Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad vysílala TV NOVA od února 2008 do června 2008. Vyhrál ji Jiří Zonyga. Moderátorem byl Leoš Mareš a v porotě usedli Ondřej Soukup, Gábina Osvaldová a Petr Janda. Jedná se o hudební soutěž, která je podobná Superstar. Jen s tím rozdílem, že zde oproti Supestar mouhou soutěžit i starší účastníci a jsou rozdělení do tří kategorií: 15-24 let, 25 a více let a skupiny. Do soutěže jsou zapojeni i členové poroty. Tzn, že každý z porotců bude mít na starost jednu z kategorií. Vítěz X Factoru dostane jeden milion korun a může natočit hudební album. (duklak2)

(více)

Recenze (118)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Superstar s jiným názvem. Z celé té skvadry už si pamatuju stěží tak asi dva soutěžící, ale i u nich by se "X factor" našel jenom sotva. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V podstatě superstar nejen pro solisty. Realita byla však smutná, nudná a především komerčně obyčejná. Ani žádné veliké šílenství okolo tohoto velkého cirkusu na peníze a "týdenní hvězdičky" nebyl a tak další kolo X-Faktoru zase pár let nebude. Pro náctileté dívenky škoda, pro zbytek lidstva štěstí. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než SuperStar. Ta alespoň dala českému showbyznysu někoho zajímavého (Langerová), ale X-Factor nám nedal naprosto nikoho...... ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl X Factor lepší než Superstar. Pokud se ale ohlédnu za vítězy této soutěže, tak Česku skutečně na hudebním poli absolutně nic nepřinesla. Nadprůměrný Ruml bohužel nevyhrál (což nechápu dodnes) a po X Factoru jakoby se slehla zem. V tomto ohledu byla Superstar přínosnější. Co se týče kvality pořadu, tak X Factor byl na tom ale mnohem lépe. ()

Arachneuss

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jeden díl, z části kvůli zhnusení z nových Superstar a z části kvůli těm spolužačkám atd. co bláznili nad nějakými "All X". Takže nehodnotím a nikdy se stejně nepodívám ani na záznam. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Superstar měla hvězdnou pěchotu a minimálně v prvním ročníku vítězku, která se do jisté míry dokázala sympaticky prosadit. Tohle nemá nic. Pokecat s kamioňákem zajdu radši do hospody. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdo tohleto vlastně vyhrál? Kdo měl ten "X faktor"? Superstar stačila, dejte si už pohov. Ale tak pro nadšence do hudby dobré, neberu vám to. Pár dílů jsem viděl, ale už si absolutně nepamatuju, že by mě tam někdo oslovil... ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

20% - Něco na úrovni třetí řady SuperStar (=hrůza). Prostě SuperStar IV, jen s jiným názvem, jinak se téměř nic nezměnilo, takže boooring... ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má hodně mizerný ÚV faktor, porota i soutěžící mají v mozečku velkou ozonovou díru, z úst jim vycházejí freony, navštěvují XXX filmy na warforu a X Factor se vznáší kolem jako všemi hledaný a nikým neobjevený ztracený poklad templářů. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tahle pěvecká reality show bohužel nepřináší nic nového. Výběr poroty taky není úplně ideální... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Většinou nuda, "hvězdná pěchota" pouze v prvních dvou dílech a i ten All X se postupně vyčerpal... v paměti mi ale nejspíš ještě dlouho zůstane "one man show" Don't worrry, be happy... ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že se střídaly tři kategorie, tak se také střídaly nevyrovnané scénáře v podobě tematických nocí a v podobě vybraných písniček pro soutěžící. Zaujala mě česko-slovenská noc a v ní podceňovaní Za 5 dvanáct, kteří bez doprovodu dobře střihli Bendeho a hlavně Team. Ale stejně nepostoupili. Zonygovi jsem předpověděl, že pokud si nevezme nějaký song od Tublatanky, tak mu nic slovenského neuvěřím a písničkou Dnes se Tublatance přiblížil. Ondřej Ruml byl pro mě nejpřirozenější, ale až čas ukáže, jestli se prosadí aspoň jako Bende. ()

Reklama

Reklama