Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledních devět dnů života zbývá čtveřici ne zrovna obvyklých nájemných zabijáků, kteří byli tajně sjednoceni do smrtonosné úderné jednotky, aby pod kamuflážní maskou rozdrtili morovou síť drogových překupníků. Za chladnokrevnými fasádami těchto mužů se však skrývají osamocené a ztracené duše volající po spáse. A ta nakonec skutečně přichází, jen v dost nečekané podobě. Během své mise projdou těmi nejhoršími nočními můrami, které si člověk dokáže představit, a postaví se tváří v tvář svým nejskrytějším démonům, ale stejně tak narazí i na malou osiřelou holčičku. A dívčino vysvobození ze spárů kšeftařů s narkotiky natrvalo otočí jejich životy o sto osmdesát stupňů a umožní jim konečně ukázat i to, co se skrývá za jejich chladnokrevnými, nemilosrdnými fasádami. Lidé, kteří si muže najali, ale nejsou z tohoto setkání vůbec nadšení a začínají cítit, že je mise v ohrožení. Proto vynesou nad čtveřicí rozsudek smrti. A lovci se náhle stávají kořistí. Michael Madsen, ze seriálu Kung Fu: Legenda pokračuje známý David Carradine, Michael Blain – Rozgay a další právě nastoupili cestu, z níž není návratu, v americkém akčním thrilleru režiséra Parvize Saghizadeha. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Typické háwébéčko, pro našince na tv (k)análech ovšem nesnesitelné ke sledování - opět ořez ořezu obrazu a naprosto debilní čudlárenský dabing namixovaný prakticky bez ruchů a reálného zvuku... - - - - - (Nedosledováno 25.10.2011 na >blablandoffské sračkovizi< , hodnocení 269., nekomentář zde jako sedmadvacátý - 25.10.2011) ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Že v takovéhle parodii na akční film hraje Michael Madsen mě nepřekvapuje, že takhle klesnul ale David Carradine, to mně už dostalo. Nebrat. ()

ed_wood odpad!

všechny recenze uživatele

Cesta bez návratu má jednoznačne najprimitívnejší a najdebilnejší scenár. Toľko sprostých hlášok sa len tak ľahko nevidí ("K čomu mi bude toto malé dievča ?..Neboj sa, ona vyrastie, to ti sľubujem") Carradine a Madsen museli byť vážne sfetovaní, zdrogovaní a sfajčení, že že sa na tento projekt nechali nahovoriť. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Cizinec, černoch, indián a bílej byli týpci a vcelku zajímavé postavy, příběh byl celkem o ničem, akce byla příšerně zpracovaná a bylo bez koulí. SPOILER: Madsen chcíp zbusobem jak kdyby si šel dát dvacet. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko s velmi špatnými herci, o nějakém scénáři ani nemluvě. Pořád si říkám, že musím napsat svůj scénář, který bude i tak o třídu lepší než tento patos. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako bylo? Trapné postavy, přiblblé dialogy, hrozná hudba. Kdo to jako měl zachránit? Madsen? Carradine? To se nedalo. Pokaždé, když na scénu přišel Shane Woodson (Whiteu), chtěl jsem zvracet. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Chce to byť cool, chce to byť klon tarantinoviek a rodriguezoviek, chce to mať nadhľad, chce to byť vtipné a zároveň "múdre" - ale divák dostane to, čo mladý hrdina z Pelíškov, ktorý tak veľmi chcel frajerské kožené čižmičky a dostal vojenskú predpisovú obuv, vzor 56. Béčko v tom najhoršom zmysle tohto slova. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Pre niekoho pozerateľné pre niekoho zas nie. Ja určite patrím medzi tých, ktorý by si to za nič nepozreli druhý krát. Bolo to strašné, herecky úbohé, hlášky boli maximálne trápne a ten fekálny scenár, bolo mi z toho všetkého na zvracanie. Prečo jedna hviezda? Ani neviem. Mal som to asi za potrebu... 10% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Drsne a pritom dojemne, hrejive a pritom tak chladne. Ano to je moje 11ka Staropramen. Tento snimek vsak zapadne v trafice nekam mezi prosle sladke tycinky a lonske Leo. Ja sice vim, ze Michael Madsen vzdy hraje jako kdyz mele z posledniho, ale tady to prehnal a to dokonce i kdyz hral umirajiciho. Nikdy jsem nevidel chlapka, ktery mele z posledniho, takze je asi normalni pokud mu hlava naposledy pada k zemi, ze si pekne pod ni da ruku, aby se snad neuhodil. Nikdy jsem take nevidel nekoho zastrelit, ale asi je normani, kdyz ho strelite do hrudi, aby mel kosili pokapanou maximalne dvema kapkama krve, ikdyz pokud je chudokrevnej - co ja vlastne vim. Zvukari v dabingu s sebou asi nemeli sve potrebne instrumenty a tak byl cesky divak uchuzen o ruchy okoli - mozna setrili, avsak i to jim nemuselo zabranit, aby poprosili dabery s pomoci, napriklad mohli delat zvukovou kulisu prdeni na sve vlastni podpazi! Ve filmu je vic děr, nez ma polska silnice prvni tridy a to divak proste nemuze jen tak prejit, jen proto, ze je tam roztomila holcicka a polepseny rasista! ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

tak to je kurva pěkná pitomost.Herci běsný,hlavně ten pištící fašoun,big david Carradine vypadá jak když vylezl z rakve a zbytek bych snad nechal po silvestru uklízet celou prahu.Jeden z průserů roku. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

:D) jakože vyloženě špatné to nebylo a konec u mě zabodoval takže dám za něj tu třetí slabou hvězdu..Kapku netypický příběh (a jména)..Myslela jsem si ale, že je film mnooohem starší, kamera je katastrofální.. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Když jsem se rozhodoval jestli se do toho dám viděl jsem na obrázku svého oblíbence Madsena s bouchačkou v ruce a usoudil, že bude jedním z vrahů ... krutý omyl. Tu trapnou a zbytečnou roli „bodrého šéfíka“ měl raději někomu přenechat. Bohužel on byl jediným důvodem proč jsem se na to podíval. Vyšumělý dědula z „šestákových“ céček Carradine zafungoval sice jako varovný signál - bohužel nedostatečně. A tak jsem shlédl film který měl hloupý námět, zoufalý scénář, primitivní režii, nulové herecké výkony a nádavkem poskytl dost nudy, žvásty, trochu klišé a především zklamání. Byl bych radši kdybych to neviděl. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Nechápu kam chodí Carradine, anebo Madsen pro tvůrce. Nepochopitelný. Scénář má jen spoustu náhodných písmenek, vystřihaných z libovolně vybraných novin. Co se týče Madsena, tak dnes vedle něj Dolph Lundgren je herecké eso. 1/5 ()

st.jim odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu jsem přemýšlel, zda se jedná o film "C-čkový", nebo "D-čkový". No, každý rejža nějak začíná.... ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Příšerně natočené béčko, které nemá atmosféru, napětí a postrádá jakoukoliv zajímavost, kvůli které bych se na něj měl podívat znovu. Zbytečný film. Opravdu. ()

LexBarker odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a běs.Zajímavý námět,ale to je tak vše co můžu říci o filmu dobrého...Amatérská režie,srandovní akční scény,o hereckých výkonech se mluvit nedá vůbec.A jako třešnička na dortu šílený dabing,kde třeba Vladimír Brabec mluví Michaela Madsena.Film je podle mého zbytečná ztráta času. ()

Reklama

Reklama