Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (113)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5miliónaTržby za predaj DVD v USA $7,501,928 //počet predaných kusov 501,435║ Toto mi pripomenulo staré dobré časy, keď som sledovával na zahraničných TV programoch takéto animované superhrdinské seriály. Príbeh fajn, animácie tiež, dokonca aj dialógy sú moc vydarené, plus nejaké tie odfrky a na vrch podarená akcia. __P.S.: Toto chcem hranú verziu z Megan Fox!__ /90%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejpodivnější komiksová postava v dalším animovaném filmu. Má očekávání překonána opravdu s velkým přehledem. Přestože, je Wonder Woman podivná komiksová postava, která je, a v hrané verzi by byla ještě více, sexy má film zvláštní mytologický nádech, který podporuje výborná hudba. Ta dokáže každou druhou scénu vynést do nebe a opět velké množství akce je podpořeno právě dunivými chorály, které neberou konce. Co chybí? Prakticky nic. Přestože pochybuji, že tenhle komiks má naději být úspěšným filmem (spíše to bude sexy variace ala Barbarella a pokud bude hlavní postavu hrát Megan Fox, bude to splněný sen mnoha mužů...) a dobrým filmem, animovaná varianta jím je. Realita je bohužel taková, že ty bohy, nemrtvé, amazonky atd prostě hraný film asi určitě nezvládne... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jestli nedokážeš bojovat jako Amazonka – ZEMŘI!….. Warner anime, nechává zapomenout na ,,Happy“ tučňáky a dává zbraně do rukou krvelačných žen. Stvoření bájné (?) Utopie mocí bohů Dia a Héry jako ochrany před světem člověka a zároveň vězení pro boha války Árese. Tam za stříbrným zrcadlem, které ukoval Héfaistos by všichni zůstaly ukryti před vnějším světem do dnes, kdyby…. . Zajímavá myšlenka spojit mytologický svět s tím dnešním. Tím to ovšem končí. Amazonky proti stíhačkám? Ne tak doslova, ale ani z boje proti příšerám přívrženců Árese nevyzařují hlubší myšlenky. Dio ó Dio, obrněné supermodelky zachránily svět! PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman a její začátky. Jak se princezna Diana (dcera Královny Amazonek) poprvé vydá ven do světa, pryč z po dlouhá staletí izolovaného ostrova, aby mohla lapit uprchlého záporáka - zlého boha války Arese. / Paráda. Tahle holka má co do sebe, stejně tak její svět. Mix starořecké mytologie (krom boha války je tu i Zeus, Hera a pekelně vyžraný buzík Hades) a dnešních USA (závěrečná bitva se odehraje na prostranství u Lincoln Memorialu v DC) je super. S Wonder Woman jsem se míjel až moc dlouho, nečekal jsem že to bude tak sympatický, tak teď doufám že ji uvidim co nejčastěj. Co k samotnému filmu.. No akce tu asi není zase tolik moc a Ares mohl být o něco působivější, ale to jsou jediná proti co mě napadají. Jinak moc pěkný. Žádný feministický sračky mě neznepokojily, jsou to přece Amazonky tak kurva co. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Heh, tak DC se musí nechat, že má tyhle animáče opravdu zvládnuté mnohem lépe než Marvel. Ten zase vede jinde, ale nikdy bych neřekl, že zrovna adaptace originu jedné ne zrovna normální superhrdinky (normální ne ve smyslu šílené, spíše podivné) bude tak výborně provedená. Ale je. Funguje všechno, příběh, postavy, motivace, nadhled, hlášky, dialogy a i opravdu koukatelná akce. I když musím přiznat, že na ženskou část publika to může přece jenom působit trochu méně přitažlivě. Ale hranou verzi bych si nechal opravdu líbit. Mmm, Megan - jak by řekl jeden žlutej ochlasta. A Filionova postava ušitá přímo na jeho ehm.. tělo :D ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film o Amazonce? Nemohl jsem tomu uvěřit, ale vážně se na to dá koukat! Snímek ve všech ohledech předčil má (pravda nízká) očekávání. Začátek je spíše pozvolný, ale s přibývajícími minutami skvěle graduje. A hlavně - až do konce film předkládá stále zajímavé nápady, což je asi největší rozdíl oproti Green Lantern: First Flight, který je ke konci už dost nenápaditý. Jinak velmi podařený a občas vtipný příběh vypráví v podstatě lehce obměněnou "origins" zápletku, ve které figuruje pilot Steve Trevor. Zajímavost: letadla na začátku během leteckého souboje jsou americké nepoužívané stroje Northrop F-23 Black Widow, proti kterým stojí taktéž nepoužívané ruské Migy 1.44 - žádné letadlo ale nenese výsostné znaky své země. Ohledně komiksové předlohy: Wonder Woman se poprvé objevila v roce 1941jako Amazonka z řecké mytologie v komiksech nakladatelství DC Comics. Je spolu s Batmanem a Supermanem nejdůležitější postavou nakladatelství a často je považována za ikonu feminismu. Je spolu-zakládající členkou Justice League a je k vidění v seriálech "Justice League" (2001-2004), respektive "Justice League Unlimited" (2004-2006), stejně jako ve filmu Justice League: New Frontier (2008). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že je Wonder Woman Amazonka s lasem, ale že je to samotná bohyně jsem netušil (Dc komiksy mě nikdy nebavily a tehdy před lety jsem s tím neměl zkušenost). Tento film krásně představuje tuto postavu pro neznalce komiksové předlohy, jako jsem já. Animace mi sedla skvěle...75% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

(2x) Je až s podivem, na to, jak důležitou je Wonder Woman ve světě komiksu, jak málo si zadala s filmem. V 60. a 70. letech se dočkala několika pokusů o zpracování své superhrdinské kariéry v televizi, přičemž nejlépe dopadl hraný seriál s Lyndou Carter v hlavní roli. Po roce 2000 se vrací jako součást kreslených seriálů o Justice League, aby se díky hlasu Lucy Lawless etablovala i v televizních animovaných celovečerácích. Po boku Batmana a Supermana se tak objevuje pravidelně, tento film je jediný, který výlučně mapuje jen její dobrodružství. Wonder Woman 2009 přináší kanonizovaný základní příběh o mýtických amazonkách, které se po válce s Áreem odebraly na ostrov Themyscira, kde poklidně žily celé milénium jen v ženském společenství. Dcera královny Hyppolity, Diana, byla předurčena opět spojit své sestry se světem mužů a svést nový souboj s Áreem... Oděna v barvách země, ve které má prožít nové dobrodružství, chráněna bičem pravdy, kouzelnou čelenkou a Athéninými náramky, cestuje ve svém neviditelném letadle, aby vrátila světu řád a pochopila, že všichni muži nejsou nepřátelé. Zejména pak Steve Trevor. Zpětně už není tenhle origin tak dobrý, jak by mohl být, ale to nic nemění na tom, že jde o doslova vymodlený průlom. V roce 2017 konečně přichází první hraný film s Gal Gadot v hlavní roli, v roce 2019 druhý animovaný origin a v roce 2020 je čas na Wonder Woman 1984. Ledy se pohnuly. Brzy vyjde sešitovka s číslem 750 a pořád je co číst :) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Další z velmi mála sakramentsky dospělých animáků o superhrdinech. Podobné kousky by se měly povinně promítat všem neználkům, kteří mají papírovou okénkovou kulturu spojenou s malými caparty - comics není jen Čtyřlístek a Kačer Donald! Spousta feministických narážek, drsná mluva a dokonce pár důmyslných filozofických hlášek - to vše dělá spolu se super akcí a krystalickým HD obrazem z Wonder Woman nezapomenutelnou podívanou. Kde je ta filmová Justice League?? ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre režírované s parádnou hudbou. Dejovo však preplácané a Wonder Woman je asi najsmiešnejší superhrdin(k)a čo poznám. Ako animák (aj keď tomu chýba krvavosť a drsnosť Batmanoviek) veľmi slušné ale začínam sa báť hraného celovečeráku. 7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Asi jeden s najlepších animákov od DC čo som videl. A to som ich nevidel málo. Postavy, príbeh, akcie, dokonca aj samotné dialogy tu majú šťavu. No najväčší dojem na mňa spravila skvelá hudba, ktorá to celé skvelo podtrhuje, či už v akciách alebo v emóciách. Obľúbený soundtrack: The Battle - Origins, Wonder Woman End Titles. 85% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelé! Takto si predstavujem animovaný komiks. Skvelá klasická animácia, akurátna minutáž, vnadné ženské, pestré farby, skvelí dabingoví herci, ostrý príbeh, násilie, vraždy, aj nejaká tá odseknutá hlava, humor, iskrivá chémia medzi Wonder Woman a pilotom Stevom Trevorom, skvelé perlivé dialógy a hlášky ... proste vynikajúce! Dúfam, že bude dvojka, lebo skončilo sa to v najlepšom. Teším sa na viac casual Wonder Woman, žijúcu dvojitú identitu a zachraňujúcu bežných ľudí od antických monštier. "Oh crap!" ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Ještě hodně dlouhé čekání na celovečerní Justice League of America jsem si zkrátil tímto kouskem, škoda, že Wonder Woman nedostala šanci v pořádném celovečeráku, okamžitě jsem si ji oblíbil. Nejen její křivky jsou obdivuhodné, ale také její zvláštní schopnosti. Kozatá feministka nandává nakládačku Áresovi, to se musi líbít x) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Dabing 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Animace 8/10/// +moje první setkáni s Wonder Woman, nadupadná akce, spád, krev, poutavý děj, postava hlavní hrdinky, její původ, hvězdně obsazený originální dabing, slušný český dabing, výborná hudební stránka MÍNUS: asi deset minut mi trvalo než jsem si zvykl na animaci a fantasy prvky, případně fantasy motivy, protože z Hercula už jsem vyrostl a Wonder Woman mi přišla jako jeho ženská alternativa./// Shrnutí: Wonder Woman je jedna z posledních hlavních postav ze stáje DC comics se kterou jsem neměl tu čest se ještě potkat. O to příjemnější to bylo setkání. Protože je to kočka děsně symaptická, nebojí se krve a pro ránu nejde daleko. Možná si o chlapech myslí svoje, ale o to je to větší sranda při rozhovorech s nimi (vyloženě jsem si tyhle scény užíval a Nathan Fillion musí být v originálním znění úžasněj). Je docela překvapivé, ale pozitivně, že se tvůrci nebojí drsných scén, které animovaná podoba dokáže ještě více zvýraznit. Takže přístupnost bych viděl alespoň na 12+. To a výše napsané důvody jsou výbornou motivací k tomu abych se na její další filmová dobrodružství těšil jak malý kluk na první rande./// Celkem 91%/// ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Konečně vím, jak se zrodila Wonder Woman. Jako dcera amazonky a bohyně Hyppolyty vyrůstala na skrytém ostrově Themyscira v Egejském moři. Po nečekané návštěvě ostrova vojákem Stevenem Trevorem a útěku boha Area, který tam byl ve vězení, se vydává zpět mezi lidi. Vybavená svým oblekem a lasem pravdy. Musí Arovi zabránit ve zničení lidstva. Zároveň poznává dnešní svět a sbližuje se se Stevem. Je to opravdu kus ženské, to musím uznat. A nechybí jí odvaha. Závěrečný bitva ve Washingtonu byla fakt úžasná. Na konci se setkává se svou protivnicí Cheetah. Gal Gadot si s touto rolí poradila vskutku bravurně. :) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Uúu Wonder Woman, ďalej len W.W :D kočka jak cip. Na veľkom plátne v reálnom prevedení si toto nedokážem predstaviť, Megan Fox v danom oblečku áno, ale inak fuu... fakt neviem. Svižný, akčný animák na čele s "komandom modeliek", môžem len dodať, že aj napriek tomu, že si reálne prevedenie neviem predstaviť určite by potešilo nejedného chlapa. Mytológia jej vzniku ma potešila a náväznosť na grécku mytológiu v takomto rozsahu dosť prekvapila, priznám sa o W.W som vedel doposiaľ hovno - a som rád, že som opäť o niečo rozšíril poznanie svojej mysle... 6-7/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Po několika viděných animovaných filmech jsem k tomuto přistupoval s lehkou opatrností. A nebylo třeba, protože od WW se vám dostane přesně to, co očekáváte. Perfektní grafika a hlavně PŘEHLEDNÉ souboje, kdy nemusíte stopovat každý snímek jenom proto, abyste zjistili, proč někomu upadla hlava. :-) No a na závěr musím zmínit příběh, který si vzal do vínku mytologii řeckého božstva. A navíc je to i vtipné... Paráda! 80% ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu musí být feministky úplně na větvi, neexistuje snad víc praženský komiks než je tento. Kde jinde uvidí, jak drobná žena vymete pole s třímetrovým a přibližně dvoumetrákovým korbyčem? Což je na druhou stranu trochu věc, která mi na filmu vadila, tj. jak si amazonky mohli dovolit vůbec změřit síly s bohem války a porazit ho, to je pro mne naprosto nepředstavitelné, ale o tom to přeci je, ne? ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Velmi osvezujici je videt jako superhrdinu zenu! Kde jinde hlavni postava pouzije jako posledni zbran uder lodickou do oka? Samozrejme, ze cely femi-film byl o tomhle momentu, ale i ten pribeh kolem je velmi podareny, zakoncuje ho skvele finale a obcas obsahuje detail z kategorie bozsky. Animace je az moc primitivni, ale dohromady to je tesne druhe misto DC animaku za neprekonatelnym "Superman: Doomsday" (od stejne reziserky!). A taky po dlouhe dobe film, kde vtipy byly vtipne. ... A ona byla sexy! ("-Pane prezidente, hrozba byla zazehnana skupinou... obrnenych supermodelek.") ()

Reklama

Reklama