Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 966)

daniel.dobi 

všechny recenze uživatele

Letní osvěžující a velice zábavná komedie, které nemám nikdy dost. Čtveřici která nás provádí celým filmem jsem si opravdu zamiloval. Pro mě je to jízda od začátku až do konce. Má to klidný průběh a sem tam do vás napumpují sérii opravdu těžkého humoru. Jsem rád, že jsme se konečně oprostily od teenagerovských snímku plných oplzlostí a zvráceného humoru. A místo toho nám zde naservírují opravdu zábavný snímek, který nepotřebuje nějaké hluboké komentáře. Visačka, která u filmu visela (nejlepší komedie roku) je zasloužená, ale musí uznat, že jsem se ji zprvu velice bál i přesto dávám bez ostychu plný počet hvězd. ()

TheWomenshow 

všechny recenze uživatele

Bestovní...Nevím, co víc k tomu napsat.Chlast, sex a drogy ke komedii patří.Asi u mě boduje ta chlastací tématika, ale vůbec mi to nevadí.Možná ohrané téma, ale skvěle podané.Chtěla bych něco takového také zažít, bohužel jsem skoro abstinentka, tak si nechám zajít chuť. ()

SamMarlowe 

všechny recenze uživatele

Vite, mám celkem široký repertoár historek a přísahám Bohu, že má následujcí slova jsou pravdivá. Před pár lety jsem byl na pár měsíců pracovat v USA, jakmile mi skončila pracovní smlouva, tak jsem cestoval s pár kamarády po státech. Živě si pamatuji, jak jsme seděli v jednu ráno v hostelu v Chicagu, a ve dvojku jsme otevřeli tu zatracenou flašku Everclearu... no a tu jsme stáhli a pak mé další čistá myšlenka je skoro o 48 hodin později v Las Vegas, kdy jsem přišel k sobě, až když jsem se promenádoval po Stripu. Konto jsem měl vybílený a v kapse žetony z MGM a svá zavazadla jsem naonec našel na letišti ve schránce. Přežil jsem, ale co se dělo v těch 48 hodinách, to netuším a mohu se jen dohadovat a byt rád, že jsem dostal domů živí a zdraví. Takže, když si pustíte tento film, tak vězte, že tento snímek je zcela pravdivý. ()

skockalanova 

všechny recenze uživatele

Ako jedna z uplne politicky nekorektnych komedii ma to strasne bavilo a nasmiala som sa. A to som nemala bohvieaku naladu, ked som to zapinala. Strasna sranda. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Pařba ve Vegas je komedie, která mě bavila od začátku do konce. Můj oblíbený herec Bradley Cooper a legendární Zach Galifianakis zde skvěle zazářili. Dále bych rád vyzdvihnul soundtrack. Moderní muzika mi do atmosféry Las Vegas dokonale seděla. Dávám čtyři hvězdy. ()

Tereza11 

všechny recenze uživatele

Bavila jsem se s partou blbů kterí ve všem vidích chlastaní, sex a drogy...a jedou to pořádně osolit do Vegas, protože když se ráno vzbudíte, a v pokoji nemáte balkon, a naopak máte tygra...a nevíte jak se tam vzal...tak se kalba v celku povedla :-) a možná přijde i Mike :-))))) a hudba k filmu je skvělá. ()

viking515 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, modla všetkých tínedžerov, šialená a vtipná komédia. Nečakajte zložitú zápletku, len vychutnajte gagy, hlášky a najmä Zacha Galifianaka! Jednotka je vždy najlepšia a platí to aj pre tento film. ()

TragyCZ 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že je tento film tak oblíbený. Je to celkem originální koncept zábavy a nemůžu říct, že jsem se nesmál. Podle mého názoru je to jedna z nejlepších komedií. Určitě každému doporučuju se na to podívat ;) ()

Smells odpad!

všechny recenze uživatele

To je komedie ? Nic trapnejsiho jsem nevidel. Chapu,ze tento fekalni humor bavi Americany,ale takove hodnoceni na CSFD nechapu. ()

Ruda.neck 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý námět, který nabízí spoustu (ne)možných komických situací, byl využitý poměrně slušně, velkou část filmu jsem se dobře bavil, zřejmě i proto, že se dokážu do podobných situací, ehm, snadno vžít. Bohužel úroveň u mě dost podstatně sráží postava debila Zacha, kterou fakt těžko vydejchávám, tenhle druh humoru na mě prostě funguje jako červený hadr na bejka. Ale jak vidno, právě tahle postava je pro spoustu lidí velkým lákadlem, asi jsem divnej... ()

Jurys 

všechny recenze uživatele

Toddu Phillipsovi se povedla skvělá komedie, která ve své kategorii nemá konkurenci. Nápaditý scénář a skvělé herecké role dělají z tohoto filmu klasiku, na kterou se vždycky rád podívám znovu. Film ani na minutu nenudí a děj je tak intenzivní, že se od něj neodtrhnete. Čtveřice hlavních představitelů je geniálně obsazená, musím vyzdvihnout zvláště Zacha Galifianakise, který mě bavil jako už dlouho nikdo. Nemám co vytknout (až na některé nevysvětlené věci, ale to už si může každý divák domyslet podle svého :)). ()

HombreT 

všechny recenze uživatele

Takže....jednoducho a stručne. Ani raz som sa nezasmial. Zase len jeden neoprávnene prehajpovaný film....podľa môjho názoru. ()

Jackal07 

všechny recenze uživatele

Výborně namíchaná blbina, která vás bude bavit tím víc, čím víc máte rádi absurdity. Hvězdička navíc za bravurně poskládanou vlčí smečku. ()

mistr97 

všechny recenze uživatele

Pařba ve Vegas je docela slušná americká komedie, byť od ní samozřejmě nelze čekat zázraky. Zkrátka se na ni nelze dívat okem zkušeného diváckého kritika, kvůli tomu tato opilecká komedie nevznikla. Děj sice nenabídne žádné velké překvapení a opravdu dobrých vtipů ve filmu tolik není, navíc některé jsou na hranici trapnosti, ale celkově si po celou dobu drží jistou úroveň. Díky odlehčené atmosféře je to film vhodný na odreagování. Z herců určitě nejvíce zaujme Zach Galifianakis. 70 % ()

andreas_tool 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se svinsky nasmál! Dokonce, i při druhém třetím shlédnutí...Myslím, že se Pařba ve Vegas časem stala i určitým měřítkem podobně laděných komedií. ()

Magda123 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála komedií, která mě opravdu dokázala rozesmát. Skvělá hlavní čtvěřice, která jede na rozlučku do Vegas? Super. Opravdu, nejlepší komedie, kterou jsem kdy viděla. ()

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama