Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archeolog David se jednoho dne dozví, že jeho otec záhadně zmizel při potápění v Benátkách. Vydá se spolu se svojí snoubenkou Laurou na místo a pátrá po něm. Stopa ho vede až k ztracenému pokladu Medicejských, ukrytému v katakombách. Na ten si dělá zálusk tajemný Ital Clemenza. David postupně zjišťuje, že Clemenza vypustil do benátských kanálů lidožravé žraloky, aby zabránil ostatním najít poklad. David a Laura jsou nyní ve smrtelném nebezpečí a budou muset čelit nejen Clemenzovi, ale i lačným žralokům... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Výborne, po dlhšej dobe som sa opäť dočkal potápačov, ktorým nerobí problém komunikovať cez vysielačku aj s kyslíkovým prístrojom v ústach. To len na ilustráciu, čo od tohto filmu čakať. Stephen Baldwin predvádza jeden z najtragickejších hereckých "výkonov" čo som videl, scenár okrem logických dier neobsahuje nič iné, útoky žralokov sú nasnímané výnimočne otrasným spôsobom a aj ostatné vlastnosti filmu sú na tom veľmi podobne. Chvalabohu som sa na tom aspoň celkom pobavil. 1+/10 ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Žralok je v těchto Benátkách bohužel pouze doprovodným ansámblem pro honbu za pokladem místního mafiána, který mu pod vidinou zlata servíruje svoje zaměstnance celkem solidním tempem. Do této honby se připlétá i americký doktor se svou přítelkyní a na to že se právě zvednul od katedry, dokáže s mafiány i žralokem celkem zatočit. Do všeho se připlétá zkorumpovaná místní policie a pár citových výlevů. Snímek je ovšem překvapivě koukatelný i přes opakované záběry a minimální hororový potenciál. Některé akční scény nejsou vůbec špatné, ovšem hlavní hrdina je krutě nesympatický. Žralok je nádherně realný, ovšem nejspíš vystřižený z nějakého dokumentu. Navíc je zde slušný příběh a parádní prostředí. Žraločí pokoukání na nedělní odpoledne, které neurazí. Za mě s přehledem za tři hvězdy. ()

Reklama

coco.brice 

všechny recenze uživatele

jednu hvezdicku za to,ze nekoho muze napadnout takova kokotina..bud meli prestat hulit a jestli nehulej,tak by meli tvurci secsakramentsky rychle zacit..ale na druhou stranu uz jen ten nazev me rozesmal a to je dobry ne?skoda,dal bych vic hvezdicek kdyby si nejaky zralok poradne podal ubohe benatcany a turisty-]] ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Našel jsem poklad Medicejských !!" Byť už jen samotný název sliboval zábavnou snad i (sebe)parodii subžánru ekohorůrků, producent, co by se rád nazýval režisérem, Danny Lerner s kámošem a škrábalem Weldonem nakonec servíruje pouze řemeslně naprosto příšerný žánrový i formální hybrid, kde divákovi činí zdaleka nejmenší utrpení pozorování nejmladšího z Baldwinů, jak jsou si ti kluci vlastně všichni hrozně podobní.. ()

warhammer 

všechny recenze uživatele

Tak opět vyplval na povrch jeden dementní snímek se žralokem. Mimo nespočet imbecilních scén jsem trochu nepobral fakt, že potapěči v pohodě mluví pod vodou s hadicí v hubě. Myslím si, že je tomu už mnoho tisíc let (zhruba horní doba kamenná), kdy si "člověk" uvědomil, že k tomu aby mohl dělat skřeky musí pohybovat držkou a jazykem. Je dost smutný, že to v dnešní době ještě někdo neví nebo to dokonce nechápe. To je jako kdyby člověk nechápal, že je potřeba nejdřív otevřít oči, aby si mohl přečíst noviny. Že s roubíkem v hubě se nedá moc dobře diskutovat a že kus flákoty upečený nad ohněm se do držky nevejde dokud jí neotevřu. Kdo tohle neví je logicky na úrovni opice nebo na ještě horší. Když započítám to, že jsem ten blud dokázal dokoukat dám 1* Myslím že celkové hodnocení je zcela na místě. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Že se nejedná o skutečnou loď, nýbrž o maketu s koly, kterou kameraman záměrně zachycuje jen do horní poloviny, si je možno všimnout během Lauřina (Vanessa Johansson) únosu skupinou mafiánů v lodních docích. (Conspi)
  • Ve filmu je jako zázrakem umožněno všem potápěčům snadné komunikace, a to i s nasazenými potápěčskými maskami. (Conspi)
  • V jednom okamžiku je Laura (Vanessa Johansson) připoutaná želízky, v dalším jen pouhým provazem. (Conspi)

Reklama

Reklama