Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archeolog David se jednoho dne dozví, že jeho otec záhadně zmizel při potápění v Benátkách. Vydá se spolu se svojí snoubenkou Laurou na místo a pátrá po něm. Stopa ho vede až k ztracenému pokladu Medicejských, ukrytému v katakombách. Na ten si dělá zálusk tajemný Ital Clemenza. David postupně zjišťuje, že Clemenza vypustil do benátských kanálů lidožravé žraloky, aby zabránil ostatním najít poklad. David a Laura jsou nyní ve smrtelném nebezpečí a budou muset čelit nejen Clemenzovi, ale i lačným žralokům... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ukázkový snímek ze stáje Nu Image znalce jistě nezaskočí, ostatní mají holt smůlu. Mix fantastického, dobrodružného a hororového žánru těží především z nádherného prostředí Benátek. Kulisy města na vodě jsou tím nejkrásnějším z celého filmu, velmi dobrá je i hudba. A pak jsou zde samozřejmě herci s mizernými výkony v čele s S. Baldwinem, co vypadá jak starý fotr před důchodem. Žralok se zde nevyskytuje až tak často, navíc divák dobře pozná, že se v době natáčení nacházel jinde než herci. Ti se plahočí kalnými vodami kanálů, zatímco žralok si plave v relativně čistých vodách. Útočí sice s bravurou, leč prasácký střih a kombinace reálu s počítačem trvající v řádech sekund hororového fanouška nepotěší. A když žralok překousne gondolu, pak laciné pixely z obrazu jen křičí. Zpestřením je cesta k pokladu kopírující tak trochu Indiana Jonese, tudíž zamrzí, že pasti nebyly využity, jelikož probodnutí či stínání se přímo nabízely. Honičky, kdy utíká Baldwin, za ním gangsteři a jim v patách policie, jsou spíše komické, zato potápění jisté napětí má. A pěkná je i noční mořská můra. Za město, podmořské scény, hudbu a rychlý spád musím ten průměr dát. A celkové 2,5 zaokrouhlím na 3*, i když žraloka mohlo být více. V závěru je zodpovězena otázka, kdo je horší - zda mafián, či žralok. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Stephen Baldwin hrával středoškolské frajírky. Teď je to břichatý taťka. Co se týče filmu, nápad dobrý, ale provedení katastrofické. NUDA + NUDA = TOTAL NUDA ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Nápad, respektive název, je rozhodne béčkově sympatický, bohužel zpracování je béčkově nevyvedené. Zábavné scény, ve kterých žralok likviduje gondoly v Benátských kanálech se vyskytují velmi řídce a linie s pokladem je vyloženě vyplňová (=nudná). Jen pro sběratele a žraločí fanatiky. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl asi ten nejnudnější a nejnezáživnější film se žraloky, jaký jsem kdy viděla. A to jsem se na něj i docela těšila a čekala, jak to žraloci v Benátkách pořádně rozbalí. A ono nic. Ty nejlepší části by se daly vložit do dvou bodů. Hezký, až dokumentárně laděný úvod při průjezdech gondolami a samotní žraloci. Byla jsem zklamána, že ve filmu nedostali příliš prostoru. Do něhož rozhodně nepočítám několika sekundové prostřihy. Místy jsem až nabyla dojmu, že jsou zcela nepodstatní a zbyteční. Záběry s nimi mi sice připadaly chvílemi jako vystřihnuté z nějakého dokumentu z Discovery, ale jinak působili velmi realisticky a věrohodně. Po hodině se mi již ale začínaly zavírat oči, začala jsem dřímat a pouze poslouchala. I tak se nedělo nic, co by mě dokázalo vytrhnout z mého bdění. Takže shrnuto, docela zklamání. ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Boh určite neexistuje, inak by nedopustil, aby sa nakrúcali takéto príšernosti. Z tohto filmu stačí vidieť zopár scén, aby vám konečne docvaklo, prečo každý druhý obyvateľ L.A. na otázku o zamestnaní odpovie, že je herec... alebo čokoľvek iné vo filmovom biznise (a náhodou nejde o porno). Lebo nebyť takýchto dávidiel medzi filmami, väčšina tých ľudí (vrátane nepodarených členov hereckých klanov ako Baldwinovci) by sa musela živiť ozajstnou prácou a naozaj ju ovládať, aby za to dostali plat... A rok výroby 2008? To nemyslia vážne! ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

V některých scénách neuveřitelně vtipné, ale jinak docela nudné a zdlouhavé céčko, ve kterém byli žraloci nakonec naprosto zbyteční a i docela nevyužití. Stephen Baldwin je vtipnější než kdykoliv předtím, ale bohužel to nebyl záměr a režisér disponuje pouze talentem pro zmatený střih a zálibou v opakovaní těch samých záběrů (schválně kolikrát si všimnete toho samého záběru žraloka či projíždějící policejní lodi). Prostě DVDshit. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Čas se naplnil, už je to tady. Doktor Indiana Jones může klidně odejít do důchodu. A jeho nástupce není ani Croftovic Lara, ani Carsenovic Flynn, ale největší křupan z Baldwinovic famílie, známý zde jako jakýsi dochtor David, snad Franco. Adventůru musí podstoupit nevídanou. Hledá tatínka, poklad, bojuje se žralokem a strká se s benátským mafiánem, který vypadá jako zdivočelý prodavač falafelu. Tohle už není ani k smíchu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Debilní děj, směšné triky a otylý Baldwin, to je jasný odpad... Ale když začne žralok ničit v Benátkách gondoly, tak se člověk docela pobaví... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ďalší "skvelý" nápad z dielne USA na žraločiu tému. (Neni už toho snáď od čias Čeľustí aj dosť?). Pre tento raz vypustíme bambini žraloky do benátskych kanálov a keď vyrastú, nemôžu odplávať preč (?!?), takže fungujú ako stážne psy :) Tento horor s náznakmi dobrodružnosti (za tú aspoň tá 1 hviezda) navyše dosť smelo kombinuje ôsmu krížovú výpravu a hľadanie pokladu Medicejských ukrytom v benátskych katakombách... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Lovci pokladů v benátkách ft. Žralok. Kde je Boldvin tam to jede ,,a ještě něco v benátkách žádný žraloci nejsou". To je umrdanost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Nu Image po třech letech obnovila spolupráci s režisérem Lernerem a po takových „skvostech“ jako jsou Raging Sharks a Shark Zone natočili další žraločí „pecku“. Tentokrát se s nimi vydáme do nádherných Benátek, které ročně navštíví tisíce turistů kvůli různým památkám, nebo jen kvůli romantické plavbě v gondole. My si však jejich krásu užijeme jen okrajově z několika záběrů, které patří k tomu nejlepšímu, co je zde k vidění. Celý film se však ubírá úplně jiným směrem, než aby nám dělal průvodce po městě. Spíše než čistokrevný horor bych to viděl na dobrodružnou akční céčkovou podívanou, kdy se na naše zubaté kamarády podíváme jen v několika scénách z různých dokumentů (a to ještě mnohokrát opakovaných) a několik počítačově (digitálně) upravených záběrů. Co na tom, že většina z nich je natočených v moři a kanály jsou tam jen uměle dosazeny, hlavně když se publikum pobaví. Odstavení žraloků na druhou kolej se mi ani za mák nelíbilo, ale všechno zachránilo alespoň několik akčnějších scén, kdy jsem nevěděl, zda se mám smát, nebo brečet. Špekatý Baldwin nám už toho však nemá moc co nabídnout... ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Našel jsem poklad Medicejských !!" Byť už jen samotný název sliboval zábavnou snad i (sebe)parodii subžánru ekohorůrků, producent, co by se rád nazýval režisérem, Danny Lerner s kámošem a škrábalem Weldonem nakonec servíruje pouze řemeslně naprosto příšerný žánrový i formální hybrid, kde divákovi činí zdaleka nejmenší utrpení pozorování nejmladšího z Baldwinů, jak jsou si ti kluci vlastně všichni hrozně podobní.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hrozný režijný a herecký prednes splachuje tento žraločí bľuvajz do kanálu. A rozhodne to nieje, žiadny Benátsky. Brat Baldwin si po prečítaní tohto debilného scenára pomyslel - ,,no čo, aspoň sa poloďkujem po Venice,, - lenže chudák skončil v Bulharsku a rozhodne to nebola chyba pilota. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak ako inak, tento film začal legendou a jasne, ze v tom celom musel mat prsty rad templárov, ktorý ukryl slávny poklad kráľa Šalamúna pravé do Benátok. Filmári museli mat naštudovanú históriu tohto mesta, lebo Benátky majú velkolepú históriu a tak niečo také by mohlo byt možne aj keď sa rozhodne jedná o číry nezmysel. Takto nejak by to vyzeralo, keby Harrison Ford BY zobral hlavnú rolu v Mission: Impossible a bol by to Indiana Jones s Ethanom Huntom a nemal by za sebou len sebranku ozbrojených mužov, ale aj krvilačne beštie. Celkový ten príbeh je smiešny, útoky žralokov ešte viac a príbeh radšej neriešim. A ani nemôžem, lebo tato legenda sa drží dlho, ale až Stephen ju rozluskol. Nie sú to ani lovci pokladov a ani knihovník Flynn Carsen, tento sa len pri všetkom tomto priživuje a aj to dosť hlúpo. Je to občasná sranda a za to dávam silne 2*, viac sa neodvážim ísť. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Proč hned odpad? Je to sice naprostá krávovina, ale bavil jsem se u toho slušně. Na zabití večera film jako dělaný. Příběh ujde, žraloci vypadaj překvapivě dobře, trocha krve tam taky je, zkrátka poctivý béčko, který mě neuráží. Samozřejmě to není žádný veledílo, ale na tři hvězdy to je zcela určitě. /viděno v TV: 55% a 3*/ ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Název Žralok v Benátkách mě lákal jenom o chlupínek míň než Žralok v bazénu. Takže jsem kus zhlédla a kdyby mě Sawy nedonutil přepnout na Castla, tak jsem se dodívala, protože to sice bylo udělané dokonale blbě, ale no řekněte - byly tam Benátky? Byly. Byl tam žralok? Byl. No tak! CO jste čekali? ()

Reklama

Reklama