Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbenec seriálu Misfits konečně ve filmu. Cherrybomb je lehce nadprůměrné drama o dvou problematických týpcích, kteří potkají problematickou holku o kterou mají oba zájem. Takže originality to moc nepobralo a příběh je odhadnutelný. Pomalé tempo a nevýrazný konec. Přesto ale je britský film něco úplně jiného než vším prolezlý Hollywood a na jedno shlédnutí se mi to dostatečně líbilo. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Rupert oblečený do "namachrovaného" pláště s debilním účesem jen dokazuje, že jeho jediné místo je skutečně pod kouzelnickým pláštěm, kde mi ještě docela vyhovoval. Do podobných experimentů by se neměl pouštět, nebo dopadne jako filmová troska a nebude o něj nějaký veliký zájem. Ošklivá Kimberley vše ještě docela zachranuje. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se do vašeho maloměsta, kde se nic moc neděje, přistěhuje krásná mladá holka, může to s vámi udělat cokoliv. Třeba vás to i rozhádá s vaším nejlepším kamarádem a celkově budete dělat věci, které by vás do té doby ani ve snu nenapadly. Jak praví klasik, za vším hledej ženu. A v tomto filmu hlavní zápletku odstartuje právě žena, respektive mladá blonďatá slečna, která se nudí a ráda se baví. A hlavní hrdinové jí na to samozřejmě skočí a snaží se získat její přízeň za každou cenu. Film to je rozhodně zajímavý, alespoň mě zajímavý připadal. Sice zápletka byla možná trochu okatá, stejně tak jsem nechápavě kroutil hlavou, jak může dva nejlepší kamarády takhle rozházet jedna holka, že kvůli ní začnou takhle blbnout, tohle totiž ze svého života neznám a ani v pubertě mě nikdy nikdo nedokázal takhle zblbnout. Jasně, chápu, kluci zřejmě přemýšleli penisem, ale stejně by mě zajímalo, jestli tohle je vůbec reálné, ovšem pravdou je, že jako film to bylo docela koukatelné, aniž bych se nějak výrazněji nudil, navíc oceňuji originální zpracování zobrazování SMSek pro filmové diváky, a k tomu mi Rupert Grint dokázal, že dokáže utáhnout i hlavní roli a není jen tím "věčně druhým" zrzkem z Harryho Pottera. V hodnocení jsem se rozhodoval mezi třema a čtyřma hvězdama, nakonec uděluji čtyři hvězdy, protože filmů o problematickém dospívání teenagerů není nikdy dost, a tenhle film patří v tomto žánru k těm lepším. ()

nithiel 

všechny recenze uživatele

Sice nijak oslnivé, ale ztráta času to taky nebyla. Sheehan má svou roli otrapy nacvičenou už z misfits a i tady v ní vyniká. Grint prokázal, že asi není úplný dřevo a možná ho v budoucnu čeká i něco jiýho než HP. Jinak k ději, přešlo mi to všechno až trochu moc zavedený do extrému, nebylo to pro mě příliš uvěřitelný, a to mi dost kazilo zážitek. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ron Weasley z Harryho Pottera a Nathan z Misfits = hlavní tahák tohoto filmu a také důvod, proč jsem si ho pustil. Bylo zajímavé sledovat tuto dvojku také v jiných rolích, než jsem na ně byl zvyklý. A musím říci, že to nebyl zas až takový propadák. Klasický příběh o dospívání a věcmi s tím spojenými (problémy s rodiči, alkohol, drogy, láska,...). Jejich duo mě bavilo. Avšak to, co bylo důvodem zhlédnutí tohoto filmu, se bohužel ukázalo jako jediný důvod, proč tento film vidět až do konce. Tudíž slabší 2* ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama