Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 966)

molotov 

všechny recenze uživatele

Asi za to může ten hype, ale nijak extra mi to nepřišlo. Koukal jsem na to spíš proto, abych se podíval na místa, kde jsem byl před měsícem osobně. Na rozdíl od hlavních hrdinů jsem se ve Vegas smrtelně nudil. S filmem to bylo už lepší, je to docela dobrá komedie, ale výbuch smíchu jsem u ni neměl ani jeden. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě mile překvapil, nabyl pozitivní energií a po celou dobu bavil. Herci své postavy ztvárnili špičkově a typově se do svých rolí naprosto hodili. A když se k hercům přidá poutavý příběh, dobře vybraná hudba a parádní fotky tak je nejlepší komedie roku na světě. Mé hodnocení 5 hvězdiček… ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Tento film si užijú najmä tí, ktorí poriadnu opicu už pár krát zažili a veľmi dobre poznajú ten pocit, keď im kamaráti rozprávajú, čo všetko navyvádzali predošlú noc... tvorcovia celkom efektívne využili staré známe "Čo sa stane vo Vegas, zostane vo Vegas" a ja som sa dobre bavil celý film... a záver filmu? to bola čerešnička na torte ;) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jedná se pravděpodobně o nejvydařenější dílo, zpracované v podobném duchu. Atmosféra příběhu je velice příjemná a zápletka je nápaditě spletitá. Komedie je to velice vtipná, herecké obsazení fantastické a akční scény více než uspokojivé. To vše navíc za doprovodu perfektně zvolené hudby. Dále bych řekl, že zde proběhlo celkem úspěšně parodování celé řady známých filmů. Je to zkrátka jeden z těch filmů, který můžete vidět kolikrát jen chcete. 90% PS: další plusové body za fotky v titulkách na závěr ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavnej film, kterej jede podle jasně daného schematu a je poslepovanej ze scének, které samy o sobě jsou docela klišovité, ale je to tak šikovně udělané, že to vůbec nevadí. Příběh není složitej, ačkoliv se to tak na první pohled může zdát. Ve skutečnosti je to jednoduchá historka ozvláštněná tím, že je v syžetu velká mezera, kterou si divák může doplnit pouze tak, jak si to přeje režisér, který postupně distribuuje kousky informací (ale aspoň chronologicky). Některé věci mě potěšily, jako třeba účast Mika Tysona (ačkoliv Lou Ferrigno v "I Love You, Man" je větší borec). Jenže kvarteto hlavních hrdinů mi sympatické zrovna nebylo, ani ne tak hereckým projevem, jako prostě svým vzhledem. Režisér docela dobře ukočíroval fakt, že po počátečním šoku dokázal ukočírovat následující slepenec scén, který by mohl rychle omrzet. To se naštěstí nestalo a tak může všechno směřovat k povinnému happy-endu. Jo a ještě něco: není to tak ulítlé jako huličské komedie, což je pravděpodobně jeden z důvodů tak vysokého hodnocení tady (86% dle 2460 lidí). ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Dokonalé spojení chlapské síly, alkoholu a nějakých těch drog tvoří naprosto smrtící kombinaci, a tenhle film šupem posílá do kategorie must-see-again ( pozn. co nejdříve ).8/10 ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po delší době pořádně sprostá a nahláškovaná komedie, která mě dostala do křečí. Hangover je prostě něco neuvěřitelného a naprosto nečekaného...takovou nálož nemůže očekávat prostě nikdo. Ale on se ten děj odehrává ve Vegas a po brutálním ožeru se špetkou těch drog...takže se to vlastně tak nějak očekávat dá. Přidejte si k tomu bandu kámošů k pohledání (nebo taky k posrání...dement Alan a pan učitel Phil jsou fakt výborní), tygra, slepici, nafukovací prase.... a takhle bych mohl pokračovat dál a dál.... a dostanete největší humorný náser léta. Ještě bych se chtěl poklonit panu překladateli, bo takovou zásobu vulgarit nemám ani já (a to je co říct, kurva) a jeho obraty skvěle dokreslovaly už tak výborný film. A pokud by se rozdávaly ceny za nejlepší závěrečné titulky...Hangover by byl jasný favorit (BJ)!!! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Yo man, Fuck man, welcome to the Jungle! :X A nepomůže tomu ani Nip/Tuckový Badley Cooper a jinak pohodová Heather Graham. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající vtipná komedie s perfektními charaktery a dobrým scénářem. Kéž by bylo takových filmů více. Ústřední čtveřice (Alan, Doug, Stu a Phil) jsou naprosto perfektní osobnosti, hlavně Bradley Cooper je přímo dokonalej. Potěší vtipné cameo Mike Tysona, který se poslední dobou objevuje ve filmech často. Jinak je film doslova napumpovaný nezapomenutelnými hláškami a zábavou, že to snad pobaví každého ...90%. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Yeah ! Jednoznačně nejlepší komedie poslední doby.. Asi bych se neměl divit, protože Todd Phillips mě rozesmál už počiny jako jsou Road Trip, School for Scoundrels, nebo Starsky s Hutchem, ovšem tahle pařba je hravě strčila do kapsy... Nejvíc jsem se asi bavil díky Zachu Galifianakisovi, který se mi vryl do paměti už ve snímku Out Cold (2001). Doufám, že se díky téhle jízdě dostatečně zviditelní a uvidim ho v dalších, podobně šílených akcích 90%. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím... Matka u toho vybuchovala smíchy, já se omezila na tzv "pousmívání". Ale nejspíš mi to stačilo. (Byla jsem tak na nervy z písemky ze statistiky, že by mi stačil i Rákosníček). Tak za prvý, scéna hned po pařbě je brilantní - ta kamera á la Requiem za sen, hudba, bordel, bomba! Dál se netajím tím, že jsem příznivě nakloněná k pozorování Bradleyho Coopera v různých úhlech nebo bez košile. Ed Helms zahrál skvělýho nerda. Zach Galifianakis je šílenec, kterej by mě po čase asi víc než jenom lezl na nervy (i tady to bylo na hraně). A ten vyskakující naháč! Taky adept na nejgeniálnější závěrečný titulky za posledních pár let. Zkrátka Pařba vytvoří dojem, že jste taky součástí týhle party borců a je vám s nima moc fajn. Doufám, že Bangkok nebude takovej sešup. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Komedii, ve které od začátku do konce souzníte s postavami, kde se nadsázka efektivně prolíná s věrohodně znějící historkou, kde naprostá většina humoru vychází z motivace postav a situací, ve kterých se ocitají, kde neznámí herci propůjčují svým postavám jedinečně vtipné charaktery, způsobem, jakým by to dokázala málokterá hollywoodská hvězda, komedii, jejíž příběh je vyprávěn vkusně a šíleně zároveň tak, že do sebe nakonec vše smysluplně zapadne... prostě, bych se výmáčkl - takovou komediim která mě rozesměje, pobaví, dojme a něco ve mě zanechá, takovou je dnes, přátelé, třeba hledat teleskopem. Díky pánům Lucasovi a Moorovi (scénář), Toddu Philipsovi a v neposlední řadě ústřední herecké trojici je na světě o jeden výše popsaný exponát více. Jděte a využijte ho. P.S.: A ať vás ani nenapadne odejít před koncem titulků, holoto. Připravili byste se o zážitek odpovídající intenzitě pravého háku Mikea Tysona. You spin my head right round, right round, when you go down, when you go down town... 90% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

BAFTA Awards - 1 nominacia: Scenar ________ Jedna z najblaznivejsich komedii v tomto roku, ktoru som videl. Pacil sa mi hlavne scenar, ze divak hned neuvidi to, co zazili styria kamosi pocas noci vo Vegas, na ktoru si nevedia vobec spomenut, ale hlavne to, co sa stane po tom, ked nevedia najst svojho stvrteho kamarata. Pocas filmu zaziju tolko sialenych prihod, ze som sa musel smiat cely film. PS: Na Tigrovi v kupelne a sliepke pobehujucej v hotelovej izbe som sa nasmial uz v traileri :-) Proste skvela komedia. Reziser Todd Philips ma za sebou komedie ROAD TRIP (2000) alebo STARSKY & HUTCH (2004). ________ Bradley Cooper - (Phil Wenneck) +++ Ed Helms - (Stu Price) +++ Zach Galifianakis - (Alan Garner) +++ Justin Brtha - (Doug Billings) +++ Heather Graham - (Jade) +++ Sasha Barrese - (Tracy Garner) +++ Jeffrey Tambor - (Sid Garner) +++ Ken Jeong - (Pán Chow) +++ Rachel Harris - (Melissa) +++ Mike Tyson - (Hrá sám seba) +++ (Videl v kine 01.09.2009) +++ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nosí prstýnek mé babičky, která přežila Holocaust! -Nevěděl jsem, že tam rozdávali prstýnky. Naprosto ultimátní, skvělá, vtipná, místy i dojemná komedie o čtyřech kamarádech, Las Vegas, rozlučce se svobodou, tygrem v koupelně a spoustě dalších věcí. Snad každý z nás někdy zažil probuzení pro propařené noci. A i já, čerstvě 18letý, jsem jednou zažil situaci "What happened last night?" Co na tom, že jsem neměl tygra v koupelně, nevzal jsem si prostitutku (teda o tom alespoň do teď nic nevím :-)) nebo mi nezmizel kamarád. Stejně to nebylo příjemné, když jsem nevěděl, co se dělo. A proto jsem si tuhle komedii naprosto užil. Tohle je totiž naprostá jízda od začátku do konce. Musím pochválit skvěle vybranou hudbu (potěšila mě zejména píseň Yeah od Ushera) vynikajícího švagra Alana a cameo Mika Tysona. Protože, ač tomu někteří nebudou věřit, má pořád ránu! :-) Podtrženo sečteno: Pařba ve Vegas je skvělá komedie, která mi přesně kápla do noty, a už dlouho jsem se takhle v kině nesmál. Můžu vřele doporučit, hlavně opravdu vydržte a podívejte se na fotky, které se fakt povedly! P. S. A na to, že Heather Graham táhne na 40, tak je vážně pořád kočka! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Leckdo už někdy zažil, jaké to je, mít po nějaké akci pořádnou opici. Jenže většinou si útržky postupně u hrnce kávy dáváme do kupy a z matných vzpomínek se vážou stále jasnější epizody z bouřlivé noci. Jenže trojice kamarádů si z rozlučky se svobodou nepamatuje vůbec nic. A navíc se jim během bujarých oslav tak nějak ztratil čtvrtý z party – a nutno podotknout ten nejdůležitější – ženich. Takže následující děj je rekonstrukcí času minulého. Scénáristé staví naše hrdiny do dobře vypointovaných situací v politicky nekorektních scénách, ale ne vždy jim to divák zbaští. Nicméně je obdivuhodné, jak se z mála dalo tolik vykřesat. Pařba ve Vegas je totiž lehce zaměnitelná s celou škálou obdobných taškařic, ale už ze Států si přitáhla neuvěřitelnou pověst. Přes všechna pro i proti hlavně odpárala veškeré teenagerovské neduhy, hrdinům vtiskla uvěřitelnou minulost i současnost a trapné plýtvání výkaly nahradila důvtipem. Člověk sice nepadá smíchy o zem, je ale příjemně překvapen soudržností celého vyprávění a balancováním po tenkém ledě. Tvůrci se nebojí ožehavých témat jako jsou všemožné formy sexu, včetně toho simulovaného s tygrem, 11. září, Holocaust nebo barva pleti. Krom toho komedie s mimořádnou diváckou odezvou (za první víkend za oceánem utržila šokujících 47 milionů dolarů) těží hlavně z typů, které se téhle jízdy účastní. Obtloustlý idiot, který klidně zdroguje své kumpány nebo nesmělý zubař-ne doktor, který má doma pořádnou hyenu, jsou asi tím nejlepším, co stále zajímavější režisér Todd Phillips nabízí. A v letošním, poměrně chudém komediální roce (z těch lepších připomenu Piráty na vlnách) to není zrovna málo!! Mimochodem - skvělý soundtrack.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hej, bolo to fajn. Ale žeby až taký zázrak? Hmm, ja neviem, možno mi celý zážitok pokazil ten chorobne otrepaný motív svadieb a rozlúčiek so slobodou (a Las Vegas). Som zaujatá? Možno. Ale mám pocit, že bielym Američanom klesá pôrodnosť (ostatne ako u nás) a romantické komédie chŕlia v rámci podpory rodiny. Ešte aj mimino tam napchali. Ako vravím, komédia to nie je zlá, ale jednoducho sa mi zdá, že veľká časť jej úspechu je proste hype. Alebo vzrušenie mužov v obývačkách, predstavujúcich si, že by zažili niečo podobné ;-) No nič, sorry, asi mám dnes nevhodnú náladu... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pubertální komedie, akorát puberťáky vyměnila za dospělé. Na každý dobrý vtip (rozhodně tam jsou) připadá jeden špatný, takže výsledek, ačkoliv mě nijak zvlášť nenaštval, je prostě průměrný. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vtipné, chytré, skvělé, zkrátka zajímavý počin, u kterého jsem se docela dobře pobavil a odreagoval. Tohle je úžasně nepředvídatelná komedie, kde se může stát prakticky cokoliv a jak si tak postupně ti chlapíci skládali dohromady, co vše se událo během uplynulé noci, tak jsem se bavil stále víc a víc a s postupujícím dějem mě udivovalo, jak nápaditý scénář tahle komedie má. Ano, nahlas jsem se snad nezasmál ani jednou, ale celou dobu jsem se bavil tak nějak nenuceně s úsměvem na tváři, a to je pro mě o hodně víc, než když koukám na komedii, která má dvě tři solidní hlášky a zbytek filmu je nuda a šeď. Tenhle film je zkrátka povedenou záležitostí a je fajn, že ještě někdo dokáže v dnešní době napsat a zrealizovat povedenou komedii s neokoukanou zápletkou a atraktivním nepředvídatelným dějem. Jediné, co mi v tomto filmu moc nesedělo, byly scény s Mikem Tysonem, to mi tam přišlo jako něco násilně vloženého, co se do toho filmu absolutně nehodí a co je tam jaksi navíc, zkrátka přišlo mi, že to působí jako pěst na oko. Jinak jsem maximálně spokojený, obsazení hlavních rolí je povedené, jednotliví herci příjemní a sympatičtí, a i herečky jsou zde atraktivní a sympatické, takže velká spokojenost s filmem a celkově ho vnímám jako hodně příjemné překvapení. Dávám čtyři hvězdy. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Pařba ve Vegas rozhodně není typ filmu, který já bych vyhledávala, přece jen hlavní zápletka už tady byla zfilmovaná nesčetněkrát, rozhodně nepatří mezi to nejoriginálnější, o to mě ale více film překvapil. Takhle jsem se u filmu už dlouho nebavila. Ono se ani nejedná o komedii, u které byste se popadali za břicho od první minuty do poslední, ale zkrátka má TO něco navíc oproti většině jiných komedii. Sice i tady se vyskytuje pár momentů, které směřují k nesmyslnosti až trapnosti, jenže naštěstí pak přijde zase něco, co tu slabší chvilku zcela napraví a těch pár úletů filmu odpustíte. Ještě musím pochválit skvělý výběr hudby, která je ve filmu použita naprosto přesně a výběr herců, líbí se mi, že se vsadilo na neokoukané herce. Pařbu ve Vegas určitě více ocení muži, ostatně myslím, že i jim byl film cílen, ale i já jsem nadmíru spokojená a pokud se chcete podívat na pohodový oddechový film, který je však lepší než většina komedii poslední doby, neváhejte a sáhněte právě po Pařbě ve Vegas. ()

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama