Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

toushirop 

všechny recenze uživatele

Dvaja skvelý herci vo filme kde dospievajú 2 tínedžeri. Nie moc pútavý príbeh čo ale nie je podstatné lebo skôr ako dej ma zaujali reakcie Luka a Malachyho na určité podnety ktorým sú tínedžeri vystavený. A navyše dobrá hudba. ()

mashna 

všechny recenze uživatele

Film má víc než slušnej rozjezd, ale postupem času čím dál víc sklouzává k frázovitosti a samoúčelnosti. Rebelující šprt Ron Weasley s pomádou ve vlasech se prohání po městě v beatlesáckym saku a kravatě, zatímco doma na něj čeká jeho pyšná maloměstská rodinka. Ronův nejlepší kamarád se ve volných chvilkách mezi rozhazováním extáze a hulením trávy trápí doma s feťáckým tátou a starším bratrem-byznysmenem. Grint i Sheehan jsou skvělí, ale kamion průměrnosti s názvem Cherrybomb bohužel moc daleko nedotáhli. ()

Xgeno 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dílo, Rupert Grint se dostává ze své škatulky HP. Ne tak emotivní jak by se zdálo, ale to jen kvůli scénáři. Problematika adolescentů = nová nejčastější tvorba. Podobné doporučuji The skins (2007), to je o něco lepší. ()

Ajka13 

všechny recenze uživatele

Parta výrostků uspořádá párty v rekreačním středisku a skončí to vraždou. Dva týpci se perou o jednu holku...pořád dokola. Co takhle vymyslet originálnější téma? Nimcéně, je fajn vidět Ruperta jinak než v HP, i když ta patka byla hrozná! ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

dospívání je ale tragédie... hudba dobrá, ale působí to na mě dojmem "snažim se býti alternativní a zajimavý". ale nejsem ()

lukke87 

všechny recenze uživatele

Proč vidět film? Luka žere každej kdo žere Misfits a Malachyho zase všichni co hltaj Harryho Pottera. Michelle je bohužel ošklivá, ale není divu, že na ní pubertální mláďata letěj, když do sebe sypou éčka a zajídají to papírkama. Děj je bohužel i přes hromady drog a potenciály mladých lidí místo pořádnýho nášupu pomalá vleklá nuda. Robert Sheehan byl jediný důvod, proč jsem film vyhledal. Ale jednou a dost. Co si zaslouží chválu, je skvělá hudba, ale to už tu bylo... Ještě dneska se podívám po ost. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Ruper mě tady úplně překvapil! A Robert, je prostě herec o kterym sem nikdy nepochybovala! Hudba ve filmu je dokonalá a skvěle vystihuje každej moment z něj. Ale těch drog nebo vloupaček co bylo napsaný v popisu filmu sem se nějak extra moc nedočkala. Ale upřímně, ono je to jedno. ()

Reklama

Reklama