Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 966)

genetique 

všechny recenze uživatele

Séria komédií Todda Phillipsa u mňa slávila veľký úspech a po šnúre štvorhviezdičkových hodnotení si konečne a zaslúžene tento film siahol aj na tú piatu. Tohtoročná, zatiaľ bezkonkurenčne najlepšia komédia, pri ktorej membrána mojej bránice zaznamenávala počas celého filmu rekordné počty vibrácií. Prísne kritické oko naopak, nepostrehlo ani najmenší náznak klišé, či nudy. Neskutočne nabrúsený scenár, obmena skvelých vtipov sa na diváka hrnie ako lavína, ktorej intenzita stále rastie a zastaví sa až s posledným riadkom záverečných titulkov. Herci si natáčanie viditeľne užívali, pohodu pred aj za kamerou bolo cítiť. Dezert, ktorý osladil a ideálne zavŕšil celkový dojem z tohto kráľovského komediálneho menu, bol jednoznačne soundtrack, no a ja sa už teraz teším (s malými pochybnosťami) na pokračovanie. 95%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Naprosto věrohodný dokument o těžkém "dni poté", který všichni tak moc dobře známe. Úvodní dvacetiminutovka by se sice dala sfouknout již během titulků, ale za to co se děje během titulků závěrečných jsem ochoten autorům odpustit mnohé. Dokonce i to, že při všem tom vysvětlování se nějak zapomnělo na slepici. Nebo jde o otevřená vrátka pro případné pokračování? ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jedná se pravděpodobně o nejvydařenější dílo, zpracované v podobném duchu. Atmosféra příběhu je velice příjemná a zápletka je nápaditě spletitá. Komedie je to velice vtipná, herecké obsazení fantastické a akční scény více než uspokojivé. To vše navíc za doprovodu perfektně zvolené hudby. Dále bych řekl, že zde proběhlo celkem úspěšně parodování celé řady známých filmů. Je to zkrátka jeden z těch filmů, který můžete vidět kolikrát jen chcete. 90% PS: další plusové body za fotky v titulkách na závěr ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Mam z toho trochu rozporuplny dojmy. Na jednu stranu paradni komedie, u ktery jsem se az na par hluchejch mist bavil prakticky nepretrzite, ale na druhou stranu zase nic extra vyjimecnyho. Mame tu neoriginalni pribeh i vtipy, herci jsou sice sympataci, ale jejich charaktery jsou uz taky mockrat provareny. Ale proste se zadarilo a jako celek to skvele funguje, pribeh ve slusnym tempu odsejpa, hraje chytlava hudba a vtipy se s nicim moc neserou a parkrat se podari nakej brutalni. Z postav nejvic zaujme vymasteny hovado Galifianakis, kterej fakt nema chybu. Ale proste, ze by to bylo neco tak masakralniho, abych film zaradil mezi 250 nejlepsich, pripadne aby mel k dnesku na csfd 87% tak to urcite ne a zaverecny rozuzleni "Kde je Doug" jsem taky cekal drobet zajimavejsi. Ale minimalne tenhle rok se jedna o jednu z nej komedii, to zase jo. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Fandango" pro generaci bezstarostných lemplů, kteří se neměli proti čemu bouřit, ani nikdy nezažili opravdový strach, patos mužských svazků znají pouze z filmů, obdivují více popkulturní ikony než své blízké a za životní vzory jim stáli hrdinové prcičkovských teenagerských komedií, filmů Judda Apatowa a Big Lebowski. Na jednu stranu ubohé, ale současně upřímně prosté idealismu, velkolepě vtipné a dokonce uhrančivé. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • Keď Alan (Zach Galifianakis) spieva pesničku "Who Let the Dogs Out?", tak dvere do kúpeľne sú otvorené, no o chvíľu sú už zatvorené. (ShortyIC)
  • Ráno při snídani Stu (Ed Helms) zjistí, že v kasinu Bellagio nechal 800 amerických dolarů. Ve filmu Dannyho parťáci (2001) je stejné kasino vykradeno. (ČSFD)
  • Hlavní postavy jely do Vegas autem značky Mercedes-Benz typ 220SE Cabriolet z roku 1965. (SONY_)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama