Reklama

Reklama

Roadside Romeo

  • Indie रोडसाइड रोमियो (více)
všechny plakáty
Trailer

Príbeh psíka Romea, ktorý sa jedného dňa musel začať starať sám o seba. A na uliciach veľkomesta Bombaj ho rozhodne čaká kopa dobrodružstiev. Rozmaznaný pes Romeo si užíval života plnými dúškami. Mal všetko – perfektný dom, kopu ľudí, čo ho rozmaznávali, všade sa vyvážal autom. To všetko sa však skončilo, keď sa rodina, ktorá ho vlastnila, presťahovala do Anglicka a Romeo sa odrazu ocitol celkom sám a opustený na rušných uliciach Bombaja. Romeo musí čeliť situáciu, v akej sa nikdy nenachádzal. Našťastie sa však rýchlo zoznámi so štvoricou túlavých psíkov, s ktorými sa rýchlo spriatelí. A keďže má obchodného ducha, vymyslí perfektný spôsob obživy – s kamarátmi založia prosperujúci kadernícky salón. To však nie je všetko – Romeo jednej noci stretne na streche krásnu štvornohú tanečnicu Leilu a zahorí k nej nehynúcou láskou. V tej chvíli netuší, že po Leile túži aj boss psieho podsvetia, krutý a zákerný Charlie Anna, ktorý nechce dovoliť, aby mu do kapusty lozil nejaký rozmaznaný psí ťuťmák. Podarí sa Romeovi, ktorý sa veľkých psov bojí, vyhrať boj o svoju lásku a existenciu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

První "velký" indický 3D animák stojí technicky někde v půlce předlouhé cesty mezi Kozím příběhem a Pixarem, výtvarnými a hlavně scénáristickými kvalitami má bohužel blíže k Tománkově rohatému opusu. Postavy jednají úplně nelogicky, skokově mění postoje a o jejich motivacích se asi nikdo neobtěžoval přemýšlet. Na Disneyovskou slzopudnou roztomilost (studio Disney se na produkci opravdu podílelo) taky zapomeňte, chlupatý "bháí" Charlie Anna je nechuťák první kategorie a ústřední dvojice si moje sympatie taky nevysloužila. Romeo je tu nepřímo líčen jako bezpáteřní pokakánek a Leila zas jako falešná štětka - a jsem si skoro jist, že to tak tvůrci vůbec nechtěli, jen se jim vyprávění vymklo z rukou, potažmo klávesnic. Škoda, ze začátku vypadal Roadside Romeo docela slibně, zvlášť fotka mladého Amitabha Bachchana na kadeřnickém stole mě rozesmála :-) ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Trochu jinačí Indická verze Romea a Julie se kterou dokonce polupracovalo Disney v tom případě by jste čekali že to bude možná dobrý bohužel ne tenhle animák se ani nedostal mezi standartní ani mezi ty průměrné animáky, místo toho se dostal mezi propadliště animák o kterých skoro nikdo neuslyší ani neuvidí na druhou stranu musím uznat že Indická hudba měla něco do sebe tak i písně které jsou sice chytlavé ale podle mě slouží jenom pro příběh aby se film někam posunul a taky aby ten film měl hodinu a půl na druhou stranu mi to tak zas tak nevadí protože písní je tady jenom čtyři takže tomuhle animáku některé věci odpustím, co se týče postav jestli jsou na tom dobře no ani ne, postavy jsou naprosto ploché u postav nějak nečekejte jestli dojde k nějakému dojemnýmu momentu který by něco nabídl, co se týče postav k tomuhle došlo až ke konci se kterým jsem nebyl nějak spokojený a to hlavně kvůli jedné naháněčce která my příjde hodně slabá a to taky kvůli ještě jedné věci a to je u hlavního záporáka který se změní na dobráka jenom díky tomu že ho zachrání hlavní postava i když k tomu nemá žádný důvod a na závěr animace která je velice průměrná, (jinak co se týče písní tak některé působí jak z nějakého video klipu z YouTubu) hodnotím, Animace 5/10 Postavy 2/10 Příběh 3/10 Písně 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐ 3/10 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objevuje mnoho narážek na jiné filmy studia Yash Raj Films - krom časté přítomnosti loga této společnosti si lze všimnout hlavně plakátu na Dhoom 2, který visí na zdi u Romeova salónu a závěrečná scéna je aluzí na závěr snímku Dilwale Dulhania Le Jayenge. (Niktorius)

Reklama

Reklama