Reklama

Reklama

Desert Fury

Trailer

Obsahy(1)

Krásna dcéra majiteľa kasína v Nevade (Lizabeth Scott) sa zapletie s vydieračom (John Hodiak), napriek tomu, že sa ich všetci snažia oddeliť, vrátane policajta Toma Hansona (Burt Lancaster). (westerns)

Recenze (4)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mám slabosť pre farebné púštne noirovky (Leave Her to Heaven, či The Kiss Before Dying), ako aj pre Lizabeth Scott, pravdou však je, že príbeh nemá potrebnú dynamiku a motivácie postáv nie sú veľmi dôveryhodné. A hoc samotná Lizabeth je úplne nádherná a sexy (je tam vôbec nejaká scéna, kde má podprsenku?), herečka nejako extra dobrá nebola a rolu aj na noirovské pomery dosť prepaľuje. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Docela zajímavý barevný noir o devatenáctileté holce, která se navzdory matce zamiluje do gangstera, který kdysi chtěl její mámu a taky možná zabil svojí ženu. Bohužel to bylo trochu zdlouhavé. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tak mam z toho takovy rozpacity pocit.... Lizabeth Scott to sice slusi, Mary Astor je mila jako vzdy, ...ale to je tak asi vse. Neni nutno videt, rekl bych... P.S.: a ja osobne bych tomu nalepku "noir" teda nedal. ()

Reklama

Reklama