Reklama

Reklama

Machina

(studentský film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2004, 9 min

Režie:

Jan V. Sacher

Scénář:

Jan V. Sacher

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokumentární film jako jeden z neúspěšných pokusů o portrét smrti. Portrét strojvedoucího pražského metra. Jeho nenaplněné sny (o romatické práci strojvedoucího na dráze) a jeho koníčky (stavění modelů vláčků a hraní si s mašinkami) versus zkušenost, která mohla změnit jeho život, ale nezměnila. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

RickyFitts 

všechny recenze uživatele

téma super, kamera občas taky, zvuk parádní, jinak je samozřejmě vidět, že to je školní práce a jako celek to úplně nefunguje, a např. ten text působí zbytečně a spíš ruší... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelná ptákovina, která nestojí za pozornost. Pro autora bych měl tip na další film: natočte dokument o řidičích autobusů, kteří denně vozí lidi od metra do IKEA a zpátky, to musí být taky super adepti na cvokhaus. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příjemné posezení u piva se zkušeným řidičem metra. Mluví o své profesi, nic o jeho životě se nedovíme. Dnes už je v důchodu. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Doprovodný text mě docela zaujal, ale určitě se celé téma mohlo lépe rozvrhnout, takto se během krapet prostoduchého vyprávění strojvedoucího na ty poměrně hluboké myšlenky nedalo pořádně soustředit. (50%) ()

Monyfik odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu duchaplné rozjímání stýce, kterého člověk hodně dlouho neviděl. Tyto natočené dokumentární bláboly, rozvahy, povídání, vyprávění našich budoucích "režisérů" famu stojí opravdu za ztrátu času. ()

Reklama

Reklama