Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Horor začíná pro posádku lodi USG Ishimura takto: Během mise na vzdálenou planetu posádka objevuje starý náboženský artefakt a ukládá ho na palubu lodi. Někteří nález uctívají, jiní jím pohrdají. Ve chvíli, kdy se z tajemného předmětu začnou uvolňovat dlouho spící mimozemští vetřelci, je jasné, že se z lodi stává skutečné peklo. Chaos je neodvratný a masakr nezadržitelný. Brzy mají vetřelci volný prostor k tomu, aby celý svět smetli silou, o které se lidstvu dosud ani nesnilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (166)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Pro ty co hráli, nebo se hru hrát chystají je film naprostá nutnost, pro ty co neplatí ani jedna z možností nemá film žádnou hodnotu. Bylo by hodně zajímavý natočit tento film hraný : o) . Film objasnuje pár věcí ze hry, ale o prvotním vzniku a účelu artefaktu sme se vlastně nic nedověděli. Film slabší 4, Hra plný počet. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Hra je jedna z nejlepsich, co jsem kdy hral. Tento film je skvelej prequel, a je delan prave pro ty, kdo hrali hru, jinak nema co rict. Mohlo to byt lepsi, ale i tak skvely, dej o Ishimure, co vic by hrac chtel :) snad uz jen pokracovani hry a avizovanej hranej film. Twinkle Twinkle Little Star http://www.youtube.com/watch?v=jRXQsQKGqIU . Tesim se. [8/10 leden 2010] ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dead Space: Downfall dejovo predchádza hre Dead Space, takže si to môžte pozrieť aj vy "smrteľníci" čo ste nehrali hru. Ale viac to poteší asi ludí ktorý ju hrali, ako ja. Mňa potešila dvojnásobne. Za prvé preto, že mám rád hru a za druhú preto, že animáky mám rád a v takom štýle sa len tak nevidia. Dead Space: Downfall by som prirovnal k serii Alien len s Dead Spaceovským univerzom. Zo začiatku ma animák podobne prvky ako prvý Alien a v druhej polke zas ako Aliens, čo je pre mňa veľmi príjemná kombinácia. Celý tento vesmírný bordel ma dokopy len 71 minút, takže tempo filmu naberá čoraz väčšie grády ... dovtedy kým nezapočujete: Twinkle, twinkle, little star, How I wonder what you are :-) 80% - 4* ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Poměrně potěšující 'prequel' ke hře, který ovšem postrádá jeden zásadní prvek ... atmosféru. Jde o to, že místo syrového hororu se nám v Downfallu dostáva spíše akčňárny. Pravda celkem příjemná stopáž, animace a dokreslení herních událostí dělá z tohoto snímku celkem pohodovou jednohubku, která ovšem nijak neoslní ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Downfall v dopĺňa príbeh herného Dead Spaceu len veľmi biedne, pretože objasňovať desivé udalosti na Ishimure je omnoho zábavnejšie prostredníctvom herných denníkov a audiozáznamov, než v tomto jednorozmernom, priemerne animovanom doplnku s primitívnym dejom a nezaujímavými postavami. Paradoxne sa najslabší z atribútov hry a to extrémne grafické násilie, zahŕňajúce gejzíry krvi, odseknuté končatiny a vyvrhnuté vnútornosti, preniesol do tohto filmu najvýraznejšie a najvydarenejšie. Samo o sebe je to však málo a myslím, že bez znalosti predlohy by ma to bavilo ešte menej. (5/10) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je koncipován jako prequel ke hře Dead Space. (Terva)

Reklama

Reklama