Reklama

Reklama

Královna jihu

(seriál)
Trailer 3
USA, (2016–2021), 43 h 7 min (Minutáž: 40–50 min)

Předloha:

Arturo Pérez-Reverte (kniha)

Hrají:

Alice Braga, Peter Gadiot, Veronica Falcón, Hemky Madera, Gerardo Taracena, Justina Machado, James Martinez, Joaquim de Almeida, Jeff Caperton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

Teresa musí pracovat pro kartel, který zabil jejího přítele. Spoléhá se na svoji intuici, oddaného kámoše a tajemný zápisník. (Netflix)

Recenze (6)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videl som zhruba 5 dielov a zvysok prvej serie som narychlo preklikal. Cakal som od toho epickejsi serial z prostredia drogovych kartelov. Pritom je to dost komorny pribeh jednej hlavnej hrdinky, ktora sa snazi dostat zo slamastiky do ktorej sa dostala po smrti svojho priatela - mensieho priekupnika a pomaly stupa v hierarchii kartelu. Na môj vkus az prilis pomaly. Zapletka, ktora tu je natiahnuta na celu seriu by v lepsom seriali vystacila prinajlepsom na 2 epizody. Okrem charizmatickej a vhodne zvolenej Alice Braga, ktorej verite jej postupny prerod, zaujme uz len slizky narkobaron, ktory sa chce dat na politiku (Joaquim de Almeida) a cely cas jej ide po krku. Ostatne postavy nie su prilis zaujimave. Serial evidentne vela nestal, takze len prilezitostne ponukne trochu komornej akcie. Ale aspon sa nesetri krvou. Finalne odhalenie prvej serie ma dost pobavilo a definitivne presvedcilo, ze nema cenu stracat cas s tymto serialom, ktory pojal drogovu tematiku prilis naivne. Skoro jak nejaka trosku drsnejsia telenovela, ktora je urcena pre zenskeho divaka. 4/10. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Moment očekávání a moment zklamání. Zavádějící trailer, který navnadí, ale děj se pak ubírá poněkud jinudy. I přesto slušné napětí (hlavně počáteční a závěrečné díly, ostatní epizody celkem unylé) a charismatičtí herci (zejména Alice Braga a Veronica Falcón). Plus: Mexičané mluví španělsky nikoliv anglicky. 13. 3. 2020 Viděna 2. série: Více glamour než první série, což mě velmi bavilo. Napětí opět hezky dávkované. Vyzdvihla bych díly odehrávající se v Bolívii - opravdu haluz! Žák překoná svého učitele. Akorát pořád čekám na jisté scény mezi Teresou a Jamesem... Tak snad se dočkám v další sérii :) 17. 3. 2020 Viděna 3. série: Výlet na Maltu. Úžasný 5. díl. Generál Cortez se může zařadit k nejodpornějším seriálovým postavám, jaké jsem kdy viděla. Ať žije Pote!! King George je moje osobní guilty peasure. Super hudba. There is only one queen. Yo vivo para Ti. 11. 10. 2022 Viděna 4. série: Famózní třetí série zůstává nepřekonaná. V této - v hlavní roli la família. Nemám ráda oživování mrtvých postav. Pomalejší rozjezd, ale díly ke konci už měly parádní švih. Z nových postav mě nejvíc zaujal elegán Marcel. Bavily mě kohoutí zápasy i louisianské bažiny. Terezina romance nemastná neslaná. Na Jamese prostě NIKDO nemá!!! Nejsympatičtější frajer série: samozřejmě Boaz :) ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Narcos v ženskej verzii,ale napriek tomu to odsýpa slušne aj kvôli dosť krvavým záberom.4 sériu som zvládol za týždeň.Sympaťák číslo jedna je určite Pote a myslím si,že postava Teresy je tiež slušne zvládnutá.Ale seriál sa nevyhol tým telenoveláckym manierom,ktoré asi musia byť,aby chytili za srdce prostý národ.5.séria.Je tam dosť "náhod",ale akcia slušná,Boaz ako najväčší ganuer vyniká. ()

chozze008 

všechny recenze uživatele

Jako spíš taková Manuela o drogovym kartelu. Dal jsem jen první sezónu, moc utahané, moc děr ve scénáři. Ale jako relax dobré. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Fantastický seriál, ktorý držal moju pozornosť od prvej do poslednej série a som rád za dobré urobený koniec, lebo nie vždy sa to podarí ako v prípade Hry o tróny však? Aj keď mal občas seriál slabšie miesta, vždy tvorcovia vedeli ako nás vtiahnuť späť a vytvoriť napätie. Len ma mrzí, že to ukončili už po piatej sérii a nepokračovali lebo potenciál tam bol. Bohužiaľ v súčasnosti už dlhé seriály nie sú v kurze, tak môžme byť radi aspoň za týchto skvelých 5 sezón. ()

plastic0o 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série je TOP, je to natočené tak, že se na to můžou dívat i holky. Teresa je moc sympatická a další postavy, které si oblíbíte jsou Pote, George, Kelly Anne, Boaz a Oksana :) Je to sranda a nejde nepustit hned další díl. Čtvrtá série se fakt povedla :) ()

Reklama

Reklama