Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tělesný strážce Leung (Vincent Sze) byl vždy loajálním služebníkem hongkongské triády a jejího hlavního vůdce, mocného a nebezpečného Wonga (Richard Ng). Vždy si kladl za cíl chránit svého bosse, a to jak před nebezpečím ze strany ostatních mafií a policie, tak před Wongovým vlastním synem Yuenem (Carl Ng), který už dlouhou dobu usiluje o otcovo místo. Kolem kmotra a jeho bodyguarda se ale začínají stahovat mraky v podobě spiknutí ze strany konkurenční yakuzy. A vše vrcholí příjezdem jejího šéfa Kaie (Cary-Hiroyuki Tagawa) přímo do Hongkongu. Proto je také Leung pověřen svým pánem, aby okamžitě splnil delikátní a tajný úkol - má se vydat do Velké Británie a chránit zde neznámou dívku Chloe, jejíž identitu zná pouze sám kmotr. A nejvyšší prioritou je, aby se o její existenci nedozvěděl konspirující Yuen, který upadl do temnoty. Na přežití Chloe závisí desítky dalších životů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

V každám filmu, ve kterém vystupují naší šikmoocí přátelé, se odehrává převážně v odlehlých uličkách, ve kterých nechybí boj na život a na smrt. Ani v tomto snímku tomu není jinak, prostě mlátička s průměrným scénářem a průměrnou režií. Čekal jsem víc, ale zaroven mín, čili jsem nedostal to, co jsem chtěl, ale dívat jsem se vydržel až do konce. Jenže ve srovnání s jinými "mlátičkami" je to jen jehla v kupce sena. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý príbeh. Dobrá hudba. V podstate dosť veľa akcie. Zaujímavé "zamrznuté" zábery v kľúčových momentoch filmu. Možno aby divákovi došlo, že sa stalo niečo podstatného. Ale súboje boli dosť chabo natočené, zdali sa moc jednoduché, popri tom neboli. Potom som našiel zopár dier v deji. Keď boli opäť v Hon-kongu a utekali pred tými dvoma zabijákmi (Náhodou ich medzi tými miliónmi ľudí našiel priateľ, čo išiel v aute okolo. Zabijáci sú neuveriteľní stopári, pretože aj keď vôbec nevideli svoje ciele, predsa ich bez problémov našli). Proste desné chvíle tohoto filmu. Ani tá posteľová scéna nebola samoúčelná, a v celku slušná. Aj keď chlap tam vyznel ako bezbranný chudáčik, keď žena zaútočí. Celkovo. Pohodový, oddychový film. Ktorý mi trochu priblížil život v zločineckej triáde. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno na efekt, příběh sračka, herci oslovený ze zastávky v rychlosti, scénář sepsanej na hajzlu na toaleťáku hovnem. ()

unrocker 

všechny recenze uživatele

Na snímek jsem se těšil už podle popisu v tv programu. A musím uznat že jsem byl docela mile překvapen. Kamera se snaží točit efektivně, střih se snaží o nevšednost, ale třeba docela dobré souboje, jsou natočené velice mizerně což akčníku snímku ubírá na atraktivitě. No a scénář úplně bez nápadu a to vše se snaží dohnat průměrná režie. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama