Reklama

Reklama

Suki na mono wa suki dakara šó ga nai!!

(seriál)
  • Japonsko 好きなものは好きだからしょうがない!! (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Poté, co Hashiba Sora dostane nového spolubydlícího, Fujimoriho Sunau, přítele z dětských dob, ze kterých si nic nepamatuje, začne ho minulost konečně dohánět. Navíc v jejich tělech se skrývá ještě jedna osobnost. Hashibova si říká Yura a Fujimorova Ran, a ti dva se milují, z čeho vyplývá, že ještě budou problémy... (Zíza)

Recenze (5)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to stupidní. Se samýma klukama, holku nezahlídneš. Ale já jsem něco takovýho potřebovala. Vypnout, co vypnout, zahrát trochu dementúru a smát se tomu, nebát se toho trochu pofidérního příběhu. No, každopádně jsem byla zvědavá na tu jejich minulost... :-) Návíc poslední dobou můj zájem o shounen-ai stoupá, takže z toho hlediska jsem spokojená. Horší tři. ()

Idaho odpad!

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejhorší shounen-ai, jaké jsem kdy viděl. Tradičně nudný příběh ztráty paměti (děsivého tajemství) a tajemného přestupšivšího studenta do chlapecké školy s plochými charaktery a hnusnou audiovizuální stránkou mi nedává možnost hodnocení jiného nežli odpad!. Ach, jeden klad by se našel… „Sukisyo“ má jen dvanáct dílů. Promiňte poněkud krátký komentář, ale na toto je opravdu škoda plýtvat slovy a taky už je tomu déle než rok, co jsem to viděl, a nechci, ale opravdu nechci na to vzpomínat. ()

K.a.r.i.n 

všechny recenze uživatele

Nakonec zvyšuju o jednu hvězdu, protože jsem u toho chytala nehorázný záchvaty smíchu (sice teda na místech, kde to tvůrci ani náhodou nezamýšleli... většinou u "depresivních" scén z minulosti, dlouhých tajemných pohledů a pak u jednoho flashbacku, kdy jsem si říkala "to je ale roztomilá blondýnka" a on to byl malej Matsuri :D). Jo a nemůžu si pomoct, ale poslední díl se nesl v duchu těžké tvůrčí krize (ono teda nějak moc originality nebylo ani v těch ostatních, ale závěrečná epizoda byla fakt něco). Koukat na to znova rozhodně nehodlám, každopádně tohle - ehm, píšou tady "drama", tak nevím - mě rozesmálo víc jak některé komedie. Za to teda ty 2*, ale jestli chcete objektivní hodnocení, jednu hvězdu si tam umažte. ()

sans.sourire 

všechny recenze uživatele

Sukisho mi úplně nesedlo. Příběh vlastně ani nebyl vůbec špatný, obzvláště ke konci, jenže jeho zpracování se mi vůbec nezamlouvalo. Po celou dobu sledování jsem byl vlastně zmaten či někdy toto anime neudržovalo mou pozornost, tudíž mi dost věcí uniklo. Ale musím říct, že poslední epizody obsahovaly nespočet pocitů, což o trochu zlepšilo mé hodnocení. Anime to nebylo špatné, ale mohlo být zpracováno o hodně lépe. 7.1/10 ()

Reklama

Reklama