Reklama

Reklama

Paralympijský magazín

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní
Česko, 2004, 20 min

Obsahy(1)

Pravidelný měsíční magazín České televize nás seznamuje se sportem handicapovaných. Můžeme zde vidět reportáže z různých sportů, novinky a výsledky utkání. Seznámit se s lidmi, ke kterým nebyl osud příliš nakloněn, ale kteří se i přes různou tělesnou či fyzickou vadu věnují svému oblíbenému sportu, v mnoha případech profesionálně a úspěšně. (Stocki)

(více)

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

I neprávem podceňovaní a opomíjení paraolympionici si zaslouží mít svůj vlastní pořad...Kolikrát za rok slyšíte o úspěších a neúspěších toho či onoho sportovce:-(? ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Američani neříkají handicupovaným lidem postižení, ale "people with other abilities" tedy něco jako lidé s dalšími schopnostmi. Je tím myšlena skutečnost, že kdo nevidí, o to lépe slyší. Kdo nemá nohy o to má silnější růce. A o tom to je. Ono se to v podstatě pak vyváží. A o tom je i tenhle pořad. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Karlosem. Je to ošemetné téma a to, že dávám dvě hvězdy Paralympijskému magazínu neznamená, že nějak odsuzuji snažení lidí s handicapem, to v žádném případě. Když vidím, jak někdo běhá kilometry s jednou nohou apod, tak smekám. Jen asi pro většinovou populaci nebude magazín přílišná zábava, ale spíše připomínkou toho, že někdo má skutečné problémy. ()

Usirev 

všechny recenze uživatele

Je to jediný sportovní pořad, který sleduji. Mám mnoho postižených přátel a jeden z nich je v tomto pořadu občas ukazován. ()

Reklama

Reklama