Reklama

Reklama

V tvrdých a neúprosných ulicích New Orleansu musí řešit detektiv Sean Riley brutální vraždy a zároveň se snaží vypořádat se ztrátou svého syna a ženy. Během vyšetřování však začínají vyplouvat na povrch podivné skutečnosti, vedoucí ke znepokojivé minulosti zdánlivě obyčejné drogové mafie... (oficiální text distributora)

Recenze (121)

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Mne osobne to v niekoľkých momentoch pripadalo že má ten film 3 hodiny ale nehľadiac na neskutočne nelogické záležitosti, ktorých tu bolo neskutočne veľa aj na tento typ B-éčkovej akčnej řežby, je to celkom príjemná krvavá prestrelka, ktorá určite žiadneho chlapa neurazí. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak si přestavuji akční film. Co má zápletku-vyšetřování, ale hlavně nekompromisní souboje a přestřelky. Té touhy o spořádané rodince a naivních keců tam taky tolik není a snímek nedělá z diváka zajatce sentimentu. Akorát tam mohlo být méně toho brutálního mučení, jsem přece jenom citlivá duše. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Takové rozhodování mezi 3* a 4*, ale nakonec tu čtvrtou dám, neboť jako akční výplachovka to funguje dobře. Příběh není bůhvíco, ale není to úplně blbé a má to vynikající drsné akční scény. Přehledně natočené, nekompromisní a krvavé. Hlavní hrdina je celkem sympaťák, ale až velmi moc zkušený a mající štěstí, když dokáze vyváznout z několika přestřelek proti početní přesile, ale zas tak moc to nevadí. Na zabití volného večera pro oddych ideální. 6,5/10 ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Čistá náhoda mi priplietla pod nohy tento film a charizmu Johnnyho Stronga. Veľmi výdatný akčňák, ktorého modré podsvietenie si neviem celkom vysvetliť. Ale šlo sa v zabehnutých koľajách starých akčných krimošiek avšak v modernom šate. Ak od filmu zakaždým nečakáš, že Ťa duševne obohatí, tento Ťa podľa mňa k spokojnosti pobaví. A ako som spomínal. Ten Johnny je fakt dosť hviezdny materiál. Pre zaujímavosť do svojich filmov sám skladá hudbu. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Strong look like spevák Maroon 5. Celý film som mal tento pocit. Dej zaujímavý, možno zo začiatku trochu nepriehľadný, ale časom sa rozuzlí. Prestrelky kvalitné, akcia pekne dávkovaná. Škoda, že takýchto filmov je v poslednej dobe požehnane. Pokazil to hlavne digitálni oheň. 2 z 5 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dal by som 4* ale s filmom jeden vážny problém. Sean Patrick Flanery má čierny pás v karate aj jiu jitsu. Nepredvedie z bojových umení nič. Ďalej. Bas Rutten legenda MMA. Tiež nepredvedie takmer nič. Aj Johnny Strong má bohaté skúsenosti s bojovými umeniami a využije ich na pool plynu v jedinej scéne. Preto s dávam otázku. Na čo brať do akčného filmu martial arts borcov keď ich bojové schopnosti ostanú nevyužité. Škoda. Inak je to super béčková strielačka. Akcia drsná dobre spravená. Trochu tu dýcha nedostatok rozpočtu, ale nejak vážne to nevadí. Pár slušných bitiek naviac a išiel by som o hviezdičku hore. ()

Nightlysin 

všechny recenze uživatele

Akční béčko jako vystřižené z osmdesátek, jen v moderní áčkové stylizaci. Obsadit Johnnyho Stronga (ani není ve zdejší databázi) do hlavní role byl asi geniální ekonomický tah - přitáhneme k tomuhle filmu fanoušky kapely Operator a ještě dostaneme soundtrack zdarma. Komu záleží na tom, že je to herec na baterky? Všechny dialogy jsou retardované, naštěstí to dokáže vyvážit správně naturalistická akce. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný film. Všechny ty přestřelky a mlátičky mi přišly strašně reálné. Jediné čemu musím ubrat jednu hvězdu, a to nesmyslný výbuch plynu v budově, kde jsou otevřené dveře a všechny okna dokořán. To by musel plyn utíkat několik hodin a ne minut, aby došlo k výbuchu. Na tyhle scény už jsem mírně vysazený. Jinak docela pěkná podívaná, dostatek akce, střílení, mrtvých (dobrých i těch zlých), stopáž tak akorát. Nenudil jsem se. 75% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a dostal jsem pěknou dávku drsného thrilleru s neokoukaným Strongem. Konfrontace bývalého delťáka, t.č. NOPD, s žoldáky je velice zdařilá. Možná kdyby se navýšil rozpočet a vynechal nějaký ten patos, tak by to bylo lepší. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Pár standartních přestřelek a jedna poměrně dobrá pěstní bitka. Zabalené v tisíckrát vyděném hávu, všechno je takovej klasickej průměr, žádne úderné scény nebo dialogy co by člověka posadili na řiť. Oceňuju, že je akce natočena docela poctivě, bez zbytečných "cool" spomalovaček, ale já preferuji radši pořádnou bitku. Slabší tři. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na možnosti produkce jde o velice povedené akční krimi, kterému nemám moc co vytknout. Zápletka není sice originální, ale má spád, pořád se něco děje a není vůbec trapná a naivní, jak v těchto béčkových vodách bývá zcela běžné. Akce mě pak vyloženě sedla, je jí hodně, má grády, je poměrně i dost nekompromisní a syrová, což také vítám, choreograficky je též zvládnutá velice dobře, což znamená přehledně a efektně a samozřejmě svou významnou roli sehrálo i herecké obsazení, kdy Johnny Strong (jinak úžasné jméno pro představitele akčních hrdinů :-) ) je sice fajn, ale asi právem se z něj nestane nikdy herecká hvězda, neboť sympaťák to je velký, ale co do výraznosti a charisma, tak nemá moc co nabídnout. Ovšem záporáci v podání bratrů Mandylorů, to je jiná káva, exkluzivní sestavička, která mě moc bavila a filmu hodně pomohla. Hříšníci a svatí je tak zkrátka poměrně neznámá podívaná, která si svou pozornost ale jistě zaslouží, jde v podstatě o jednu velkou, zábavnou jízdu, kdy se pořád něco děje a já se prostě u toho fakt dost dobře bavil. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Někdy bohatě stačí sympatický ranař a ten správný výběr hřiště...Johnny Strong je přesně ten případ a New Orleans s traumatem Katriny tím správným místem...Poctivé, přímočaré, nešetřící palebnou silou...Jeden pak tomu promine i vítězství obyčejné pistole proti těžké kavalérii... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jojo takových přestřelkových filmů najdete hodně, to se musí nechat. Dva klaďasi stojí proti mafiánským drsňákům a přestože je to občas stojí pár deci krve, jdou si tvrdě za svým - za pravdou a spravedlností. Jenže ono je to tak nějak dobře a celkem líbivě natočený, že odpustíte částečně i ty blbosti kolem, vypnete mozek a podíváte se na takovej thriller úplně bez problému. Stopáž je akorátní, nebylo tam co protahovat (naštěstí si to tvůrci uvědomili), takže ve výsledku mírnej nadprůměr se třema hvězdama. ()

Reklama

Reklama