Reklama

Reklama

Receptář nejen na neděli

(pořad)
všechny plakáty
Rodinný
Československo, 1987

Obsahy(1)

Je to magazín hlavně pro kutily a zahrádkáře. Vysílá se už několik let. Začínal v České televizi a později se přesunul na Primu. Dozvíme se rady a nápady z kutilství, chovatelství a bydlení. Navíc je k tomu vždy i nějaký dobrý recept pro kuchařky a kuchtíky. Moderátorem je Přemek Podlaha. (duklak2)

Recenze (72)

Cubinho 

všechny recenze uživatele

Sousedovic Toníček, nemá žádný koníček, ruce jdou mu dozadu, on je zkrátka pozadu... Skvělá úvodní znělka avšak pro mě nezajímavého pořadu... ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mi vždycky byl a dycky asi bude totálně ukradenej, i když pravdou asi je, že bejt cca o třicet let starší, tak hodnotim možná taky jinak..., tudíž za tu snahu, přinést všem rádoby kutilům a zahrádkářům v ex Československu pár rad navíc, musim dát Přémovi alespoň za dva :-) :-) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Přemek Podlaha a jeho kutilský pořad. "Často jsou to ptákoviny, ale jsou oslavou lidské hravosti," říká s nadhledem v rozhovoru pro idnes v roce 2010. "A další nápad nám zaslal..." Jako dítě jsem se rád díval, ale nejraději ze všeho jsem měl titulní píseň od Ivana Mládka, jejíž text si dodnes pamatuji. Klidné svátky Vánoční v kutilském nebi, pane Podlaho. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem u toho pořadu trpěla. Návody jak postavit skleník ze zavařovaček, jak vypěstovat ve sklepě žampiony, chovat nutrie atd., mě neskutečně drásaly. Pekelnej pořad. Do té doby, než mi Přemda ukázal sněžné prkno a vysvětlil mi, že snowboarding je jedna z forem surfu - toho havajského :-) "Ten člověk má jenom jednu lyži. A taky zapomněl hůlky. Ale zdá se, že mu to moc nevadí." Bylo mi 8 let a do teď si pamatuju frajera se snowboardem vyrobeným doma z překližky, na kterém měl i nápis Burton, kterej vysvětloval nejen to, jak prkno vyrobit, ale jak a v čem (v gerlachách) na něm jezdit. Tahle perla je stále k vidění na YT. Za prkno a sousedovic Toníčka 3*. ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

"A tak se pan Šustr z Hronova nad Doubravou rozhodl a udělal do konve jenom 13 otvorů. Už to funguje, na té konvi, konev šetří vodou..." ()

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Památná znělka u mě Receptář vytáhla až do společnost tříhvězdičkových pořadů. Pamatuju si, že jsem sledoval pravidelně a právě při úvodní znělce se vždy podávala nedělní polévka. :-) ()

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl na youtube díl, kde Přemek s nějakým kutilem popisoval, jak vyrobit sněžné prkno (dnes snowboard).. Opravdu strašná prdel! A to, že sousedovic Toníček nemá žádný koníček, mu nemám za zlé! Nejlepší scéna, na kterou jsem se vždy těšil, byla v tom úvodníku, kdy se frajer Toníček válí pod tou ženskou. Dalo by se vlastně říct, že se tehdy jednalo o mé první setkání se softpornem! ()

Reklama

Reklama