Reklama

Reklama

Akce tohoto napínavého filmu se točí kolem muže zvaného Tyler Jensen. Na něho a jeho přátele čeká cosi v lesích Hallettsville. Když přátelé Tylera umírají za tajemných okolností, musí zachránit sám sebe, svou milovanou a zbytek přeživších. Jenže démoni se vracejí…. (LIVINGDEAD)

Recenze (5)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani fakt, že dokážete vymyslet pár relativně dobrých nápadů, vám není k ničemu, když to celé nedokážete ukočírovat. Máte-li příběh na 40 minut a musíte ho nastavovat dalšími 40-ti minutami zbytečných a neuvěřitelně zdlouhavých záběrů (trvá celou půlhodinu, než se konečně děj někam začne hýbat!), aby z toho byl 80-ti minutový film, už to dost podstatně smrdí. Nota bene, když je těch 80 minut dlouhých jak Lovosice. Kdybych tohle napsal jako povídku, jsem si jistý, že by mi to nikdy nikdo nevydal, nechápu, že z toho někdo mohl natočit film. Již ta základní premisa celého příběhu je dost nelogická, SPOILER protože zabíjí-li jakýsi démon prvorozené z každé generace jedné rodiny a v tomhle filmu zabije kdekoho kolem, jen ne toho prvorozeného (a že by k tomu měl spoustu příležitostí, vždyť je to, do prdele démon), tak je to fakt dost uhozené. SPOILER. Holky jsou tu pěkné. To je jediný kladný poznatek z celého filmu. Jo, vlastně ještě jeden – Gary Busey tu vypadá, jako by byl už minimálně dva týdny po smrti. Spotřeboval bych spoustu slov, kdybych chtěl vyjmenovat vše, co je na tomhle filmu špatně. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Amatérske divadlo, ku ktorému hudbu zložil „Spolok hluchého Vojtecha“ a s hercami, ktorí prepadli sitom telenoviel. Gore efekty som videl lepšie zvládnuté pri výrobe jahodového koláča a viac než trápne pobehovanie po lese dnes baví asi len filmárov. Od úplného zúfalstva tomu trošku pomáha len Gary Busey. Niet čo doporučiť. Urobíte lepšie, ak vyvenčíte psíka a uvoľníte si zastavené vetry na čerstvom vzduchu. ()

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Bez jakýchkoli skrupulí se přiznám, že jsem tento " Horor " ani pořádně nepochopil :-/ ...Těžko říci, zda to bylo nudou, únavou či chytáním lelků počas sledování ...ono sledovat marný film ve dvě v noci po náročném dni dá zabrat. Zaujal mne snad jen závěr, ve kterém se na pár minut mihne bytost nápadně podobná jedné slavné postavě z ještě slavnější fantasy počítačové hry ...( dnes legendou mezi onlineovkami ). ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Film, který z odpadových vod vynáší jen můj oblíbenec Gary Busey, jinak to působí hrozně (nikoliv v dobrém slova smyslu, to bych napsal děsivě). Nevím, co doporučit, já film dokoukal jen díky Garymu. Jinak asi zbytečný film. ()

Reklama

Reklama