Reklama

Reklama

Falco - L.I.V.E. Donauinsel + Stadthalle Wien

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Rakousko, 2004, 110 min

Hrají:

Falco, Paul Skrepek

Obsahy(1)

Rakouský umělec kombinující zpěv s rapem a němčinu s angličtinou, původně "basák", interpret takových megahitů jako "Rock me Amadeus", "Vienna calling" až po "Out of the dark" = to byl Falco. V důsledku tragické autonehody už bohužel nikdy nic dalšího nevytvoří, a tak je třeba s povděkem přivítat jakýkoliv audio/video počin, čímž je i toto DVD. Obsahuje jeho živé vystoupení z roku 1993 na vídeňském "Dunajském ostrově" Donauinsel a jako bonus také vystoupení z roku 1986 ve vídeňské Stadthalle.

Donauinsel 1993: 1. Les nouveaux riches
2. Junge Römer
3. Auf der Flucht
4. Der Kommissar
5. Ganz Wien
6. Jeanny + Coming home
7. Männer des Westens
8. The sound of Musik
9. Titanic
10. Vienna calling
11. Nachtflug
12. It's all over now, Baby Blue
13. Helden von heute

Stadthalle 1986: 1. Hoch wie nie
2. Munich girls
3. America
4. It's all over now, Baby Blue
5. Rock me Amadeus (JohnnyB)

(více)

Recenze (3)

jasse 

všechny recenze uživatele

Nádherný koncert..myslím, že dneska by při té bouřce byl okamžitě zastaven...ale atmosféru to fakt mělo. Zaznělo mnoho hitů z Falcovy tvorby, já jsem naprosto fascinovaně sledovala píseň The sound of Musik. Pohled na 100 000 nadšených diváků v dešti Falcovi fakt přeju. ()

smeke 

všechny recenze uživatele

Falcov koncert vo Viedni Donauinsel považujem za vrcholný v jeho kariere z viacerých dôvodov: 1. Ide o vystúpenie pred domácim publikom pred vyše 100000 divákmi. 2. Týmto koncertom sa Falco dostal späť do povedomia a ukázal že aj v 90tych rokoch je rakúskov hudobnou hviezdou. 3. Atmosféra koncertu je veľmi vydarená, podporovaná náhlou zmenou počasia, pri piesni Titanic začína pršať, pri piesni Nachtflug udiera blesk do pódia pričom na malú chvílu nastal výpadok prúdu. Napriek divokému počasiu ľudia zostávajú a vychutnávajú si záver koncertu. Najväčší Falcov hit Rock me Amadeus paradoxne nezaznel pretože nástroje už pod návalom vody prestávali posluchať. Skvelý koncert odporúčam! ()

Reklama

Reklama