hádám, proč ještě nejde o olympijskou disciplínu..;) - v dalším zbytečném pořadu, navíc oproti konkurenci silně zbulvarizovaného typu.. ()

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Pan moderátor by měl nejdříve nějaký ten film vidět a až teprve potom o nich začít moderovat pořad. V takovéhle formě je to naprosto o ničem. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

U nás velmi chybí kvalitní pořad o hudbě, s filmem na tom nejsme o nic lépe, ale musím říct, že na Hvězdného reportéra se dá koukat docela dobře. Nerada bych tady ale rozebírala rčení typu "mezi slepými jednooký králem"...:) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak nák nevím, ale proč se sakra musíme opičit po Američanech a to doslova. Stejný keci, hlášky prostě naprostá kopie a to je dle mého chyba, ukázky jsou dobré a obsah, ale to moderování a styl je děsně umělý a stejný jako org. ()

Nautila odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Nemůžu. Přesně tohle nesnáším. Snaha o světovost a švihovej bulvár plná trapnosti a čecháčkovské nabubřelosti. Tomu všemu velí maximálně nechutný a nepříjemný reportér. Absolutně mě pořad vytočil, když z našeho MFF v KV udělal emtéváckou slezinu hvězdiček a pěkných tvářiček. A to nám to dřív jeden nejmenovaný slavný herec tak chválil, jak je tenhle festival opravdu kulturní a nebulvární a ne jak ta americká pozlátka. Děkujeme Tv Novo...Je to fakt, království za starej poctivej Kinobox! ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Někdy je skutečně lepší si o dění ve filmovém světě raději přečíst pár článků na internetu. Tak dementního moderátora jsem snad ještě neviděl... ()

Reklama

Reklama