Reklama

Reklama

Královna jihu

(seriál)
Trailer 3
USA, (2016–2021), 43 h 7 min (Minutáž: 40–50 min)

Předloha:

Arturo Pérez-Reverte (kniha)

Hrají:

Alice Braga, Peter Gadiot, Veronica Falcón, Hemky Madera, Gerardo Taracena, Justina Machado, James Martinez, Joaquim de Almeida, Jeff Caperton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

Teresa musí pracovat pro kartel, který zabil jejího přítele. Spoléhá se na svoji intuici, oddaného kámoše a tajemný zápisník. (Netflix)

Recenze uživatele JenYu k tomuto seriálu (1)

Královna jihu (2016) 

Viděna 1. série: Moment očekávání a moment zklamání. Zavádějící trailer, který navnadí, ale děj se pak ubírá poněkud jinudy. I přesto slušné napětí (hlavně počáteční a závěrečné díly, ostatní epizody celkem unylé) a charismatičtí herci (zejména Alice Braga a Veronica Falcón). Plus: Mexičané mluví španělsky nikoliv anglicky. 13. 3. 2020 Viděna 2. série: Více glamour než první série, což mě velmi bavilo. Napětí opět hezky dávkované. Vyzdvihla bych díly odehrávající se v Bolívii - opravdu haluz! Žák překoná svého učitele. Akorát pořád čekám na jisté scény mezi Teresou a Jamesem... Tak snad se dočkám v další sérii :) 17. 3. 2020 Viděna 3. série: Výlet na Maltu. Úžasný 5. díl. Generál Cortez se může zařadit k nejodpornějším seriálovým postavám, jaké jsem kdy viděla. Ať žije Pote!! King George je moje osobní guilty peasure. Super hudba. There is only one queen. Yo vivo para Ti. 11. 10. 2022 Viděna 4. série: Famózní třetí série zůstává nepřekonaná. V této - v hlavní roli la família. Nemám ráda oživování mrtvých postav. Pomalejší rozjezd, ale díly ke konci už měly parádní švih. Z nových postav mě nejvíc zaujal elegán Marcel. Bavily mě kohoutí zápasy i louisianské bažiny. Terezina romance nemastná neslaná. Na Jamese prostě NIKDO nemá!!! Nejsympatičtější frajer série: samozřejmě Boaz :) ()

Reklama

Reklama