Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

U kuchaře v kuchařském TV pořadu je důležité, aby dokázal nadchnout. Babica ovšem působí mimořádně arogantně a otráveně. Není mi cizí jeho přístup "vařím jednoduše, z dostupných surovin, pro obyčejné lidi". Rád bych ale viděl zápal, zájem, vřelost. Ne kyselý, arogantní ksicht Jirky Babici, který párkrát něco zachrchlá a tím pro něj prezentace pro diváka hasne. Zlatý Jamie Oliver!!! ()

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se říká: "Jirka Babica, kuchařská je prasnica." Jestli se takhle má vařit doma?! To je něco jako přečíst si recept na mimibazaru. Nechutné, na blití, trapné a občas taky život ohrožující. Nemůžu se na to dívat ani v rámci pobavení, protože to není ani sranda. Vegetu a bujón z lenosti si cpát přímo do žíly. ()

Reklama

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, aby jste něco ukuchtili nepotřebujete žádnej pořad. Je sice fajn, že se ukáže příprava jídla, jenomže v rámci natáčení, několik střihů, několik nepřesně řečených formulací od samotného šéfkuchaře a jste tam, kde jste byli i bez videonávodu. Nesmyslné a zbytečné, jediné přínosné mohou být snad jen nějaké recepty, ale pochybuju, že by šlo vždy o nějaké novinky v gastronomii. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co k této slovy těžko definovatelné ztrátě času napsat.. "Vařit může každý !!" Tuhle hloupost se pseudokdokoli a především lidská karikatura Jiří Babica, člověk a diletant, který se zasekl v osmdesátých letech minulého století, prostřednictvím svého pořadu snaží namluvit divákům.. Ano, jistě vařit může skutečně kdokoliv, stejně jako může naprosto kdokoliv natáčet filmy, seriály a pořady, aniž by se na ně dalo koukat, vzpomeňte jen, jak si tuhle bezbřehou šílenost vzali za svou pejsek a kočička, když vařili dort !! ;) Asi už jsem pochopil, jakým způsobem si TV Nova vybírá moderátory svých pořadů.. Jirka Babica, dvojník Slávka Boury, v pořadu o vaření, sportovní komentátoři jako Václav Tittelbach či Pavel "Kolotoč" Poulíček, Aleš "Lunetic" Lehký ve Snídani s Novou atd.. Trochu mi to připomíná letošní slavnostní předávání cen Českého lva neuvěřitelně trapně (ne)moderované Lucií Bílou.. Co bude dál ?? Vladimír Železný v pořadu Etiketa ?? Ale notak.. Stojí někdo z Vás o bolení břicha ?? Asi tak moc jako o bolest hlavy, že ?! ;)Jirko, kurva, nedělej ze sebe debila a radši jen prodávej ty svoje lyže !! Dík !! ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

"Ahoj, jmenuji se Jirka Babica aka Horst Fuchs a rád bych vám představil tuto jedinečnou úžasnou pánev. Je tak skvělá, že na jiné už nechci nikdy v životě vařit a bude vaše za pouhopouhých 899,-. Volejte a objednávejte. Je úplně u prdele co v tom pořadu vařím, hlavně když se prodá co nejvíc pánví, na které celý pořad upozorňuji." Irituje mě jeho hlas, irituje mě celý tento pořad. TFUJ! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama