Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 966)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět připomíná starší teenagerský snímek 'Hele vole, kde mám káru?' (2000). Tady jsou však aktéři o dost starší, ale jak je vidět, s mladýma se nijak nezadají. 'Kocovina', jak zní originální název v překladu, což je daleko přínosnější než 'Pařba ve Vegas', jaký dal český distributor, obsahuje humoru více než dost a kdo něco takového prožil či zažil, určitě mnohé připomene. Kocovina je ošemetná věc. To si mnohdy jeden nevzpomene ani kde má vlastní nos. Přínosné na snímku je, že jediná humorná scéna nezapadá do sitkomu, či do nechtěné trapnosti. Po divátské stránce spíše pánská záležitost. Pouze ti dokáže pojmout všechny etudy zde zvýrazněné. ()

viktorka181 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě hrozně vytáčelo, že ani po tý největší pařbě jsem nikdy neměla sebemenší milosrdné okénko. Fakt je to vopruz, jak si člověk do detailu pamatuje, co že to všecko tropil, když to s tím vínečkem bílým či červeným trochu přehnal. To je taky důvod, proč se po každý vopici budím v sedm ráno (ačkoli jdu třeba spát v pět) s tísní u srdce a morální kocovinou, jak sviňa (OK, většinou nejen tou morální). Teď už vím, že by si bývalo bylo stačilo dát trochu Roháče a na nějaký výčitky svědomí bych mohla házet bobek. Bohužel mám ale pocit, že už se nevyrábí, takže se zřejmě nadále budu muset čas od času vypořádat s tím, že chlastat prostě neumím. A možná je to i dobře, když člověk viděl, jak kluci dopadli. A teď k filmu: Jo, bavila jsem se, jo zasmála jsem se, jo, uvědomuju si, že to bylo hrozně debilní... A ne, vůbec mi to nevadí. ()

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Osobitá a vtipná jízda, jejíž hlavní síla tkví ve skutečnosti, že podobné sračky (i když možná ne tak ostré) se snad staly každému z nás. Tysonovo cameo na jedničku. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vydarena paradna blazniva komedialna seria,takto by som to cele zhodnotil,vynikajuci vyber hercov,o smiech nebola vobec nudza,kralovsky som sa bavil,vsetky diely boli super...:-) ()

cuish 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to 100x a pořád to baví. Jedna z nejlepších komedií. Jak už to tu někdo psal, Chow rules. ()

towstit 

všechny recenze uživatele

od zaciatku do konca blazniva jazda, ktorej v podstate ani na sekundu nedochadza napad a hlavne vtip. Ustredna trojica hra v zanri velmi dobre a hlavne Zach Galifianakis sa na tuto rolu hodi ako rit na serbel. P.S : dieta na plagate je dost zavadzajuce, objavi sa len na kratku chvilu a v podstate nehra skoro ziadnu rolu. Videne na filmovej noci v auparku. ()

guri 

všechny recenze uživatele

Styria kamarati, rozlucka so slobodou jedneho z nich, Las Vegas, alkohol... A rano tu mame absolutne okno, zdemolovany apartman a chybajuceho zenicha. Tiger v kupelni, dieta v skrinke, chybajuci zub ci ukradnute policajne auto v garazi predstavuju len zaciatok trnistej cesty pri hladani odpovede na otazku, co sa vlastne stalo predoslu noc. Prevazne malo znami herci, neskutocna porcia humoru, Mike Tyson spievajuci "In the air tonight" Phila Collinsa ci narazka na Rain Mana menia The Hangover na (nebojim sa to napisat) komedialny skvost. Fotografie pri zaverecnych titulkoch vyplnaju niektore medzery z prehyrenej noci nasich styroch hrdinov a su minimalne rovnako zabavne ako predoslych cca 100 minut filmu. ()

Smidak 

všechny recenze uživatele

Naprostej vodvaz a jednoznačně nejlepší komedie letošního roku! Film jsem si okamžitě zamiloval a vtáhnul mě natolik, že jsem absolutně zapomněl na svět mimo kino. A ty závěrečné titulky? Třešnička na dortu, která mě dostala stejně jako celý film předtím. Jasných 5*. Jednoznačně se napiju ještě několikrát... ///// EDIT: Po asi 6. shlédnutí se musím opravit - nejenže nejlepší komedie roku, ale pro mě osobně asi nejlepší komedie vůbec! ()

Mashak 

všechny recenze uživatele

TLESKÁM!!! Podle mého názoru jedna z nejlepších komedií všech dob! Proč tomu tak je? Protože nevím. Viděl jsem Pařbu před hodinou v kině a ještě pořád mám sem tam záchvat smíchu. Vtipné, výdělečné, překvapivé! Opravdu skvělý film, ale to už je dle hodnocení asi všem jasné! ()

Leoric 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se nadchnout vysokým hodnocením a zase jsem se po čase spálil. Chvíli mi trvalo, než jsem začal cítit první sympatie k postavám a těšil se, co se bude dít. O překvapení jsem byl ochuzen, protože při prvním náznaku mi vše došlo, při pár scénách jsem měl nutkání se zvednou a utéci.. Epizody brutalita na policejní stanici, projevy číňana, písnička hraná na klavír a i ta ke konci o třech kamarádech my bohužel přišly neskutečně trapné a ty jsem zkrátka nepřekousnul, mám rád absurdno, ale patrně jen to britské.. Moc mne mrzí, že mne tento film tak zklamal, měl obrovský potenciál, neboť co může být lepší námět na komedii, než-li okno po párty ve vegas? Konec a finální fotky byly ale opravdu povedené a Heather Graham to opravdu neskutečně slušelo.. ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Namlsán zdejším hodnocením a komentáři jsem čekal tedy daleko větší "ekšn" Mám takovej pocit, že si snad každej šlehl roháč a pak si nepamatoval co tam bylo. Vždyť to tedy taková smršť vtipů, evokujících neutuchající smích nebyla. A že by to byla nejsprostější komedie či snad komedie roku? Ale kdež... průměr. Každej se někdy tak zlil že neví co bylo včerejší noci, ale rozhodně to není likvidátor bránice. Zklamání. Nejprve jsem chtěl dát dvě hvězdy, zvyšuji na tři, z milosti a taky kvůli "podivínovi" Alanovi, kterej je jako Džízs asi nejlepší a má nej nápady, a taky kvůli němu vzniklo to co vzniklo. Asi jsem už na tohle starej či co... Nadhodnocená komedie. Vtip s prstenem není vůbec vtipný i když se tak tváří a zmiňovat ho třikrát? To už je lepší mrtvej děda za 2.světový :-) ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Velke prekvapenie, kde som bol prekvapený hláškami a najmä celkovou atmosférou filmu, kde pri mnohých projektoch sme dostali trápny humor a nudné naťahovanie za cielom ešte väčšej trápnosti. No toto je iné. Celkom inteligentný humor, ak sa to tak dá povedať:-). Vskutku zaujímavý dej a skvelý herci. 90%) ()

chemicquei 

všechny recenze uživatele

To jsem se zase jednou zasmál :-D Na tenhle film jsem se těšil víc než na nějakýho Pottera, a vyplatilo se. A aby toho nebylo málo i na konci, našli foťák :-D to mě dostalo nejvíc :-D ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

tri a pol, nie je to nič tak svetoborné ako sa o tom momentálne traduje. Ale aspoň to nie je tupé! Takže áno, nad-priemer. ()

Tryman 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně překvapení roku! Něco takového tu snad ještě nebylo! Připoutejte se, protože na vás čeká zběsilá jízda, z níž se nebudete chtít vrátit. Skvělé herecké obsazení, zajímavý příběh zformulovaný perfektním scénářem. Mohl bych básnit ještě dlouho, ale nač plýtvat slovy. Jděte a film si pusťte sami, nebudete litovat! ()

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama