Reklama

Reklama

Dvacet pět nejslavnějších zpěváků a největších hitů z celého světa v jedinečném podání Vladimíra Hrona. 25 nejslavnějších zpěváků z celého světa, 25 hvězd světové populární hudby v abecedním pořádku od A až do Z se představí během třiceti minut na pódiu divadla ve Slaném. Žádný playback, žádné triky, všechno se odehrává na jevišti, přímo před zraky diváků a pod dohledem televizních kamer. Rychlé převleky, změny vizáže, hlasy největších osobností světové populární hudby předvádí svým jedinečným způsobem zpěvák a imitátor Vladimír Hron. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

hippyman 

všechny recenze uživatele

klobouk dolů před Hronem, to jako jo... ale udělat z toho šedesátiminutový pořad v hlavním vysílacím čase, to mi přijde trochu příliš... 40% ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Absolutní trapárna. Výsměch původnímu formátu, kde umělci skutečně uměli. Nepovedená travesty šou v podání Vladimíra Hrona, který si zjevně myslí, že všechny hvězdy světa jsou zbytečné, když se narodil on. Jako baviče na firemní večírek bych ho klidně zavolala – když už budou všichni napůl sjetý a bude jim putna, co se to hemží na jevišti. Doufám, že to už nikdy CT nebude reprízovat. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak mu někdo může za to platit, aby si pak prdel vozil v luxusních bourácích. Ten člověk se jen cpal do televize, aby ukázal své ego národu. Dneska smrdí někde na Barrandově. Klady: nejsou, nebudou a nevedeme. Zápory: celý pořad je podělaný + jméno Vladimír Hron + vypadá jak Ježibaba + katastrofa poslouchat staré fláky v Hronově obsedantním podání + nejhorší revival Queen, co jsem měl možnost vidět. 0% ()

majky19 

všechny recenze uživatele

V podstatě pořad na stejné brdo jako relace "Jsou hvězdy, které nehasnou". Rozhodně to nebylo špatné, ale těchto pořadů i napříč různými soukromými televizními stanicemi vznikla na počátku nového milénia opravdu nepřeberná řada. V každém případě produkce České televize z toho podle mého názoru vyšla ze všech stanic nejlépe, zejména pak po kvalitativní stránce věci. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, nebuďte na něj zas tak „zlí“…Vladimír Hron se ve svých počátcích skutečně snažil pobavit diváky a to se mu mnohdy i dařilo. Některá jeho hudební vystoupení se vydařila na výbornou, jiná byla trapná. Jeho smůla však byla, že později začal být čím dál trapnější a stále více lidem lezl na nervy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama