Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel vyrazí do tasmánské džungle pátrat po osudu sestry jedné z nich, která tam před několika lety zahynula. Naneštěstí ostrov sloužil v minulosti jako vězeňská kolonie a jeden z vězňů byl kanibal... (xxvasa)

Recenze (51)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ultralevná televizní srágora, na kterou jsem byl zvědavej jenom kvůli roli hustýho týpka z These Final Hours, a on tu přitom hraje takovýho slizskýho blbečka. Tak nic... Předvídatelné, nudné, kopírující Wolf Creek, zbytečné. Nejvíc tak paradoxně pobavily hrozné amatérské titulky: "We should find some bar and have a couple of shots. You need a double." aka "Měli bysme najít bar a dát si pár panáků. Potřebuješ dvojníka." Jo, a abych nezapomněl, tak ještě příklad jedný parádní scény: chlápci přijdou na místo, kde se všude po zemi, regálech a stole válí kusy masa, kostí a dalších príma mňamek. S kyselým ksichtem oba asi pět minut slídí kolem, a pak se jeden z nich zamyslí, a smrtelně vážně pronese: "Kámo, nevíš, co to tady tak hrozně smrdí??" Jdu si radši fakt pro jistotu vygooglit, jestli to nedostalo Zlatou malinu 2008. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnohých. Subžáner ,,hixploitation,, má priaznivcov, aj odporcov. Odporcov zrejme z radov ,,vidlákov,, nespokojných z ich ( takmer ) reálneho prednesu masám. Verím, že to nerobia, špinavý a negramotní ale sú, to jest fakt. Tento ďalší ´´jeden z mnohých´´ je celkom napínavým a tajomným prírastkom do rodiny ,,hillbillies,, spektáklov, nešetriaci krvou a násilím. Netreba veriť filmom, treba veriť v to, čo ukazujú. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dying Breed by nemusel být vůbec špatným filmem, kdyby se v polovině nezvrtnul do totálního chaosu a divák zmateně nemusel pobírat, o co vlastně jde ... Začíná to výborně spíše jako raritní subžánr "survival horror" ve stylu Deliverance/Vysvobození (1972) nebo hodně okrajový, ale špičkový Rituals (1977) ... To je do poloviny v pohodě ... Výborné prostředí, příroda, burani, buranská osada, nepříjemný pocit z neznáma, tajemna a všudypřítomného nebezpečí ze strany místních vesničanů ... No jenže pak se film rychle změní v masakr, který má dost špatný střih a my vlastně nevíme kdo co komu a proč ... Jen víme, že ten a ten hrdina "ubyl" a byl pravděpodobně snězen ... Akční scény tedy právě nic moc, gore také nic moc, hodně střihu, nic moc není vidět, násilí není vidět vůbec ... a nakonec zas zde máme to už fakt DEBILNÍ téma "zachování rodu", na které jsem ten den narazil už v Plague Town (2009) ... Nevím, co s tím teď všichni tvůrci horrorů mají, začínám na to být alergický ... Dying Breed je lepší horror než Plague Town, ale i tak jej hodnotím stejně, ta druhá polovina prostě tvůrcům nešla a kdyby nechali film na úrovni pomalu vyprávěného, tíživého horroru, udělali by lépe. Takhle je to průměrný horror, zábavný, ale žádná pecka ... ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Náháněčka v Tasmánii z kanibalama co rádi páje. Tady nebyl prostor pro nudu a je to prostě klasická zápletka. Někam se přijede někoho hledat nebo něco a postupem času po Vás někdo jde. Pak zjistíte, že je to magor co rád lidi a vlastně taky to, že zbytek jeho rodinky jsou lidi co jste potkali předtím. Sem tam nějaká vraždička a pojídání lidských ostatků prostě super dovolená. 60% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto filmu spočíva v príliš nezáživnej a nudne natočenej prvej polovici. Tá druhá je už lepšia po atmosferickej aj strihovej stránke, no stále mi z toho vychádza len priemer. SPOILER* Až na scénu, keď priatelia nájdu mŕtvu babu s urezanou nohou vysiacu na stožiari, film neponúka nič originálne, či podobne zaujímavo vyhrotené. SPOILER* Samotný záver už dokopy nemal čo ponúknuť, okrem skvostne sa škúliaceho Leigha Whannella, ktorý už v Sawke dokazoval, že vystrašené pohľady vrhať skrátka vie. 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • První verze plakátu k filmu byla zakázána kvůli nekompromisně brutálnímu motivu. [Zdroj: Týden.cz] (warner)

Reklama

Reklama