Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ron Weasley z Harryho Pottera a Nathan z Misfits = hlavní tahák tohoto filmu a také důvod, proč jsem si ho pustil. Bylo zajímavé sledovat tuto dvojku také v jiných rolích, než jsem na ně byl zvyklý. A musím říci, že to nebyl zas až takový propadák. Klasický příběh o dospívání a věcmi s tím spojenými (problémy s rodiči, alkohol, drogy, láska,...). Jejich duo mě bavilo. Avšak to, co bylo důvodem zhlédnutí tohoto filmu, se bohužel ukázalo jako jediný důvod, proč tento film vidět až do konce. Tudíž slabší 2* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem od snímku čekal tolik, ale co jsem dostal, to mi přišlo takové alibistické. Dva mladí muži, možná ještě teenageři, se zamilují do jedné holky a jejich přátelský vztah se rozpadne. Tohle je trochu klišé a jako jedno velké klišé je to natočeno. Ani ten drsnější konec, o kterém stejně celou dobu víme, to nezachrání. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Rupert Grint ukázal, že zvládá hrát i něco jiného než zrzka z kouzelnického světa - asi se neztratí. Robert Sheehan na druhou stranu ukázal, že dokáže snad hrát jen opravdovou osinu v zadku, jakou ovšem je už v Misfits. Ale co říct o filmu samotném? Výmaz mozku? Možná. Rozhodně si buďte ale jistí, že nic náročného to není. A jestli si na film vzpomenete ještě někdy později? Leda až někde na plátně či obrazovce uvidíte zase Grinta nebo Sheehana. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Příběh z Anglie, který se odehrává od pátku do podnělí a kde se vše točí okolo dvou velkých kamarádů a dívce,která je poslána za svým tátou. Vzniká tak trojúhelník, ve kterém jsou oba chlapci odhodláni udělat cokoliv, aby dívku získali. Rozjíždí se tak kolotoč událostí, ze kterých není úniku (drogy, vloupání atd.). A jak to asi může dopadnout? Je to hodně o přátelství a o tom, kam dnešní mládež spěje. A je to skutečně tak, jak vidíme v tomto filmu. Ale já jsem se na to kouknul z jediného důvodu. A tím důvodem je Rupert Grint. Je hodně zajímavé vidět tohoto herce v roli, kde se prohřešuje proti zákonu, než v roli Rona. A musím říct, že se mi jeho výkon líbil. A ta muzika, ta sedla. I tak ale dám 3*, i když jsou to silný 3*. Proč? Protože jsem tam marně hledal nějaký to zpestření celého příběhu, nějaký ten více zločinný akt. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem měl zase od začátku pocit spokojenosti, protože tenhle formální styl je něco, co je mi opravdu velmi blízké. Jak už tomu u takovýchto vizuálních nátěrů bývá, příběh není zrovna hanekenovský, nicméně dialogy jsou velice slušné a závěrečné rozuzlení přinejmenším uspokojivé. Za posledních pár let je to již několikátý přírůstek do kategorie teenagerských dramat, na která mají Britové prostě čuch a dokáží je točit vkusně a zároveň velmi atraktivně. Výborný soundtrack se stává již povinností a v tuto chvíli nedovedu odhadnout, jak dlouho mě filmy na podobná témata přestanou bavit :)) Prostě to má švih a šarm :)) ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Ron z Harryho Pottera a Nathan z Misfits svorně balej takovou jednu divnou buchétku, hraje jim k tomu fajn muzika... a konec je trochu vyhrocenej. Slušný, ale nijak extra strhující ani zapamatováníhodný. ()

GOtoUCSC 

všechny recenze uživatele

Už jen zařazení do tohoto žánru mi příjde dost komické.. Takže hvězdičky pouze za Ruperta a Roberta a odkazy na The Runaways... Slečna mě brutálně srala a postrádala jsem ty správné emoce, které by ze slabé komedie udělaly drama / thriller.. ()

nithiel 

všechny recenze uživatele

Sice nijak oslnivé, ale ztráta času to taky nebyla. Sheehan má svou roli otrapy nacvičenou už z misfits a i tady v ní vyniká. Grint prokázal, že asi není úplný dřevo a možná ho v budoucnu čeká i něco jiýho než HP. Jinak k ději, přešlo mi to všechno až trochu moc zavedený do extrému, nebylo to pro mě příliš uvěřitelný, a to mi dost kazilo zážitek. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je v podstate príbeh o dvoch chlapcoch, ktorým sa páči to isté dievča, a o tom, ako sa obaja snažia jeden druhého prekonať, aby na ňu zapôsobili. Samotný film bol celkom zábavný na pozeranie, dej bol v priemerný, ale diváka vtiahne súperenie kamošov. 6/10 ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Je to taký šedý priemer, žiadny vysoký zmysel v tom nevidím, teda až na tie existenčné problémy, čo tam, všetci riešia. Avšak herci boli skvelí a kamera a hudba úchvatné. Najmä kontrast farby vlasov troch hlavných hrdinov bol nádherný. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodové britské drama, s prvky komedie. Můžu říct, že jsem se i kolikrát slušně zasmál. Rozhodně bych to ale nezahrnoval do škatulky thriller, to určitě ne. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, nečekaný konec × nudné, nezáživné, rozmazlené, provokativní, uchlastané, uhulené, zfetované, rádoby drsné. V tomhle filmu měl někdo vyloženě problém. Slečnu "rodiče mě nemají rádi" a pana "rodiče nemám a rád fetuju a dělám problémy" bych nejradši seřezala. Rupert Grint se svým výkonem nijak nevynikal, ale alespoň se na něj dalo koukat. Netuším jaká byla pointa filmu, jsem z něho docela v rozpacích. ..a jako dopadlo to jak?! ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nadstandartně dobré teen drama. Velmi slušné výkony neokoukaných mladých herců v čele s Rupertem Grintem. Nebyl to sice žádný převratý nápad, ale dobře to ubíhalo a tvořilo to v člověku takový pocit úzkosti. Velmi dobrý film, velké překvapení. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se před lety děsně těšila, ale ani už nevím vlastně proč. Po shlédnutí, vlastně už při sledování, jsem měla dost rozporuplné pocity, jelikož jsem nějak nechápala celý ten film :D Jediné co si pamatuji je výborná dvojice v podání Ruperta Grinta a Roberta Sheehana a skvělou hudbu. Jinak se jedná o nízkorozpočtový film, který bohužel měl špatné vedení. Jo a ještě jedna věc - ve filmu je skvělá scéna, která se mi zaryla do paměti - "milostná scéna" Ruperta Grinta, kdy jeho výraz, jak leží na posteli a spokojeně se culí, nejspíš nikdy nezapomenu :) ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Poutavý příběh o trojici mladých lidí. Nejdříve se zdálo, že půjde jen o předhánění se Luka s Malachym o to, kdo získá Michelle. Mě ale mnohem víc zajímal osobní příběh Luka, jeho vztah s otcem a bratrem, jeho životní situace a celkově jeho charakter. Mám v oblibě prosté filmy se skvělým prostředím, tudíž mě Cherrybomb potěšil. Robert Sheenan a Rupert Grint jsou opravdu skvělí, mladí herci, které čeká určitě dlouhá kariéra. A nedokážu si představit nic lepšího, než když vám super film podtrhuje úžasná hudba. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

První dojem po skončení filmu? Takový fakany bych doma fakt nechtěla. Nutno říct, že Rupert Grint i Robert Sheehan válí, oba dokázali ze své role dostat hodně. Škoda, že celé to téma "zkažené mládeže" je až moc přitažené za vlasy a nafouknuté do neuvěřitelných rozměrů. Kladné body naopak za výbornou hudbu a syrovou kameru. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Cherrybomb je velmi křehký film námětově. Příběh o třech puberťácích, kteří dělají pozdvižení, aby byli vidět je sice zájímavým ale nějak pro mě málo vykresleným podmětem jejich činů. Stále víc mě překvapuje Rupert Grint, ze kterého se stává velmi slušný herec. Od Dob kdy hrál Rona Weasleyho se jeho herectví stále víc zlepšuje... ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Určite to nie sú čisté 4* ale na filme som si všimol viac kladov ako záporov, tak sa prikloním k lepšiemu hodnoteniu. Významne tomu pomáhajú hlavné postavy, u ktorých cítíť chémiu, preto aj ich ľúbostný trojuholník nevyzerá ako nepodarený zlepenec náhodných ľudí. Myslím si, že o Grintovi ešte budeme počuť nielen v súvislosti s Harrym Potterom a druhý z nich, Sheenan momentálne v Misfits kope riť všetkým ostatným a jeho svojský štýl hrania mi vyhovoval aj tu. K tomu ešte sympatická blondína a trio je a svete. Originalitou, ani nepriehľadnosťou príbeh neovplýva, keďže prakticky od začiatku je jasné, že sa rútia do záhuby. Okrem hecov ho z priemeru vyťahuje dobrá hudba a to, že film príjemne plynie a za tých 90 minút sa veľmi nemáte kedy nudiť. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbenec seriálu Misfits konečně ve filmu. Cherrybomb je lehce nadprůměrné drama o dvou problematických týpcích, kteří potkají problematickou holku o kterou mají oba zájem. Takže originality to moc nepobralo a příběh je odhadnutelný. Pomalé tempo a nevýrazný konec. Přesto ale je britský film něco úplně jiného než vším prolezlý Hollywood a na jedno shlédnutí se mi to dostatečně líbilo. ()

Reklama

Reklama