Reklama

Reklama

V tvrdých a neúprosných ulicích New Orleansu musí řešit detektiv Sean Riley brutální vraždy a zároveň se snaží vypořádat se ztrátou svého syna a ženy. Během vyšetřování však začínají vyplouvat na povrch podivné skutečnosti, vedoucí ke znepokojivé minulosti zdánlivě obyčejné drogové mafie... (oficiální text distributora)

Recenze (121)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Akční béčko „direct-to-dvd“, co (nejen) u nás prosvištělo éterem bez povšimnutí - což je nehezké a nesportovní! Na druhou stranu se moc není čemu divit, jde o drsnou podívanou (defakto bez děje) co nemusí zdaleka sednout každému (upalování zaživa, ustřelování hlav a hektolitry krve sou na minutovém pořádku), ovšem akce je exkluzivní (kulkami a výbuchy se nešetřilo), to vše navíc s vynikajícím, charizmatickým (a v podstatě neznámým) borcem v titulní roli (Johnny Strong). Patříte-li k milovníkům žánru a nevadí vám trochu toho kečupu navíc, pak budete chrochtat blahem. Obrovský překvapení a nadupanej akčňák jaxviňa! Více info viz moje recenze ZDE ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinase asi přenesl z osmdesátých let, kdy nebyli tito hoši placeni od hodiny, ale od počtu výjezdů koronera. Veškeré zatýkání a vyšetřování probíhá stylem - varovný výstřel do hlavy. Koukatelné béčko bez mozku. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Začínám přicházet na chuť "gangsterkám"...Co přicházet na chuť, být tento film sud kvalitního alkoholu, objednávám pro celou hospodu, placení neřeším a nebude trvat dlouho a budu zkoumat podlahu pod stolem velmi intenzivně a zblízka :) ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Tento film vděčí mému vysokému hodnocení především svým akčním scénám, které se nesou v duchu "starých dobrých" akčních scén přelomu osmdesátých a devadesátých let. Akce je přehledná, dostatečně dynamická a patří mezi to lepší, co se v posledních letech v klasicky střižených akčních filmech objevilo. To znamená žádné digitální vylomeniny, žádné extra nepřehledné detailní záběry (kamera si drží dostatečný odstup) a žádný superdivoký střih. Příběh sám připomíná béčkovou verzi Smrtonosné zbraně a béčkově působí i zbytek filmu - herecké výkony a dialogy (pořád je to ale naprosto jiná liga než třeba v Seagalovkách a Vandammovkách). Sympatické postavy a kvalitní akční scény alespoň trochu vytahují Sinners and Saints z béčkových vod a zaslouží si pozornost. 90% ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Film si na nic nehraje a že je tohle debilita na entou neváhá sdělit hned ze startu.To co předvede Coates s odznakem by snad neudělal ani fízl a já věděl,že je zle (''Dávejte si pozor.Tihle hoši nemají co ztratit'').Ten krásný chlapec v hlavní roli hrající Jásona Stathama byl taky šíleně uvěřitelný a prorokuju mu zářnou budoucnost gaypartnera Stevena ''levné DVD'' Seagala.Costěj alias Ježibaba Mandylor opět hraje dřevorubce,ale tentokrát mnohem méně šikovného.Trapné horem i spodem a viděl bych to tak na 4 procenta. ()

Med_Tw 

všechny recenze uživatele

Nic světobornýho, ale po delší době lepší akčnák. Kam se na to v poslední době hrabe Jason Statham. 70% ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Konečně zase jednou pojízdný akční nářez, který sice ztrácí logiku věci, snaží se obsadit zbytečně moc "hvězd" a celkový dojem je až moc klišoidní. Jsou to však právě akční scény které tu probíhají na každém rohu a udržují diváka částečně ve střehu. To mu lehce pofouká jeho bolavé srdíčko. Je samozřejmě jasné, že všechno se odehrává v oblečeném americkém kabátu, ale vypusťte všechny smysly, a jen dýchejte. Jako jednorázová jednohubka neuškodí. ()

mackey 

všechny recenze uživatele

Nejlepší akční jízda nejenom minulýho roku. Nevím, jak se to takhle mohlo podařit, ale je tam od všeho přesně tolik, aby mě to ani na chvilku nenechalo zapochybovat. Ani trochu víc, ani trochu míň. Pětka s díky. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Sice trochu zmatený děj ... někdo chtěl děj složitý a poutavý ... je pak ale spíše zmatkovitý ... ale ty přestřelky umí Kaufman na jedničku. V málo filmech se mi na ně tak dobře dívá. V tom je kovanej, to jo. A Johnny Strong je v roli dobrej. To mě taky překvapilo. ()

Harts 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám akční thriller, jak má být, v táhne do děje a nepustí až do konce... pěkná kriminálka, i když vím, že pro některé toto bude ohraná zápletka... neokoukaní herci, skvělé výkony, s omezeným rozpočtem, na jedno kouknutí paráda. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky tak amatérské a příběhově plitké, že to u mě stěží dosahuje na 50%. Film přece není jenom o střílečkách ... ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Mám nutkanie dať plných 5*, ale musím dať priestor aj objektivite. Fajnová porcia luxusnej akcie. Súboj na nože, úplná balada. Spomenul som si na oldschool buddy akciu v čele so smrtonosnou zbraňou. Johnny Strong je absolútny masér a ten to film si dal ako malinu. V živote som o tomto bušičovi nepočul, ale chcem viac! Po akčnej stránke skutočná lahoda. Konečne som si mohol poriadne užiť akciu ako za starých čias, keď sa ešte nehralo na efekty a guľometný strih. Veľká spokojnosť. ()

SuperFigo 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo naprosto úžasné. Akční film, ne, nejakčnější film, co jsem snad viděl. husí kuže mi po těle běhala ještě dlouho po závěrečných titulcích. Hudba krásně podtrhávala celou atmosféru. Aaa, tohle si musím pustit ještě několikrát. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Detektiv Sean Riley je slušnej a poctivej člověk, ale jakmile se začne někdo srát do něj, jeho rodiny nebo přátel, změní se v nemliosrdnou mašinu smrti. Myslim, že ani nemusim dodávat, že jde o akční béčko. Příběh je, jak bývá zvykem, přitaženej za vlasy a vytrženej z reality, nicméně je pořád lepší, než klasickej béčkovej standard. Navíc je snímek po technický stránce slušně nakroucenej. Co se akce týče - přestřelky jsou asi čtyři a jako bonus je tu jedna kratší pěstní bitka. Hlavně při poslední přestřelce jsem se neubránil vzpomínkám na Komando (jeden chlap, co postřílí několikanásobnou přesilu). Ale nakonec se na film koukalo se překvapivě dobře a Costas Mandylor nebyl jako záporák uplně marnej. Přesto, že snímek spadá do kategorie shlédnout a zapomenout, hodnotim ho jako lepší průměr za tři silnější hvězdy. ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Pokud od tohoto snímku čekáte něco jiného než akci, běžte rovnou hledat jinam. Kdo ale čekal parádní a brutální akční nářez, má před sebou film, který obsahuje vše důležité - charismatického hlavního hrdinu (Johnny Strong), hromadu střelby, nějaký ten výbuch, plno mrtvých záporáků, sem tam vtipnou hlášku a happyend na konec. Jediné, co mě mrzí, je, že skvělá Jolene Blalock tu má jen nepříliš šťastnou mini roli a stejně tak i Kim Coates :( Nicméně abych to shrnul - pokud máte rádi akční snímky, Sinners and Saints vás rozhodně nezklame. ()

Reklama

Reklama