Reklama

Reklama

Pokoj naproti

Trailer

Duševně nevyrovnaný Terry (Danny Pino) volá svému nejlepšímu příteli Julianovi (Mike Vogel) a žádá ho o pomoc. Je si jistý, že ho jeho snoubenka June (Brittany Murphy) podvádí. Sledoval ji do dekadentního hotelu Riverview, kde se přihlásila, aby se setkala se svým milencem v pokoji 508. Terry vysvětluje Julianovi, že si vzal revolver, sedí v pokoji naproti číslu 508 a čeká, aby zastřelil jejího milence. Julien se snaží přítele uklidnit a ihned vyráží, aby zabránil neštěstí. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (38)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nápad to je hodně povedený i zpracování se mi dost líbilo. Podobné vyprávění příběhu, kdy se děj prolíná v různých časových úsecích a nejde chronologicky, mám rád a je to vždy velmi zajímavé zpestření. Což o to, řekl bych, že se děj postupem času dá pochopit, ale je to dost přitažené za vlasy. Překvapivý konec působí docela lacině, jednoduše a hlavně je těžko k uvěření. Film má své mouchy, ale má taky velmi dobrou atmosféru a tajemnost, takže za mě to jsou lepší 3 hvězdičky a doporučení pro ty, kteří mají rádi složitější děje, příběhy odehrávající se na malém prostoru a samozřejmě Britattany Murphy, pro kterou to byl bohužel jeden z posledních filmů. 65% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Nenápadný snímek, který neohromí nákladnými rozpočtovými kousky, nakonec neohromí ani výkony herců, ale mě dostal svou teplou atmosférou a poměrně vtipnou zápletkou. Kdyby se celý děj prostříhal a zkrátil, klidně by se mohl stát dalším dílem nezapomenutelných Čtyř pokojů:-) ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem si řekl že se podívám na tenhle snímek, tak měl tady na CSFD kolem 55% Automaticky jsem se připravoval na pěknou krávovinu. První třetina mě rozhodně nepřesvědčila o opaku, bylo to hlavně tím, že film má pomalejší rozjezd a tak nějak jsem nevěděl jak se co bude vyvíjet a co mě čeká. Ale jak se to začínalo pomalu rozjíždět, byl jsem vtahován do děje a ke konci jsem se velice slušně bavil. Samozřejmě to nepovažuji zá žádnou extra parádu, ale je rozdíl když se člověk kouká na film co má 55% a vyleze z toho příjemná 70% takže je to ve finále příjemné překvapení. Takže za mě těch příjemných 70% Ps: nebýt tady toho 58% hodnocení, čekal bych od tohoto snímku zřejmě více a šel bych nakonec s hvězdou dolů. Ale takhle jsem byl ovlivněn a proto dávám 4*. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk už po půlhodině netušil, jak to celý bude. Kdyby jedno z dramatickejch hudebních témat nebylo obšlehnutý z The Thing. Kdyby nebyla postava portýra tak přitroublá, špatně obsazená a nesympatická stejně jako jeho dementní kolegové v kuchyni. Kdyby se tam všichni nechovali jak praštěný do palice. Kdyby to prostě nebylo ptákoidně natočený... Téma to není nezajímavý. Za finále přihazuju hvězdičku. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Režisér bohužel neví, co je to budování atmosféry. Jedná se prakticky o celovečerní nudu, kde za jedinou zmínku stojí závěrečných deset minut. Herci byli nezajímaví, snad až na Brada Greenquista, který si vychutnal roli portýra - trochu mi připomněl Tima Rotha ve Four rooms. :) Ze zajímavosti se ještě podívám na kraťas Across the hall, který režisér natočil před tímto filmem - možná to bude esence toho dobrého z filmu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojný psycho thriller, s vynikající Murphy která si po strašným Deadline spravila reputaci. Film ej natočen poměrně civilně a vypadá slušně. Sice to není nic objevného ale na tu hodinu a půl zabavý. Příběh sice není nic extra a celej film se odehrává prakticky jen ve 3 pokojích ale i tak jsem se poměrně slušně bavil. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tady se mi nejvíc libila ta perfektně zamotaná zápletka. Zbytek nic moc a ten konec dle mého trochu nedomysleli. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako kedysi Joey v Priateľoch hovoril: "Bez dotyku, nevzrušuj sa, bez dotyku, nevzrušuj sa". Dobre, že to zopakoval, lebo som si to zapamätal a sadlo mi to k tomuto filmu ako šerbeľ na riť. Nič na vzrušenie som tu totiž nenašiel a film sa ma vôbec ničím nedotkol. Alebo možno trocha, ale to len tým, že Brittany Murphy v tomto filme z roku 2009 zomrela a akoby si tú smrť vlastne nacvičila, tak nejak si ju žiaľ onedlho zopakovala aj naživo. Bez spomienky na ňu inak film vyfučí z hlavy veľmi rýchlo. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný thriller s parádní hudbou. Líbilo se mi provedení, potěšilo mě střídání dějových linií v různých časech a kamera byla též prvotřídní. Film ale shazuje poněkud strohý a nepřirozený scénář a nepříliš zvládnutý herecký projev Danny Pinoa. Škoda, ale divím se, že tento film zde hodnotilo pouhých 68 lidí, rozhodně by si tento minimalistický projekt zasloužil víc pozornosti. 60% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Nápad nie je zlý, ale keď chcete rozohrať komornú drámu odohrávajúcu sa väčšinou v jednej izbe, musíte na to mať poriadnych hercov, čo by to zvládli a to Vogel s Pinom nie sú ani náhodou. Aj tá pointa je taká nevýrazná a odfláknutá. Lepší režisér a herci, pár úprav v scenári a mohlo to byť na 4 hviezdy. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jejda mane.. milostný trojúhelník, plán, vražda, emoce, intriky, odveta, zmatek, procitnutí. Komplikace se záhy dostaví.. ne nadarmo se říká, že emoce nikdy nic nevyřeší. Jednou větou jde o velmi originální snímek!! :)) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak jsem chtěla zpětně napsat komentář... ale vlastně už si ani nevybavuji o čem film byl. Někdo někoho podváděl, ten někdo byl ve stejným hotelu, pak se tam vraždilo... pamatuji si, že v tu chvíli mi to přišlo napínavé... ale zpětně je to film, bez kterého bych se obešla. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek i tím, že to byl poslední film Brittany Murphy ve kterém shodou okolností také umřela jako ve skutečnosti. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Závěr mi vyšuměl z hlavy. Vybavuji si útulné prostředí amerických hotelů, nastavované napětí a příběh budovaný dost ztuha. Lepší průměr: 55% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Taký komorný snímok, ktorý sa márne snaží zaujať a šokovať. I samotná atmosféra pokrivkáva, pričom vysledný dojem z videného je nanajvyš rozpačitý. Snaha bola. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se June (Brittany Murphy) se ubytovává v hotelu Riverview, kde má schůzku se svým milencem, vůbec netuší, že jí je v patách její žárlivý manžel Terry. Ten samozřejmě o nevěře své ženy ví, jen netuší, kdo je oním mužem, který mu ženu odlákal. Ale je si jistý, že právě tato noc bude pro jejich vztah tou rozhodující - a proto radši konzultuje všechny své kroky se svým nejlepším přítelem, Julesem. Jenže Jules rozhodně není tím pravým, komu by se měl Terry svěřovat ... Přiznám se, že tento film jsem si vyhlédl jen z úcty k Brittany Murphy - pro kterou je tento film bohužel posledním. Brittany to ve filmu moc sluší, opravdu je jí velká škoda :( Ale zpátky k filmu - ten se rozjíždí velmi pomalu, ale tento rozjezd nádherně ladí s prostředím starého hotelu (kde, považte, jednou přenocoval velvyslanec Estonska). Zápletka je taková .. jak to říct .. velmi očekávaná, ale u tohoto filmu mi to ani moc nevadilo. Docela se mi líbilo, jak si Alex Merkin pohrával s charaktery jednotlivých postav (úplně skvěle to bylo vidět na Julesovi - jakou prošel během filmu proměnou, pochválit musím také představitele Mike Vogela). Film je tak na 3*, jednu přidávám pro Brittany - snad je jí tam kde je lépe.. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl tenhle film prezentován jako půlhodinová jdnohubka, neměl bych s ním nejmenší problém. Je sice fakt, že oněch 90 minut i tak uteče jako voda, ale nudil jsem se v několika momentech neskutečně. Příběh jako takový není úplně špatný, ale chování jedinců mi moc normální nepříšlo. Upřímně řečeno ona celá ta logika trochu pokulhává a závěrečné resumé kdy hlavní padouch vymyslí totální plán asi za dvě minuty mě rozhodně nechal na pochybách. Budiž na jedno odpoledne zabaví dobře, přesto je to solidní nuda. ()

Reklama

Reklama