Reklama

Reklama

Receptář nejen na neděli

(pořad)
všechny plakáty
Rodinný
Československo, 1987

Obsahy(1)

Je to magazín hlavně pro kutily a zahrádkáře. Vysílá se už několik let. Začínal v České televizi a později se přesunul na Primu. Dozvíme se rady a nápady z kutilství, chovatelství a bydlení. Navíc je k tomu vždy i nějaký dobrý recept pro kuchařky a kuchtíky. Moderátorem je Přemek Podlaha. (duklak2)

Recenze (72)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Kdysi to prý sledoval i McGyver a některé díly o dusíkatých hnojivech běžely i v Palestině. Vůbec se tomu nedivím, Podlaha je mezinárodní kapacita, znají ho i ukrajinští betonáři. Můj kamarád na ČVUT fakultě stavební to bral v betonu. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Přemek, kterého neodrovnali ani různé aférky, ani zabetonovaný Ukrajinec na zahradě.:-) Pořad s populární znělkou, který běžel už za hlubokého socíku a několikrá měnil název podle toho co zrovna bylo v kurzu:-). I přes ten značně ohlodaný zub času a stále stejného moderátora je jedním z nejpřínosnějších a divácky nejoblíbenějších pořadů za posledních x desítek let. Na TV Prima snad dokonce běžel (běží?) v hlavním vysílacím čase. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Pro kutily a zahrádkáře určitě poučný pořad s užitečnými radami. Ani jedno z nich ale nejsem, takže pro mě naprosto zbytečný pořad. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V dnešním díle si ukážeme, jak nakazit sousedovy králíky myxomatózou, aniž by utrpěli újmu ti vaši, podíváme se do skleníku tropických plodů pana Šumbery ze Záhlinic nad Odrou, v kterém udržuje optimální vlhkost jeho manželka večerním šlapáním na rotopedu a taky si řekneme, jak na vašem zahradním pozemku efektivně zakopat ukrajinského dělníka.. V zásadě nemám s pořadem Kostěje českých obrazovek Přemysla Floora problém - je určen úzké cílové skupině a objevil na televizním trhu díru o velikosti dýně, co na svém kompostu vypěstoval pan.. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Přehlídka spokojených lidí od Přemdy Podlahy hýřících radostí z toho, jak krásně jim letos vyrostly ředkvičky. Neskutečně zábavné. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Prkenná podlaha v Tele tele bylo fajn, ale v reálu by se mi tento pořad líbil asi jen v případě, že bych byl starší o padesát let. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Horší hodnocení než u Receptáře prima nápadů?? To snad ne! Tohle bylo přece lepší...A když už nic, tak alespoň Přemek Podlaha a písnička Ivana Mládka. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Otec zakladatel československého TV kutilství pan doktor Podlaha je dnes už trochu šišlavý a pajdavý, pamětník jako já si ale pamatuje jeho slavné citáty a uváděné nápady, rady, recepty. Některé zvěčnily třeba 3 sestry na svých prvních deskách, jiné se zaryly do mozku samy od sebe. Hromadná past na hryzce, vrata pošustovky, pan Kotyšan, nesmrtelné! kam se na to hrabou ty dvě trapný kreatury z Loskutáka. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

50% - Ve starém Receptáři, když byl ještě na ČT, jsem miloval závěrečnou animovanou znělku. Jinak samotný pořad taky ušel, vždycky se našlo něco (když už jsem se, většinou u jídla, koukal), co mě zaujalo. Kozlíka Šikulu bych na druhou stranu zastřelil... :) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

“A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou.. :-D“ ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Receptář prima nápadů, Receptář nejen na neděli... názvů bylo milión, nápadů taky, jen jsem pro ně nějak neměl využití, vpodstatě to byla jen jedna z mnoha kulis k nedělnímu obědu. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Jasně, nejen na neděli... Hvězdičkování tohoto pořadu je určitě závislé na věku hodnotících a jejich vztahu ke kutilství. Děda, který si v 90. letech předplatil i časopis Receptář, by dal určitě pět hvězdiček. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

...přemek plovoucí,,to je baron vole...vod stavění ptačí budky, přes ucpanou žumpu až po roubování stromečků...plus v každým díle aspoň několik málo protovynálezů, až měl člověk někdy pocit, že atom vymyslel pan vomáčka z jestřábí lhoty...přémo ser na ně, zakládej a hvězduj, at mas aspon padesát do košíčku...pamatuju jak ste pěstovali zeleninu, a madla každej den pilně zalejvala a tys ji pak večer tajně mezi saláty cukroval dédété, aby byla úrodička ... ...což pro nás vegetariány z donucení, kteří papáme zeleninu né proto, že bysme vůči masu cítili odpor, nýbrž protože míváme bolavé sraní, bylo velice naučné ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Sousedovic Toníček, nemá žádný koníček, ruce jdou mu dozadu, on je zkrátka pozadu, každého dne po šichtě, tráví volno na rychtě, napájí se dvanáctkou, prokládá to hanáckou, pro alkohol nežiju, nekouřím a nepiju, šlechtím plané jabloně, furt se hrabu v záhoně, sousedovic Toníček, nemá žádný koníček, ruce nemá k ničemu, je to budiž k ničemu:-). Znělka, kterou zná každý. Když to kdysi dávno dávali na České televizi, tak jsem se rád podíval a můj neoblíbený den neděle, byla hned příjemnější. Já nejsem žádným kutilem, ani mě nějaká domácí práce nebaví, ale vždy jsem obdivoval lidi, kteří dokáží vymyslet nějaký stroj, přístroj, který jim pomůže při práci. No a od toho byl pro mne Receptář, abych takové lidi blíže poznal a obdivoval jeji vynalézavost. V pořadu jsem se dozvěděl užitečné rady a tipy. Zajímavé bylo sledovat kutily z řad diváků i různých osobností. Mnohdy jsem byl překvapen, co obyčejný člověk dokáže vymyslet za stroje, aniž by stály moc peněz. Chválím i moderátora pana Podlahu, který byl kdysi pro mne ikonou v kutilství. Bohužel, později jsem si více oblíbil Kutila Tima! V dnešní době už není Receptář tak zajímavý jako kdysi. Přesunul se na Primu a ty nové díly se mi vůbec nelíbí. ()

Reklama

Reklama