Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka se probouzí v rakvi, s traumatickým poraněním hlavy a s tím spojenou ztrátou paměti. Vzápětí jí rychle dochází, že byla unesena vyšinutým sériovým vrahem, čímž pro ni začíná nová noční můra. Musí totiž přežít noc v odlehlém venkovském městečku, přičemž onen technologií vyzbrojený, maskovaný maniak, jí vytrvale půjde po krku. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (103)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Už mě to nebaví, kikina uteče vrahovi, on po ní jde, cestou masakruje co potká, na konci to nějak dopadne...motají se tam jak banda ožralých králíků, všude je to daleko, telefony nefungujou, mobilem disponuje jenom vrah (asi je z bohatý rodiny), počítačovej expert má připojení na síť ale není schopnej zatelefonovat a všemu vévodí silikonová, úplně blbá a úplně nesympatická Bobbi Sue. A Lena tam hraje dohromady jenom 10 minut! Kvůli ní jsem na to koukal! Hanba! Ty dva puntíky jsou jenom za poměrně povedené mordy. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Škoda, zase další kus s promrhaným potenciálem... A přitom tak pěkně začal... Uvodní půl hodinka je perfektní, atmosférická, napínavá a patřičně brutální... Ale pak, jakoby tvůrcům došel dech... Atmosféra se vytrácí, postavy se chovají jako idioti s IQ šumící trávy (to co předvádí je opravdu neskutečné) a co všechno vrah ustojí, začne jednomu po chvíli taky lézt na nervy (že zdraví Michael M.)... Nebýt skvělého gore a sympaťáka Kevina Cagea, řadil bych Laid to Rest mezi podprůměrné slashery, kterých se v poslední době rodí jako hub po dešti, takhle alespoň průměr... ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Robert Hall opravdu umí, o tom jsem se přesvědčil v jeho internetovém seriálu Fair Clinic. Kdykoliv příjde na scénu maskovaný zabiják, má film zatraceně pořádné koule. Občas krásně zakouzlí s hudbou a nějakým efektním vizuálem. Ale 70% filmu je blbost - pořád se někam pochoduje, řeší ne moc podstatné věci ... vlastně tom uchybí jako celku tah na branku a kvalitní scénář. Těším se na další rejžovy kousky, ten chlap to v sobě má. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne se mladá dívka probouzí zavřená v rakvi - aniž by tušila, jak se sem dostala. Když se jí podaří dostat se ven, zjišťuje, že se stala obětí úchylného psychopata, který unáší dívky z různých krajů a baví se jejich rozřezáváním na prvočinitele. A protože to není nic příjemného, tak si to naše hrdinka ráda nechá ujít. Za pomoci blízkého souseda (postaršího invalidy) a mladého klučiny musí celou noc odolávat útokům sadistického vraha, který se nezastaví před ničím ... Po přečtení komentářů jsem se docela těšil, zajímavých krváků není nikdy dost. Což o to, krve přináší film přehršel, ale s tou zajímavostí už je to horší. Když si divák odmyslí to zabíjení a bujaré poprsí hlavní hrdinky, tak ve filmu nezůstane nic, co by se dalo pochválit. Všichni se chovají dost potrouble (ač mají k dispozici nejedno vozidlo, se kterým by mohli zmizet - tak neustále pendlují mezi pohřebním ústavem a okolníma barákama, ač by měli zdrhat co jim nohy stačej, tak neustále někde posedávaj a rozebírají svoje vnitřní pocity). Sice se říká, konec dobrý všechno dobré, ale konec se tady extrémně nevyvedl (a nebo jsem (zase) nepochopil scénáristovy myšlenky).. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám být alergickej na tyhle filmy, kde někdo vraždí a jediný co to umí ukázat, jsou akorát krev a vnitřnosti..čim časteji to vídám, tim víc už mě to sere..to je jak čumět každej den na stejně špatný porno. Ať si to jdou tvůrci hodit..tohle je klišé až to bolí a ten vrah může mit třeba masku z hoven, vůbec mě to nezajímá, když postavy uměj jen umřít, řvát a kecat nezajímavý hovna. Polibte mi prdel. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lokalitě Annapolis v americkém Marylandu. (Terva)
  • Robert Hall je zároveň majitelem studia na maskérské efekty "Almost human", které vytvořilo i krvavé efekty do tohoto filmu. Veškeré masky jsou vyrobeny ze speciálního silikonu, vyvinutého přímo pro potřeby maskérů. (Veleknez)
  • Ve scéně okolo 20. minuty, kdy je zabit Johnny (Johnathon Schaech), je Cindina (Lena Headey) sestra na obličeji pocákána krví. V některých záběrech má však obličej čistý. (Terva)

Reklama

Reklama