Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediná dívka čelí apokalyptické budoucnosti lidstva.
Je tomu již dvacet let co jaderné exploze málem vyhladily lidstvo. Ti co se zachránili žijí v podzemí a nad pokračováním lidského rodu visí velký otazník. Sarah je obyčejná dívka, která otěhotní – po patnácti letech je tak prvním člověkem, který by mohl počít další pokolení. Ale dříve než Sarah porodí svého potomka, musí cestovat za hranice Jižního koridoru, přes zakázané pustiny a zdecimovaná města.
Pomocí radiostanice se spojí s dalšími co přežili. Bohužel ne všichni mají dobré úmysly. Skupina tak musí nejen stanovit nové hranice, ale také čelit nečekanému zlu a zachránit tak budoucnost lidstva. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

20 let poté je vskutku apokalyptická záležitost. Nikoliv však dějem a zpracováním, ale pro diváka.... Obsah značně lže a DVD cover také. O nějakém průjezdu zakázanými pustinami, či dokonce zdecimovanými městy tu nemůže být ani řeč... Většina děje se odehrává kdesi na smeťáku, kde na rozhrabané zemi leží: 2 orezlé karoserie osobních aut, 8 barelů - z toho dva převrácené a jedna sekačka na trávu bez koleček.... Z tohoto pohledu diváka až mrazí. Když si představím jak to tam muselo vzkvétat než děsivý atomový výbuch napáchal toto....Kam se poděl zahradník ? . No děs. Diváci co viděli The Road, 28 dní (či týdnů) poté či Já legenda - utrpí patrně šok. Zatímco u Road byly australské housličky Nicka Caveho geniální, zde nás provází většinu děje otravná country. No abych to shrnul. Děj strašný, herci nesympatičtí, filozofické kecy jsem nepochopil a břichomluvci s loutkami mi přišli oba dost úchylní. Z apokalyptické krajiny uvidíme na začátku zmíněný smeťák, jeskyni a v závěru kolonu opůštěných aut na dálnici (lehce poprášených) a na horizotu digitální okouřené mrakodrapy....Při vjezdu hrdinů do města tvůrci vše raději zahalili do mlhy. Dýmovnice asi vyšla levněji než práce nějakého amatérského grafika co si doma na kompu dělá 3D krajinky... Jestli chcete vidět film o světě po jaderné válce a těch co přežili, sáhněte kamkoliv ale jinam. Tohle totiž nemusíte přežít vy. Stoprocentní - ODPAD. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

:) Proč se tyhle filmy točí? Nechápu. Nebyla to taková matlanina abych se snížil na odpad, ale jinak teda matlanina totální. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhrabal jsem v mé zásobě originálních DVDček tuhle záležitost. Neskutečný paskvil o ničem. DVDčko jsem úspěšně skartoval! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Po hodine sledovania sa mi čoraz častejšie natískala otázka, o čom to vôbec bolo? Absolútne nezaujímavý príbeh, nudní herci, proste všetko zle. Odomňa jedna hviezda aspoň za tú postapokalyptickú atmosféru, ktorá mi nejakým vzdialeným spôsobom pripomínala moju hernú srdcovku Fallout. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Opravdu silně trapná a přiblblá záležitost, s nemožným scénářem, s nemožnými dialogy a rádoby významnými hláškami, s nemožnými herci, s výpravou na úrovni béčkové tv inscenace a nasáklá slizkým pathosem. Nemusím psát komentář ke každé srajdě, ale chtěl jsem si trochu ulevit, než to smažu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

ASI naozaj dávam 1 medzihviezdnu star, len za propagačný plagát, pretože tento paskvil bol napísaní v letargickom rozpoložení. Nuda a skúška o presah, ako svet funguje po apokalypse, je zúfalo rozvláčny aj na ploche tej strašnej hodiny aj pol. Hold, kde nie sú prachy, občas pomôže tvorcovská kreativita. A občas vznikne film, na ktorý sa dá pozerať iba s hydroxyderivátom v krvi. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Z námětu by se dal vykřesat parádní akční příběh, ale Jim Torres natočil parádně nudný paskvil. DVD Edice se zase jednou moc pěkně vytáhla. Člověk aby se bál sáhnout po jejich filmech. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Postapokalyptická pseudobalada. Příběh, který není příběhem, o cestě, jejíž smysl je nejasný, s podivnou bandou pološílených lidí s nečitelnou motivací, a to všechno zahrnuto spoustou faktických nesmyslů na jedné straně a neuvěřitelně stupidními dialogy na straně druhé. Ach jo. ()

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Obal DVD a apokalyptická téma sľubujú zaujímavé dobrodružstvo, no skutočnosť je iná - ide o neuveriteľne nudný film. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Jde si takhle Jim Torres zaplivanou brooklynskou ulici. Najednou spatri na chodniku psi lejno a ihned dostane napad. Natocim film!!! A bude presne o tomhle!! .............. spasny napad a me nezbyva nez zatleskat uzasnemu tvurci. A jelikoz jsem videl Foresta Gumpa jsem rad ze jsem videl i druhy pol filmoveho sveta a uz muzu jit v klidu spat s hrejivym pocitem ze jsem videl uz opravdu vsechno. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Už po pár minutách filmu mi bolo jasné, že sa bude jednať o B-čkový ak nie C-čkový film.Film postráda napätie, dejová línia je zmätená, pointa nevýrazná a celý film je v pokludnom tempe. Nieje to však úplne zlý a v žiadnom prípade sa nejedná o odpad ( aspoň nie vtedy ak sa človek nad filmom trošku hlbšie zamyslí ). Ale netreba čakať žiadnu akciu je to len obyčajný príbeh, ktorý v niektorých momentoch chceli zdramatizovať, ale bohužiaľ nebolo to zdramatizovanie dôstojné tohoto filmu, práve naopak hlúpymi scénami pokazili celý snímok. Škoda......a to aj napriek tomu, že som očakával úplne niečo iné ......a bol som zo smerovania filmu sklamaný......( ale oveľa viac ma sklamalo zobrazenie negatívnych postáv a ich rola vo filme, pretože to bol najslabší článok tohoto dielka). */ ** ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tak zřejmě jsem plně nepochopil příběh. Nevím, co se tam odehrávalo a herci mi přišli opravdu nudní. Jednu * dávám za to, že jsem ten film dokoukal a druhou * za jednu ze závěrečných písniček. ()

BloodMax 

všechny recenze uživatele

Scénáristům dochází už nápady, proto okopírovávají starší a úspěšné filmy stále častěji. Tento film mi připomínal Potomky lidí (těhotná žena a děti se už delší dobu nerodí) a další filmy, ve kterých vypukla atomová válka a zbytek lidstva se pokouší znovu obnovit zbytek světa. Dávám mu max. 10 %. ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. Těšil jsem se na pěkné béčkové posapokalyptické sci-fi ale takovou nudu jsem teda nečekal. Z toho dle tématu se dá rozhodně vyždímat víc, a to i z malým rozpočtem ()

bruceman7 odpad!

všechny recenze uživatele

Film z kategorie "megashit". Předložený děj je zhovadilost, postavy nesympatické (snad kromě těhotné dívky). Uvažoval jsem o * za několik pěkných tracků (které tam ten šoumen vysílal do éteru) ale ne, prostě nemůžu. A souhlasím s komentáři, kde se zmiňuje Fallout, občas mi to taky proběhlo hlavou. To je ale filmu prd platné. 0,5/10 ()

Jespi odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový post-apokalyptický film, může být větší klišé ? Blbost ve všech ohledech. 0% ()

sona123 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zněl název zajímavě (20 let - po nějaké katastrofě?), taky už spostu takových - a výborných filmů známe. Ale toto? Pár lidí je roztroušeno kdesi v krajině, postupně se sejde v jakési jeskyni, jedna z přeživších čeká dítě, proti těm hodným je tu parta těch zlých...chybí tu drama, vtip, napětí, filosofie, prostě cokoliv. Co to bylo??? ()

Reklama

Reklama