Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Heh, tak DC se musí nechat, že má tyhle animáče opravdu zvládnuté mnohem lépe než Marvel. Ten zase vede jinde, ale nikdy bych neřekl, že zrovna adaptace originu jedné ne zrovna normální superhrdinky (normální ne ve smyslu šílené, spíše podivné) bude tak výborně provedená. Ale je. Funguje všechno, příběh, postavy, motivace, nadhled, hlášky, dialogy a i opravdu koukatelná akce. I když musím přiznat, že na ženskou část publika to může přece jenom působit trochu méně přitažlivě. Ale hranou verzi bych si nechal opravdu líbit. Mmm, Megan - jak by řekl jeden žlutej ochlasta. A Filionova postava ušitá přímo na jeho ehm.. tělo :D ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Ač fakt nejsem a nikdy nebudu feministicky založená, Wonder Woman začíná být fakt moje oblíbená ženská hrdinka :). Filmek se mi líbil, rychle mi utekl a animace mi přšla good. Ta počáteční přisprostlost pilota co spadl na Themysciru fakt pobavila :)). No prostě hezkej večerníček. DC má fajn animáky :). Akorád teda musím uznat že preferuju NEW 52 design olympských božstev, tam jsou prostě ultra :). ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Skvělý snímek... Filmy, natočené podle komiksů jsem svého času přímo nesnášel, avšak jednoho krásného dne jsem WW zhlédl na Nova Cinema a několikrát se k němu vrátil... Následujících pět jsem vyhlížel hranou verzi, a čekání (WW s Gal Gadot) se vyplatilo... Tyhle namakané hrdinky typu Xena já můžu :) ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Ještě hodně dlouhé čekání na celovečerní Justice League of America jsem si zkrátil tímto kouskem, škoda, že Wonder Woman nedostala šanci v pořádném celovečeráku, okamžitě jsem si ji oblíbil. Nejen její křivky jsou obdivuhodné, ale také její zvláštní schopnosti. Kozatá feministka nandává nakládačku Áresovi, to se musi líbít x) ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Naivita předlohy čiší z úplně každého záběru na polonahou "Úžasženu", ale když se v ději přechází k prohazování potvor betonovými zdmi, pochopíte že jste na správné adrese. Proti nedávnému severskému Thorovi na mě působí řecké reálie mnohem přitažlivěji a střetu žen a mužů, mýtického a našeho světa dodávají na peprné zajímavosti. Plus zajímavé hlasové obsazení. Celkově mnohem větší zábava, s touhle Ženou, oproti jiným komiksovým filmům. 70 % ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Deimos, který ve filmu vystupuje jako Áreův agent, byl ve skutečnosti jeho vlastním synem. (Darth Revan)
  • Film měl premiéru v pátek 6. února 2009 na festivalu New York Comics Con. (liquido26)
  • První sestřih filmu obdržel od asociace MPAA hodnocení R (nepřístupný mládeži do 17 let) – množství násilných scén tak muselo být vystřiženo a snímek nakonec získal lukrativnější rating PG-13. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama