Reklama

Reklama

Wonder Woman

  • USA Wonder Woman
Trailer

VOD (1)

Amazonky vedené královnou Hippolytou porazily boha války Arese. Ten je z příkazu Dia uvězněn na mystickém ostrově Themyscira, kde má být na věky střežen. O staletí později však na ostrově ztroskotá letadlo s americkým vojenským pilotem Stevem Trevorem. Zatímco Amazonky soutěží o to, která z nich doprovodí Trevora zpět do světa lidí, Ares uprchne. Hippolytina dcera, princezna Diana, která soutěž vyhraje, má tudíž na starosti hned dva úkoly - nejen dopravit Trevora domů, ale také dopadnout a znovu uvěznit Arese. Dobrodružství nové hrdinky Wonder Woman, která je obdařena silou Herkula, moudrostí Athény, rychlostí Merkura a krásou božské Afrodity, začíná... Animovanou dobrodružnou fantasy režírovala Lauren Montgomeryová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (113)

davistercz 

všechny recenze uživatele

Tuhle postavu jsem nikdy neměl v oblibě. Ale i tak se jedná o skvěle propracované dílo. Rozhodně skvělá komiksovka s nadupanými akcemi. ()

libor.posp 

všechny recenze uživatele

Předně musím říct, že režírovat film o WW bych rozhodně nechtěl. Proto smekám před kouzelnicí Lauren, neboť tohle zpracování se mi moc líbí. Není totiž tak jednoduché spojit starodávnost světa amazonek s moderním světem. Příběh je napínavý a nepříliš veselý (plus). Animace povedená. Amazonky jsou taky povedené, že. Jeden z mých oblíbených animáků. ()

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele

Skvelý to snímok. Vtípky, hudba Christophera Drake-a, celý príbeh a epickosť, až na ten koniec bitky, kde to vyzeralo na: "Party´s over, go home !" Ale ináč stobodovka ! ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Výborný nástup Wonder Woman, který bylů v animovaném podání opravdu parádní. Každopádně si myslím, že to je příběh, který by ve filmovém podání nebyl šťastný nápad. ()

Khanemis 

všechny recenze uživatele

Další nadprůměrný animovaný film založený na postavách DC Comics. Pokud se mají superhrdinové přesouvat na televizní obrazovku (ačkoliv bohužel na filmové plátno animáče nikdo nepouští), tak jen v takovéto formě. Protože ta jim sedí nejvíce. Dokonce i Woner Woman, která je jako komiksová předloha poměrně specifická, to zvládla se ctí, a může se směle rovnat i se svými kolegy. Přiznám se, že mi tak úplně nesedla stylizace některých postav, animace je však více než precizní a hudba výborná. Dabing (originální-anglický) se povedl taktéž na výbornou, ačkoliv mě poněkud mátlo, že armádní pilot mluvený Nathanem Fillionem (samozřejmě jinak výborně, jako vždy) opravdu není Hal Jordan jako v jiném animáči Justice League: Doom. Příběh je vcelku povedený, ačkoliv nejde o nic výjimečného. Celkový dojem ve mně zanechala amazonka veskrze dobrý, ale dech mi to ničím nevyrazilo. 65% by podle mě bylo akorát, takhle se přikláním spíše k lepším třem hvězdám. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Hláška jako: Jaké další nemravné myšlenky musíš mít. Tvoje dcera má krásný prsa. Tak tohle mě úplně rozsekalo!!! :-) Je to jiné než hraný film z roku Wonder Woman (2017), ale to vůbec nevadí. Má to hloubku v příběhu, a navazuje to na další DC filmy. Doporučuji. Hvězdiček 4**** ()

enterama 

všechny recenze uživatele

Rozpravka pre dospelych, alebo animacia pre deti a dialogy zo serialu Ally Mcbealova pre starsich. Prijemne prekvapenie z oblasti animovanych filmov , superhrdinov. Ostrov plny krasnych zien , ktore maju vycvik vo westpointe a v hlavach sa im viria feministicke myslienky. Ostrov amazoniek. Esteze dnesne zeny nemaju laso pravdy. Lets get ready to rumble ()

RyuzakiSE 

všechny recenze uživatele

Wonder Woman! Má nejoblíbenější hrdinka! Ani se nedopočítám, kolikrát jsem WW viděla... překonala všechny má očkávání, bylo to skvělé... a ten příběh je prostě bomba C: Není co vytknout. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Zabíjení a sexuální narážky. A já čekal že to bude typický animák (pro mladší publikum). Celkem tam ale ta přidrzlost sedí. Musím říct že je to akčnější než jsem čekal. ()

Reklama

Reklama