Reklama

Reklama

Peter and Vandy

Trailer

Obsahy(1)

Príbeh jedného úplne obyčajného heterosexuálneho vzťahu riešiaceho všedné každodenné problémy i triviálne záležitosti od samotného začiatku až po koniec a opäť na začiatok (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Lvegas 

všechny recenze uživatele

Abych byl naprosto upřímný, párkrát jsem se v tomto snímku ztotožňoval s hlavním představitelem Peterem, hlavně co se týče chování v konfliktech a způsob jejich řešení:/. Film nenudí a v rolích těchto dvou zamilovaných se možná uvidí i mnozí z Vás. Herecké výkony hlavních představitelů zaslouží pochvalu. Závěrečný song je třešničkou na dortu! ()

Monika22 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi nezasáhl film jako tento. Hercům jsem věřila snad úplně vše a ještě dneska nechápu, co na mě tolik zapůsobilo, ale za mě 100%. V několika scénách jsem se viděla. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som si myslel, že čo to je za chlapa, ktorý lezie babe do postele v ponožkách a je otravný, že by som mu hned najradšej pritankoval jednu, alebo, ked ona sa snažila byť milá a on bol taký neuveriteľný kokot arogantný, ale časom som zistil, že to robí všetko ten strih, ktorý mi vadil a na ktorý , ked som si zvykol, tak som vedel, že inak by som si to ani nedokázal predstaviť. A ako tu už kolega Lvegas spomenul, ten song na konci len umocnil moje pocity z tohto filmu, a preto dávam 4* . ()

Anniem 

všechny recenze uživatele

Teď jsem to dokoukala a ačkoli mám tento typ filmů ráda, tak můžu říct, že jsem si ho pouštěla po částech asi na pětkrát. Naprostá a šílená NUDA a ztráta času...prolínání časových rovin, které pořádně nedává smysl, naprosto necharismatický a nesympatický herec v hlavní roli. Dvě hvězdičky jen díky herečce v hlavní roli. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama